|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jenom strilim od pasu,ale tebe od sixpacku deli tak 20kilo |
to podle me ne. na 179cm mit 60 kg ? podle me pri 72-75kg uz bude aspon naznak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Mendrovec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | jenom strilim od pasu,ale tebe od sixpacku deli tak 20kilo |
to podle me ne. na 179cm mit 60 kg ? podle me pri 72-75kg uz bude aspon naznak. |
ja hodnotim, kolik mas tuku
pokud je ho zbytecych dvacet kilo, tak je musis sundat, ale nemyslim, ze je to jenom deset _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Mendrovec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | jenom strilim od pasu,ale tebe od sixpacku deli tak 20kilo |
to podle me ne. na 179cm mit 60 kg ? podle me pri 72-75kg uz bude aspon naznak. |
ja hodnotim, kolik mas tuku
pokud je ho zbytecych dvacet kilo, tak je musis sundat, ale nemyslim, ze je to jenom deset |
jo.. no muj cil je dostat se na 85 pres pas to mi bude vyhovovat zatim.. a s vahou nechci pod 75 no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:10 pm Předmět: |
|
|
tka hodne stesti
ale musis vic makat na jidle, ta posilka uz neudela tolik
diky jidlu muzes sundat i kilo tydne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tka hodne stesti
ale musis vic makat na jidle, ta posilka uz neudela tolik
diky jidlu muzes sundat i kilo tydne |
no prave. ale ja uz jsem jen na 1 771kcal na den a sundavat jidlo se mi uz fakt nechce. Ale muj pohyb je 4x tydne fitko to je celej muj vydej. jinak se valim u ps a pracuju jako ridic. Takze od pristiho tydne pridam 2x tydne kardio cca kolem hodky beh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:17 pm Předmět: |
|
|
muzes zkusit vlny
a nebo kaslat na nejake tabulky
a zkusit uvazovat o celkovem jiem stylu jidla
neco ve stylu palea:maso, vejce a syrova zelenina
zadne pecivo, zadne brambory, zadna ryze, zadne testoviny _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | muzes zkusit vlny
a nebo kaslat na nejake tabulky
a zkusit uvazovat o celkovem jiem stylu jidla
neco ve stylu palea:maso, vejce a syrova zelenina
zadne pecivo, zadne brambory, zadna ryze, zadne testoviny |
prave o tomhle stravovani hodne dlouho uvazuju a pro me by to bylo uplne idealni. Ale mam strach skrz srdce jaky by to melo vliv na nej tato strava. Vlnovat nechci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:20 pm Předmět: |
|
|
v jakem hledisku vliv na srdce? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | v jakem hledisku vliv na srdce? |
no jestli ho nemohu poskodit. mam mensi vadu ale podle doktoru je bezvýznamná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:21 pm Předmět: |
|
|
jak poskodit, cim??? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jak poskodit, cim??? |
No , četl jsem o tomhle něco s tim když nebudu mít žádné sacharidy. Tak byl článek ,že by mi to mohlo uškodit ale bylo to na nějaky strace tv hovna ,takže se tomu asi neda zas tolik verit ale odradilo me to v tu chvily, protoze jsem nevedel jestli muzu nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Mendrovec napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | jak poskodit, cim??? |
No , četl jsem o tomhle něco s tim když nebudu mít žádné sacharidy. Tak byl článek ,že by mi to mohlo uškodit ale bylo to na nějaky strace tv hovna ,takže se tomu asi neda zas tolik verit ale odradilo me to v tu chvily, protoze jsem nevedel jestli muzu nebo ne. |
nemusis mit strach, ze by jsi zustal bez sacharidu
ty mrchy jsou vsude
a prave dost v te prilohove a svacinove zelenine
blby litr mleka ma 5Osachru.... |
Nemáš nějakou dobrou stránku kde je tahle dieta důkladně popsána? Já vim jenom to,že bych jedl maso,zeleninu,ovoce,orechy, a sýry?ale u těch si nejsem jisty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:34 pm Předmět: |
|
|
nemam
ale nic vic ani vedet nepotrebujes
dej si k snidani vajicka a rajcata
ke svacine syr a jablko, k obedu flak masa a treba fazolky, k druhe svacine si hod tvaruzky a okurek a k veceri kureci prso...pokud jdes spat hodne pozde po veceri, posli tam jeden netucny tvaroh
pokud nebudes podvadet, bude to fungovat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:36 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nemam
ale nic vic ani vedet nepotrebujes
dej si k snidani vajicka a rajcata
ke svacine syr a jablko, k obedu flak masa a treba fazolky, k druhe svacine si hod tvaruzky a okurek a k veceri kureci prso...pokud jdes spat hodne pozde po veceri, posli tam jeden netucny tvaroh
pokud nebudes podvadet, bude to fungovat |
teď jsem na jedné stránce a prej nemůžu mléčné výrobky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|