|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st únor 17, 2016 3:39 pm Předmět: |
|
|
Katastrofální je především to, že jedeš split, když máš čas chodit do posilovny jen 3x týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 17, 2016 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Phatee napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Podle me: ano,drepy i mrtve tahy jednoruckama nahradis,otazka je,jak
Ano,peddeck bude prinosem, ale snazili jsme se ti rict,ze hlavni hmotu naberes treba benchem s jednoruckama |
Díky. No však ale tam mám uvedené 2x tlaky - na rovné a šikmé (a pak už záleží na alternaci zda velkou činkou či jednoručkami, jak kdy to vyjde) a k tomu ty rozpažky jako třetí cvik.
Takže stále nevím - co je na tom pondělku tak katastrofálního jak se tady všichni zhrozili - prosím o ujasnění ;)
vlk: díky za inspiraci! |
Byt ve tve situaci,jezdim:
Pet serii drepu
4 serie laku na prsa
5 serii pritahu
3 serie na ramena
2 na biceps
2 na triceps
2 na lytka
V pondeli, stredu a patek
V pindeli desitky,ve stredu tezke petky a vpatek patnactky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st únor 17, 2016 5:26 pm Předmět: |
|
|
To co mne rozesmiva je, ze nemas vychozenou autoskolu a resis jestli driftovat plynem, nebo pres rucku... A proto jsem se od zacatku ptal, jestli umis aspon trochu ridit. Jestli vis, jak se radi dvojka a zpatecka. Chybi ti nejzakladnejsi vedomosti, a resis nepodstatne detaily.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st únor 17, 2016 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | To co mne rozesmiva je, ze nemas vychozenou autoskolu a resis jestli driftovat plynem, nebo pres rucku... A proto jsem se od zacatku ptal, jestli umis aspon trochu ridit. Jestli vis, jak se radi dvojka a zpatecka. Chybi ti nejzakladnejsi vedomosti, a resis nepodstatne detaily. |
To mas samozrejme pravdu a vsichni to tady vime, ale neni prvni a nebude ani posledni. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st únor 17, 2016 10:16 pm Předmět: |
|
|
Snažil jsem se mu to trochu ulehčit. Můj první trénink v posilovně bylo pět cviků na prsa. Ale tehdy bylo prakticky nulové povědomí a informací poskrovnu. Dneska už by to mělo být lepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phatee
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 8:57 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Hulkie napsal: | Ty jsi nepochopil úplné základy posilování a to není něco, co by se dalo vysvětlit za pět minut. chce to trochu číst a googlovat. Na mainwebu je spousta užitečných článků. Někdo tady zmínil pravidlo 80 na 20. ty to máš přesně opačně, zatěžuješ 20% těla a čekáš 80% výsledků.
začněmě třeba tím, že na nohou a zádech je podstatná většina svalů, které ty úplně ignoruješ.
těžké základní cviky typu dřep a mrtvý tah mají velkou odezvu, benč menší a pec-deck nulovou. |
Je to přesně jak říká Hulkie. Máš tam v podstatě dva ciky, které mají nějaký slušný potenciál pro nárůst svalů a síly - bench a shyby. A dva ciky je fakt hodně málo.
Koukni třeba sem:
http://powerlifting.ronnie.cz/c-8937-ctyrtydenni-reseni-pro-maximalni-silu-i.html
http://powerlifting.ronnie.cz/c-9135-ctyrtydenni-reseni-pro-maximalni-silu-ii.html |
Pročetl jsem si články, je to hezky napsaný, nicméně uvedeno, že to není pro začátečníky - vzhledem k tomu, že s technikou dřepů a mrtvých tahů nemám zkušenosti, není to pro mě :) Navíc jak jsem psal, potřebuji trénink na 3 dny ne 4.
Tak asi tak no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 18, 2016 9:58 am Předmět: |
|
|
Tak myslím, že dotaz byl zodpovězen a pokračovat by měl v tréninkové sekci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|