|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tereza70
|
Zaslal: ne duben 13, 2014 11:00 am Předmět: Re: Laserova operace oci |
|
|
Ahoj, na laserové operaci očí jsem byla přibližně před 9 měsíci a jsem nadmíru spokojená. Brýle už vůbec nenosím a žádné jiné problémy nemám. Vše proběhlo hladce a bez komplikací. Byla jsem ve Vsetíně v oční klinice Ziris. Příjemný a ochotný personál. Po operaci jsem oči moc nezatěžovala, jak mi řekl doktor. Jinak už to mám nějakou tu dobu za sebou a jsem strašně spokojená.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
novottoma
|
Zaslal: st červen 04, 2014 10:02 am Předmět: |
|
|
ahoj, stále se rozmýšelím, zda do operace jít. Přečetl jsem už mnoho článků, ale pořád se trošku bojím komplikací, po zkušenostech s kamarádkou, která byla na jedné brněnské klinice. Nevíte, jak se pohybují statistiky dobře odoperovaných očí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červen 04, 2014 10:09 am Předmět: Re: Laserova operace oci |
|
|
| Tereza70 napsal: | | Ahoj, na laserové operaci očí jsem byla přibližně před 9 měsíci a jsem nadmíru spokojená. Brýle už vůbec nenosím a žádné jiné problémy nemám. Vše proběhlo hladce a bez komplikací. Byla jsem ve Vsetíně v oční klinice Ziris. Příjemný a ochotný personál. Po operaci jsem oči moc nezatěžovala, jak mi řekl doktor. Jinak už to mám nějakou tu dobu za sebou a jsem strašně spokojená. | ...ale zase to má nevýhodu, že svět je najedou celý takový škaredější, ne? :o)...lidi vypadají trochu jinak- mají různé nedokonalosti:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá únor 12, 2016 3:14 pm Předmět: |
|
|
zdravím a mužete doporučit enjakou kliniku v praze vaše zkušenosti mám tedka 3 dioptrie a brejle nenosím a čočky taky nejsou celoživotní řešení
vaše zkušenosti s klinikou v praze ? _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
petr_klecka
|
Zaslal: po únor 15, 2016 10:39 am Předmět: |
|
|
Já byl na klinice DuoVize kousek od I.P.Pavlovy, je to nějakou dobu zpět, ale měli docela pěkné akce na sourozenecké/jinak_rodinné operace, takže to ani nevycházelo tak draho. Zákrok se mi sice těžce nelíbil (nechápu jak někdo může říct, že skoro nic necítil), ale nakonec všechno ok, předoperační, pooperační, celkový dojem cajk...
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 2:06 pm Předmět: |
|
|
Manzelka si nechala opravit oci asi pred 3 mesicema, nemuze si to vynachvalit. Puvodne to mel byt Lasik, ale ten doktor neschvalil kvuli suchosti oci, tak ji udelali PRK. Cena $5000 tady v New Yorku, prvni den dost v bolesti, ale vsechny ty predepsane kapky dost pomahaly.
Zakrok trval par minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne únor 21, 2016 2:13 pm Předmět: |
|
|
| Petr Prielozny napsal: | Manzelka si nechala opravit oci asi pred 3 mesicema, nemuze si to vynachvalit. Puvodne to mel byt Lasik, ale ten doktor neschvalil kvuli suchosti oci, tak ji udelali PRK. Cena $5000 tady v New Yorku, prvni den dost v bolesti, ale vsechny ty predepsane kapky dost pomahaly.
Zakrok trval par minut. |
to by měla levnější tady v ČR i za letenku tam a zpátky a ještě by zbylo na pěknou dovolenou v ČR
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|