|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2016 8:57 pm Předmět: |
|
|
tak je nedavej
kde je problem? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tak je nedavej
kde je problem? |
hledám teď stránku abych se dočetl kolik mam příjmout tuků.. bílkoviny jsou jasny ale nevim kolik mohu prijmout tuku. A cetl jsem ,ze sacharidy se davaji ale jenom po treninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 02, 2016 9:12 pm Předmět: |
|
|
jdes na to desne vedecky
kasli an nejake mereni, vazeni
udelej si seznam "povolenych " potravi a z tech si seznamuj jidelnicek
jak proste _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | jdes na to desne vedecky
kasli an nejake mereni, vazeni
udelej si seznam "povolenych " potravi a z tech si seznamuj jidelnicek
jak proste |
musim to mít všechno zvážené a přesné
Jinak tady jsem si od oka udělal jídelníček který by mi vyhovoval:
8:30
2ks vejce na tvrdo
150g zeleniny
15g kokosu
12:00
200g hovězí zadní/kuřecí prsa
150g zeleniny
10g ořechů
15:00
200g hovězí zadní/kuřecí prsa
150g zeleniny
10g ořechů
18:00
200g ovoce
1ks vejce na tvrdo
10g ořechů
21:00
100g lososa
150g zeleniny
edit: v den treninku bude po treninku porce ryze jako sacharidy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nepríčetný
|
Zaslal: st březen 02, 2016 10:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
nechcem zbytočne strašiť, ale nedalo mi nevyjadrti sa..., ak mas 179cm 80kg a prijímaš/ chceš prijímať takéto množstvo jedla, tak mas uz asi kvalitne dodrbany metabolizmus : ( skus toto:
tdeecalculator .net
Tu si vyrataj kolko kalorii potrebujes vzhladom na tvoju aktivitu, telesnu vahu atd.To co ti vide su tvoje maintenance kalorie teda pri tolkych nechudnes ani nepriberas resp. nemal by si... ak ten rozdiel je fakt velky, tak by som sa najprv skusil zamerat na to aby si si metabolizmus dakym sposobom dal do poriadku, lebo inac to moze mat dost zle nasledky, ak budes nadalej uberat na kaloriach...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Nepríčetný napsal: | Ahoj,
nechcem zbytočne strašiť, ale nedalo mi nevyjadrti sa..., ak mas 179cm 80kg a prijímaš/ chceš prijímať takéto množstvo jedla, tak mas uz asi kvalitne dodrbany metabolizmus : ( skus toto:
tdeecalculator .net
Tu si vyrataj kolko kalorii potrebujes vzhladom na tvoju aktivitu, telesnu vahu atd.To co ti vide su tvoje maintenance kalorie teda pri tolkych nechudnes ani nepriberas resp. nemal by si... ak ten rozdiel je fakt velky, tak by som sa najprv skusil zamerat na to aby si si metabolizmus dakym sposobom dal do poriadku, lebo inac to moze mat dost zle nasledky, ak budes nadalej uberat na kaloriach... |
Tak zadal jsem tam sedentary office job , pracuju jako řidič celej den v autě ,takže to asi odpovída. a vyšlo mi 2,201. Momentálně moje kalorie na den jsou 1 771 kcal na den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nepríčetný
|
Zaslal: st březen 02, 2016 10:38 pm Předmět: |
|
|
Ako dlho uz ides tych 1700? Mozno by som skusil trochu pridat na tvojom mieste, aspon tych 2100 a sledovat co to robi a radsej zvýšil výdaj ako dalej uberal kalorie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Nepríčetný napsal: | | Ako dlho uz ides tych 1700? Mozno by som skusil trochu pridat na tvojom mieste, aspon tych 2100 a sledovat co to robi a radsej zvýšil výdaj ako dalej uberal kalorie. |
dva měsíce jsem jedl dost špatně a dostal jsem se na 82,5kg a 94 pas. Na 1774 kcal jsem zhruba 14 dní a zhubl jsem na 80,8 a 91 pas a předtim týden jsem měl asi 1900, takže jsem v dietě kousek přes měsíc. Pohyb mam nulovej , 4x týdně si zacvičim ve fitku a muj pohyb jinak je ,že dojdu do auta a z auta a ještě k tomu pracuji jako dopravce. Tenhle návrh jídelníčku je ve stylu paleo, takže ho mam vypočítat tak abych měl aspon 2100 kcal ? Ano mam v planu pridat 2x týdně kardio trénink, ale nejdřív bych počkal co semnou udělá paleo strava
|
|
| nahoru |
|
 |
Nepríčetný
|
Zaslal: st březen 02, 2016 10:54 pm Předmět: |
|
|
jj urcite pridaj, nepodsekni to moc, lebo uz nebudes mat kde casom uberat, ked sa ti metabolizmus spomaly este viac...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 10:59 pm Předmět: |
|
|
| Nepríčetný napsal: | | jj urcite pridaj, nepodsekni to moc, lebo uz nebudes mat kde casom uberat, ked sa ti metabolizmus spomaly este viac... |
A cim se to vubec stava ,ze spomaluju ten metabolizmus ? Tim , ze nemam pohyb a furt zmensuju kcal ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Nepríčetný
|
Zaslal: st březen 02, 2016 11:04 pm Předmět: |
|
|
telo sa bráni, tým, že si teraz zral vela a zrazu uberes, tak chvilu budes chudnut ale postupne sa tomu telo zacne branit a ukladat si aj z toho mála, preto je dobre začať chudnut na co najvyšších kaloriách a zaradzovat pravidelne refeed, aby sa metabolizmus nespomaloval...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Nepríčetný napsal: | | telo sa bráni, tým, že si teraz zral vela a zrazu uberes, tak chvilu budes chudnut ale postupne sa tomu telo zacne branit a ukladat si aj z toho mála, preto je dobre začať chudnut na co najvyšších kaloriách a zaradzovat pravidelne refeed, aby sa metabolizmus nespomaloval... |
Nevim jak ten refeed day zaradit do paleo. Nemohu dat radsi cheat day?
|
|
| nahoru |
|
 |
Nepríčetný
|
Zaslal: st březen 02, 2016 11:13 pm Předmět: |
|
|
sak refeed je daco ako konktolovany cheat day, akurat nebudes do seba ládovat nezmysli od vymyslu ale pridas viacej komplexnych sacharidov/ovocia, cize ziadne kolače, pizze nezmysli... a nie prezrat sa jak opica, staci 500-1000 kcal nad maintence max
|
|
| nahoru |
|
 |
Mendrovec
|
Zaslal: st březen 02, 2016 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Nepríčetný napsal: | | sak refeed je daco ako konktolovany cheat day, akurat nebudes do seba ládovat nezmysli od vymyslu ale pridas viacej komplexnych sacharidov/ovocia, cize ziadne kolače, pizze nezmysli... a nie prezrat sa jak opica, staci 500-1000 kcal nad maintence max |
Takze kdyz jsem na masu a zelenine tak 1 ten den k tomu pridam tu rejzi ? A jak casto to zarazovat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Nepríčetný
|
Zaslal: st březen 02, 2016 11:21 pm Předmět: |
|
|
ano navyssis kalorie najma sacharidami, nech sa doplni glykogen... musis odsledovat sam na sebe ako casto, podla potreby... ked vidis, ze rychlo chudnes resp. ked sa budes citit pod psa, bez energie malatny, po tazkych treningoch atd., zvycajne tak raz za tyzden/ za dva...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|