|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kdyz nad tim tak premyslim, tak mam uplne vztek za tebe , i kdyz se mi to netyka :D |
Já to cítím tak nějak podobně.
Obecně nemám rád nespravedlnost v jakémkoliv ohledu a to ani když to je takováhle jakoby malichernost... Trenér se prostě splést mohl, přijít do šatny a něco namítat mohl, ale poté, co byl uveden na správnou míru, jak se to má, se měl omluvit a odejít...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Draper napsal: | | kdyz nad tim tak premyslim, tak mam uplne vztek za tebe , i kdyz se mi to netyka :D |
Já to cítím tak nějak podobně.
Obecně nemám rád nespravedlnost v jakémkoliv ohledu a to ani když to je takováhle jakoby malichernost... Trenér se prostě splést mohl, přijít do šatny a něco namítat mohl, ale poté, co byl uveden na správnou míru, jak se to má, se měl omluvit a odejít... |
I když pravda, že když jsem u tebe trénoval jednu slečnu, tak jsem to ze slušnosti oznámil, že jí budu v ten den trénovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:19 pm Předmět: |
|
|
To od Tebe bylo hezké. :)
Ale je to o dost jiná situace, než popisuje Peter - Tys jiného trénoval, on ne. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
To je fakt no - já to věděl dopředu a on ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
No tak tohle by mohl zkusit přijít říct nějaký OFIC trenér posilovny mému trenérovi jenom jednou. A myslím, že takovou scénu, jakou bych mu tam udělala, by asi rozdýchával těžko.
Co se vůbec má jakýkoliv trenér montovat do tréninku někoho dalšího????
Zrovna dneska jsem si napochodovala do posilovny se svým trenérem, na baru seděl ofic trenér posilky a nedovolil si mi kdokoliv říct cokoliv a ani by se o to nepokoušel. Naopak když se tam s ofic trenérem potkám a občas se ho na něco zeptám ke cvičení, tak mi rád poradí jen tak ..bez konzultací.
V té vaší posilce to musí být nějaký trenér zoufalec, který už neví na koho by svedl nedostatek klientů.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:23 pm Předmět: |
|
|
my se domluvili na trening
pokud znate EMOM, vite, ze neni prostor pro trenerstvi
jenom jsme jim na zacatku rekl, co se bude delat
obe holky cvici a nemaji problem s technikou, takze jako jediy pri smyslech jsem hlidal cas
( a kdyz cvicili ruce-fuj-jsem daval zachranu a podaval cinky)
mimochodem, wiki uvadi, ze TRENER: je odborně a pedagogicky vzdělaný tělovýchovný pracovník, který vede sportovcův tréninkový proces, přípravu na sportovní vystoupení i toto vystoupení samotné a spoluzodpovídá za dosažený výsledek.
vubec nic z toho na me nesedne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:26 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Ovšem co je zajímavý, tak jsme tu již podobnou diskuzi před "nedávnem" vedli a to bylo osazenstvo ronnie fora názorově přesně opačně |
Mno ono s tím, jak to píše Makuška, bych já taky polemizoval. Já sice přesně nevím, jak to je ve fitkách u nás, ale lehce tuším, že tam jsou nějací trenéři, kteří jsou nějak s Míšou/Bárou domluvení a Ti, za nějakých podmínek, mohou klienty u nás trénovat. A ano, kdyby tam chodil někdo pravidelně a trénoval tam za peníze někoho jiného, bylo by na místě s ním promluvit. Jenže - to není zde popsaný případ. Proto možná opačné názory, než někdy jindy tady na fóru... Ale minulou diskusi nepamatuju, tak nevím. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | DiamonD123 napsal: | Ovšem co je zajímavý, tak jsme tu již podobnou diskuzi před "nedávnem" vedli a to bylo osazenstvo ronnie fora názorově přesně opačně |
Mno ono s tím, jak to píše Makuška, bych já taky polemizoval. Já sice přesně nevím, jak to je ve fitkách u nás, ale lehce tuším, že tam jsou nějací trenéři, kteří jsou nějak s Míšou/Bárou domluvení a Ti, za nějakých podmínek, mohou klienty u nás trénovat. A ano, kdyby tam chodil někdo pravidelně a trénoval tam za peníze někoho jiného, bylo by na místě s ním promluvit. Jenže - to není zde popsaný případ. Proto možná opačné názory, než někdy jindy tady na fóru... Ale minulou diskusi nepamatuju, tak nevím. :) |
Jasně Martine, že je to minimálně setsakra neslušný trénovat ve fitku někoho za peníze, ale pokud bych se k tomu já, nebo můj klient osobně nepřiznali, že on mi za to platí a já si od něj beru peníze, tak je to více méně stejná situace co popisuje petr (nebo spíš já výše).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Souča

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:49 pm Předmět: |
|
|
cywe proč se v každym druhym českym fitku musí dít něco takhle divnýho? :D ať už je to tahle situace nebo zákaz vlastního pití nebo nějaký nesmyslný smlouvy pro členství nebo další otravný faily... často mi ten přístup fitko->zákazník přijde úplně na hlavu a nedovedu si to představit v zahraničí (fitka v dánsku ftw)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | DiamonD123 napsal: | Ovšem co je zajímavý, tak jsme tu již podobnou diskuzi před "nedávnem" vedli a to bylo osazenstvo ronnie fora názorově přesně opačně |
Mno ono s tím, jak to píše Makuška, bych já taky polemizoval. Já sice přesně nevím, jak to je ve fitkách u nás, ale lehce tuším, že tam jsou nějací trenéři, kteří jsou nějak s Míšou/Bárou domluvení a Ti, za nějakých podmínek, mohou klienty u nás trénovat. A ano, kdyby tam chodil někdo pravidelně a trénoval tam za peníze někoho jiného, bylo by na místě s ním promluvit. Jenže - to není zde popsaný případ. Proto možná opačné názory, než někdy jindy tady na fóru... Ale minulou diskusi nepamatuju, tak nevím. :) |
Marťo abych byla přesná - nechodím do svého fitka s trenérem pokaždé (pravidelně) a všichni to tam vědí stejně jako všichni vědí, že tam chodím z drtivé většiny cvičit sama a nikoho v závěsu nemám tudíž ani nevyužívám služeb ofic trenéra.
Ale stejně....to už by jsme pak mohli polemizovat i o tom, že když si mě jen tak z hecu vezmou kluci trojbojáři, co tam jsou pořád, do péče a hlídají mě u tlaků na ramena, pomůžou mi za lokty nebo tak....tak to už je taky odborná pomoc čili trénink???
Nebo jsme pořád všichni návštěvníci fitka, když jsme zaplatili vstupy??
A co když se s těma klukama domluvím, že mě pohlídají celý trénink??
Chápu, že ten ofic placený trenér má být v posilovně od toho, aby tam trénoval za peníze lidi a vydělával si tím, ale podle mě dokud nenalepíš na chodbu ceduli s velkým nápisem ZÁKAZ TRÉNOVÁNÍ S JINÝM NEŽ OFICIÁLNÍM TRENÉREM nebo to nenapíšeš do Všeobecných podmínek, za jakých lze fitko navštěvovat, tak nemůžeš nikomu zakázat s kým kdo přijde do fitka a s kým kdo bude cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá únor 26, 2016 1:14 am Předmět: |
|
|
Normálně bych na něj podal stížnost nebo to nějak právně řešil, protože takový chování je pěkně mimo...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá únor 26, 2016 2:44 am Předmět: |
|
|
No ono kazda minca ma 2 strany, pozname Ustinova...mozno tie dievcence netrenoval, ale ktovie, co s nimi robil a ci boli plnolete a tak....:)
Inak aj mne to pripomina ako tu niekto pisal, ze ho majitel fitka usvedcil z pitia vody na zachode, tiez pekna traparna :D _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|