|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 15, 2016 6:23 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | zajímavé teorie
pravda je taková, že jsem zraněná jak fyzicky, tak především citově a ukončila jsem jarní přípravu. až se dám postupně do kupy, tak doufám, že v březnu započnu přípravu na podzim a tentokrát to uz snad dotáhnu do zdárnýho konce.
ikdyž....
odjet do Ameriky tančit do nočního klubu, zní asi líp
A ano starám se primárně o kočičáka, protože ten alespon si lásky váží...
|
Kaslu na cviceni,kdejaka bodyna ma vetsi vecko
A kdyby na tebe mel byt nekdo zly,jenom rekni jeho jmeno a vezmeme par negru s klestema a letlampou.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po únor 15, 2016 6:25 pm Předmět: |
|
|
[quote="cipinek]
O.K., to se akorát tak vyspím a můžeme někam zajít, zbytek po PM...  [/quote]
Lucky bastard! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: po únor 15, 2016 6:36 pm Předmět: |
|
|
P.U.
srdicko az se ukazes v Praze tak doufam, že mě navštívíš... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po únor 15, 2016 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
kdo pozna moje dve krásky? |
Ty sis je nejak pojmenovala ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: po únor 15, 2016 7:14 pm Předmět: |
|
|
Judsone, ona nemyslí půlky, ale ty slečny _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út únor 16, 2016 6:23 pm Předmět: |
|
|
Škoda, že ti to jaro nevyšlo. Ale ses mladá času plno a o to lip na tom budeš. Hlavně se dej do kupy a makej zase. Tenhle log je jeden z mala který sledují. Navíc tu je vždycky plno energie a odhodlanost což vždy zlepší i druhemu přístup.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 16, 2016 6:55 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | cipinek napsal: | počkej, ty ses rozešla s tím tvým typem? zajdeme na kafe, třeba tam na Palmovce, jak jsem tě tam viděl na zastávce... |
Irský kafe? |
Podle Cipinkových reakcí bych spíš tipoval Rohypnol. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 16, 2016 7:13 pm Předmět: |
|
|
Zlato - držím palce, ať se sebereš. Tvůj log byl-je a snad i bude inspirací pro mnoho zdejších:o)
Držím palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st únor 17, 2016 10:19 am Předmět: |
|
|
16.2. záda
Brzy ráno mi napsal Pavel Beran, jestli jsem v Eaglu.... (eh otazka by mela znit jestli jsem nekdy i nekde jinde nez v Eaglu  ) a že prej jestli nedáme trénink....
a víte co? moje MASOCHISTICKÁ stránka zajásala a rozdmýchala starý plamen  neskutečně pekelnej trénink plný řevu, nadávek, bolesti, hecování a smíchu  masakr
superserie: shyby na hrazde s dopomocí / stahování kladky s jč adaptérem
10x / 10x 70lbs
10x / 10x 85lbs
10x / 10x 100lbs s pomocí
10x / 10x 85lbs
přítahy osy v předklonu
12x 60kg
10x 100kg PR  jsem to tam nechala schvalne po Pavlovi, božeeeeeeeeeeeeeeee strasny, sice uz to spis byl náklon než predklon, ale stale jeste kontrolovaný pohyb
10x 100kg !!!!!!!!!!!!! peklo!!!!!!! uchopy na maderu
10x 60kg
nechápu :D :D 100x jsem slysela že to je jen v hlave, ze to dam, ze jsem robocop, terminator, že musim makat a nebejt sračka.... ma pravdu... do háje! přepnuto na nesmrtelnost!
přítahy jč v předklonu
12x 25kg
10x 40kg šlo to kupodivu snadno
6x 50kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8x 40kg
hammer podhmatem
15x 30kg
10x 50kg
10x 60kg
12x 20kg
pullover s jč
10x 12,5kg
10x 25kg
10x 25kg
mrtvy tahy v trap baru
10x 60kg
3x 100kg fail  unaveny uchpystrasne
10x 60kg
pecka proste, tohle me vratilo alespon psychicky tam kde mam byt  takže zas držet jídlo, trenovat tak aby t melo smysl...snazit se spát a naučit se žít pro sebe  a chodit mezi lidi :D :)))) !! takže za měsíc startuje příprava na podzim (a na to, vypadat luxusně v létě) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 17, 2016 10:24 am Předmět: |
|
|
10 x metrak na pritahy v predklinu?
Jdu si pro svojibaletni sukynku... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 17, 2016 10:57 am Předmět: |
|
|
no nic , tak ja jdu zase zpatky do postele _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st únor 17, 2016 11:04 am Předmět: |
|
|
ten uzkej pas je uzasnej :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st únor 17, 2016 11:20 am Předmět: |
|
|
pritahy v predklone 10x100? asi sa naozaj dam na sachy _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st únor 17, 2016 11:44 am Předmět: |
|
|
taky jsem na to koukal jak tele
přítahy v předklonu 10x100kg
jednoručka v předklonu 50kg wtf????
pořád jsem na to koukal a hledal jestli tam nejsou náhodou libry
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|