| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Makuška

|
Zaslal: po únor 22, 2016 10:39 pm Předmět: Masáže - Olomouc střední Morava??? |
|
|
Ahoj všem,
máte prosím někdo doporučení na kvalitní sportovní masáže??? Ideálně Olomouc a okolí... nebo okolí třeba rádius 50km???
Chci se nechat někam doporučit, kde mi spraví potíže se zády...oblast velmi nízkých beder....podle obrázků jsem vysledovala, že mě bolí (a to celkem nepříjemně dost) oblast nějakých fascií či co.... (ne, nejsem odborník - vůbec nevím co to je, ale psali to na obrázku, že se to tam tak jmenuje).
Předem díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
ygg
|
Zaslal: po únor 22, 2016 10:46 pm Předmět: |
|
|
To potřebuješ spíš fyzioterapeuta, ne? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st únor 24, 2016 10:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st únor 24, 2016 11:12 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | To je kravina. tím myslím co ti řekli soudruzi na té proslavené fakultě teda. Se docela divím... |
No na mě to působilo tak, že se mi nenápadně snažil naznačit, že u nich masáže stojí za .... a tak abych si zašla radši jinam. Ale sportovní masáž by to asi být měla ne???
Já se v tom fakt nevyznám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st únor 24, 2016 3:08 pm Předmět: |
|
|
myšleno že masáž na spravení (všeho:) beder je kravina úplná. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st únor 24, 2016 3:25 pm Předmět: |
|
|
Jo tak....no tak já na fyzioterapii chodím....tak to třeba myslel tak ať si doplním ještě masáž.
A jako ta oblast kostrče, beder a vůbec....asi nějakých pánevních kostí nebo co.....už to bolí celkem dost.  (už vám někdy někomu křuplo v zadku???  )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |