|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: po únor 29, 2016 2:39 pm Předmět: |
|
|
Cizo tak sem to myslel s tím vydelavanim kulturistek.
Makusko já to nemyslel nijak zle, jen me zajímalo co přesně ti na tom přijde k smichu.
A jinak se tu rozjela pěkná diskuze
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
Zaslal: po únor 29, 2016 3:10 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Cizo tak sem to myslel s tím vydelavanim kulturistek.
Makusko já to nemyslel nijak zle, jen me zajímalo co přesně ti na tom přijde k smichu.
A jinak se tu rozjela pěkná diskuze
|
Já to zle nevzala.....odpověděla jsem ti jak to fakt skutečně vnímám a co mi přijde k smíchu. To, že jsou tu kluci gentlemani, kteří můj názor sdílí, byl (pro mě) velice příjemný bonus navíc. Ulevilo se mi, že záliba v tomto tělesném typu žen je spíše v menšině.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 29, 2016 4:25 pm Předmět: |
|
|
Do tohoto topiku chodí jen gentlemani. Prasáci chodí úplně jinam. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po únor 29, 2016 5:25 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Do tohoto topiku chodí jen gentlemani. Prasáci chodí úplně jinam. |
Já bych té jenom doplnil. Prasaci chodí do Potěšení nejen oka...
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po únor 29, 2016 8:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 8:43 am Předmět: Muscle |
|
|
Za mě tedy rozhodně NE! Nemám rád silikony, nelíbí se mi na holkách, ani jakým způsobem je vystavují. Obyčejná normální holka, třeba i s jedničkama, co cvičí a má krásnou postavu to je to nejlepší. A pokud má v sobě jiskru, kterou mě dokáže učarovat, není co řešit. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 9:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 9:29 am Předmět: Re: Muscle |
|
|
| mirus napsal: | | Za mě tedy rozhodně NE! Nemám rád silikony, nelíbí se mi na holkách, ani jakým způsobem je vystavují. Obyčejná normální holka, třeba i s jedničkama, co cvičí a má krásnou postavu to je to nejlepší. A pokud má v sobě jiskru, kterou mě dokáže učarovat, není co řešit. |
Miri ono hodně záleží jak si je která nechá udělat. Úplná přirozenost je fajn, ALE.... když se udělají menší, hezký, přirozený....tak to ani nepoznáš, jestli jsou pravý nebo dodělaný.
Na druhou stranu souhlasím....ty silikonový vystavovací balony taky nemám ráda. Takový ty kozy jak vozy, který na první pohled vidíš, že jsou prostě umělý. Fuuuuuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 10:04 am Předmět: |
|
|
Celé je to o procentu tuku. Když fitnesska vyrýsuje, budou vždycky vypadat divně. Naopak, na ženské mírně při těle, kdy se to prso obalí tukem, nepoznáš vůbec nic, i na omak jsou přes ten tuk příjemné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|