|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slaboch
|
Zaslal: pá březen 04, 2016 4:40 pm Předmět: Dotaz na zkušenějšího běžce... |
|
|
Ahoj, začal jsem běhat k boxu na kondici.Zajímalo by mě jak pokračovat dále.Zatím mám casy 5.11 km 31 minut, 5,26 km 32 min,
5,98km 38 minut...prostě běham různě trasy jak to vyjde, tak to vyjde.Teď by mě zajímalo jak do budoucna?!Mám tlačit kilometry nahoru? A nebo se spíše soustředit na čas?Docílit třeba 7km, udržovat je a tlačit dolů čas??
Díky za odpověď...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 4:45 pm Předmět: |
|
|
a jde ti konkretne o co???
zavod na jakou trasu???? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Slaboch
|
Zaslal: pá březen 04, 2016 5:16 pm Předmět: |
|
|
Prave že mi nejde o závody v behu. Jde mi celkove o kondici, kterou zuzitkuju při sparingu, v ringu.Box je priorita...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 5:18 pm Předmět: |
|
|
v tom pripade hraje beh az druhe nebo treti housle, nota bene tyhle dlouhe behy
potrebujes kratke sprinty: od Kratkych stratu (cca 10METRU), pres kalsicke (50-200) az treba po 400m intervaly
ale jsou lepsi veci jako svihadlo, anglicaky, trhy s ktb _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Slaboch
|
Zaslal: pá březen 04, 2016 5:35 pm Předmět: |
|
|
To nepopiram.Já to myslel spíše jako že spojim užitečné s příjemným protože to běhání mě fakt baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 5:39 pm Předmět: |
|
|
tak behej, jestli to mas rad
ale moc ti to nepomuze
protoze beh je staticky vykon a zapasy jdou dynamicke _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Slaboch
|
Zaslal: so březen 05, 2016 12:31 pm Předmět: |
|
|
Dobros, díky moc za odpovědi...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so březen 05, 2016 1:59 pm Předmět: |
|
|
Takmer kazdy fighter beha, takze ak ta to bavi, super, zotrvaj. Ak budes tlacit na intenzitu pri veciach, co napisal Ustinov, budes mozmo musiet zvolnit na klasickych behoch..mozno ich zaradovat viac regeneracne. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: so březen 05, 2016 4:58 pm Předmět: |
|
|
Přesně! K boxu bych dal běh jen tak regeneračně 1-3x týdně 5-7km. Čas si buď vůbec neměř nebo ho řeš jen tak orientačně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slaboch
|
Zaslal: so březen 05, 2016 8:06 pm Předmět: |
|
|
Super, to mi skvěle sedí...do těch 7km je to akorát a beham ob den.
Díky moc :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: pá březen 11, 2016 10:38 am Předmět: |
|
|
Urcite bych zkusil behat fartleky, tj. stridani rychlych a pomalych useku v jednom behu (vic informaci je vsude prehrsel). Zvlast pokud jsi tak nikdy netrenoval da ti to opravdu hodne, navic mne osobne to prijde i podstatne zazivnejsi, nez bezet konstantnim tempem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|