|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út únor 09, 2016 11:56 am Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | Plánuje sa Agrezz zaradiť do predaja aj v pixlách alebo tomu bude stále len tak ako teraz, v samostatných dávkach? Dik |
Ne ne, bude jen v těch současných potištěných sáčcích.
Co nového bude jsou nové příchutě, zatím bez upřesnění termínu, ale budou... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Endo
|
Zaslal: út únor 09, 2016 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Endo napsal: | Plánuje sa Agrezz zaradiť do predaja aj v pixlách alebo tomu bude stále len tak ako teraz, v samostatných dávkach? Dik |
Ne ne, bude jen v těch současných potištěných sáčcích.
Co nového bude jsou nové příchutě, zatím bez upřesnění termínu, ale budou... :) |
To je z môjho pohľadu škoda. Myslím, že predaj v pixlách by sa mohol odzrkadliť na lepšej cene. Hoci ako ste písali v druhej diskusii pomer cena/zloženie je fajn.
-Len na Slovensku to zatiaľ predáva len jeden predajca a ten má cenu za sáčok o 1/3 vyššiu ako je tuto na ronnie.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út únor 09, 2016 12:24 pm Předmět: |
|
|
skoda ze ronnie nie je aj na Slovensku, eastlabs nepocitam, to je uplne mimo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: út únor 09, 2016 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | skoda ze ronnie nie je aj na Slovensku, eastlabs nepocitam, to je uplne mimo |
Asi tak... Na slovensku nieje e-shop, ktorý by pristupoval k zákazníkom tak ako ronnie.cz (ceny, akcie, poradenstvo (aj vrámci fóra), vzorky zdarma, atď.). Plus niektoré veci zo sortimentu ronnie je na SK ťažko zohnať za dobrú cenu. Pre príklad som zhodou náhod včera na jednom nemenovanom sk e-shope natrafil na proteín Ultra Speed 80 Fair Power 2000g za ľudovú cenu 74€ (ronnie-44€).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út únor 09, 2016 1:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bucher
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: po únor 29, 2016 9:55 pm Předmět: |
|
|
Musím sa s vami podeliť o moju dnešnú milú skúsenosť.
Zašiel som si do Mozolani shopu, že si kúpim pár kúskov Agrezz. Jak som hľadal, tak som hľadal - nenašiel som. Tak sa pýtam mladej predavačky či ho majú, lebo v regále som ho nenašiel. A ona nato: "Nie, agrezz je momentálne vypredaný. Od extrifitu máme teraz iba Hellgel. Ale ... (divne sa namňa pozrela) predtréningovky sú až od 18 rokov."
PS: Vzhľadom nato, že mám 22r ma to príjemne pobavilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: út březen 01, 2016 3:32 pm Předmět: |
|
|
hele cim to muze byt? prubnul sem ten zazrak a neudelalo mi to vubec, ale vubec nic. chutnalo mi to, ale to je vse. Tak si rikam jestli tu vsichni kecate aby ste priste zas dostali vzorek zadarmo , nebo je v tech co si koupite nejaka jina smes.
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: st březen 02, 2016 3:27 pm Předmět: |
|
|
precti si to vlakno cely a uvidis ze nejsi sam.
kazdy je jiny a holt na kazdeho muze latka pusobit jinak...
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: so březen 05, 2016 2:44 pm Předmět: |
|
|
| bbvka napsal: | precti si to vlakno cely a uvidis ze nejsi sam.
kazdy je jiny a holt na kazdeho muze latka pusobit jinak... |
dneska to zkusim zas. Treba sem byl ten den jen nejaky imunni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt březen 31, 2016 5:58 pm Předmět: |
|
|
Je mozne, ze ty vzorky maji jine slozeni, nez to co se nakonec prodava v obchode?
V nedeli jsem zkusil vzorek, samozrejme reakce na beta alanin, jehlicky, silena pumpa i fokus a dnes, tedy ve ctvrtek jsem si koupil v obchode vzorek..a nic. Ale absolutne nic. Zadne jehlicky, zadne brneni, zadna pumpa. Neverim tomu, ze bych si po pouhem jednom pouziti vybudoval takovou rezistivitu. Obe dve davky jsem si vzal zhruba stejnou dobu po poslednim jidle a obe byly prichut ananas-broskev...
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | Je mozne, ze ty vzorky maji jine slozeni, nez to co se nakonec prodava v obchode?
V nedeli jsem zkusil vzorek, samozrejme reakce na beta alanin, jehlicky, silena pumpa i fokus a dnes, tedy ve ctvrtek jsem si koupil v obchode vzorek..a nic. Ale absolutne nic. Zadne jehlicky, zadne brneni, zadna pumpa. Neverim tomu, ze bych si po pouhem jednom pouziti vybudoval takovou rezistivitu. Obe dve davky jsem si vzal zhruba stejnou dobu po poslednim jidle a obe byly prichut ananas-broskev... |
Takže niesom divný... Mám podobnú skúsenosť. Agrezz, ktorý som dostal od ronnie.cz bol prvý pre-workout ktorý som ako tak cítil. No pri tom, ktorý som si kúpil, som si v polke tréningu spomenul, že som si ho vlastne dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 12:26 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Je mozne, ze ty vzorky maji jine slozeni, nez to co se nakonec prodava v obchode? |
Tohle možné není.
Ale jinak těch vlivů, zda-li a jak stimulant nebo jiný podobný produkt ucítíš, je nespočetně víc, než jen stejná doba nebo kdy jak po jídle, tzn. nad tím "jednou cítím dokonale" a podruhé "tyjo vzal jsem si ho vlastně?" bych se zrovna dvakrát nepodivoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá duben 01, 2016 7:46 am Předmět: |
|
|
Aniz bych to myslel jako nejaky hejt, tak by me zajimaly ty vlivy... dovolim si tvrdit, ze jak treninkem, slozenim dne i jidelnickem byly oba dny identicke a neverim tomu, ze si po jednom pouziti dokazi vybudovat takovou resistivitu, kdy jeden den bych si rozthal oblicej kvuli beta alaninu (vzorek od tebe) a za tri dny nic (koupeny). Kdybych nebyl 3x na zachode, tak snad ani nevim, ze jsem si neco vzal. Jedine co jsem citil byl kofein (jsem na nej citlivejsi).
PS: Kdybys mel jeste vzorky, klidne se nabizim jako pokusny kralik :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Hellgel ® | ExtrifitHotový NO gel pro extrémní napumpování a růst svalů. Špičkové složení. 43 Kč Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|