|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 11:04 am Předmět: |
|
|
Moc ti to přeju, to musel být skvělý zážitek. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 11:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 9:19 pm Předmět: |
|
|
 Držím päste, parádne zápisky. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 9:23 pm Předmět: |
|
|
Zlaticko, tak jak te mam rad, tak ted musim rict, ze tvoje kliky byly silne nefer, protoze aby byly fer a sla jsi pekne dolu, musela by jsi mit ruce na pekne vysokych podlozkach _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 9:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: | heeeeeeeeeeeeeeej velkej EDIT! Ted jsem se dozvedela, že tech kliku na Levronvě seminaři nebylo 36 ale 68 !! do háje, jsem fakt dobrá !!!!!!!! překvapila jsem sama sebe |
To se ti stava bezne, ze se spletes u nejakyho cviku o 32 opacek? . Chapu, asi toho nadseni bylo tolik, ze se pri zapisu chybka vloudila. Preju, at to nadseni vydrzi (a zdravi taky).
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 9:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá březen 04, 2016 9:44 pm Předmět: |
|
|
4.3. kozy, biceps
od ránaa mám brouka v hlavě, jestli se tady na vše nevyprdnout a taky odletět a zkusit štěstí tak jako kdysi Arnie  celej den si s tou myšlenkou hraju.....
protisměrky na zahřátí
15x 20lbs
12x 30lbs
10x 40lbs
10x 40lbs
šikmy bench
20x osa
12x 30kg
8x 40kg
6x 40kg
6x 40kg
6x 40kg
tlaky na šikmy s jč
12x 12,5kg
10x 15kg
8x 17,5kg
6x 20kg
5x 22,5kg
5x 22,5kg
biceps
bic zdvih s jč ve stoje
10x 9kg
6x 12,5kg + 5x 9kg
6x 12,5kg + 3x 9kg
6x 12,5kg + 3x 9kg
6x 12,5kg + 3x 9kg
protisměrky
15x 30lbs
15x 30lbs
15x 30lbs
15x 30lbs
izolovaná spodní kladka
10x 50lbs
10x 50lbs
8x 60lbs
8x 60lbs
kardio 15min
napumpovanost nehorázná
musim se do toho zase opřít, strasně mě nakoplo i to, jak mile na me lidi reagovali na kevinove seminari...jeden klučina za mnou přišel, vykal mi a chtel se vyfotit....jsem ho malem umačkala nadšením
bože jsem zas nějaka moc přecitlivělá _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá březen 04, 2016 9:56 pm Předmět: |
|
|
Zvykej si. Narachana blondata kráska to se moc nevidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: so březen 05, 2016 10:15 am Předmět: |
|
|
| Zlata napsal: |
od ránaa mám brouka v hlavě, jestli se tady na vše nevyprdnout a taky odletět a zkusit štěstí tak jako kdysi Arnie |
Pokud víš, že jsou lidi, kteří by se tě ujmuli...neváhal bych. S tvou postavu máš podle mě dobrou budoucnost a ve státech jsou ty možnosti jak se uchytit určitě lepší. Jen si za tím musíš jít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 11:43 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Zlata napsal: |
od ránaa mám brouka v hlavě, jestli se tady na vše nevyprdnout a taky odletět a zkusit štěstí tak jako kdysi Arnie |
Pokud víš, že jsou lidi, kteří by se tě ujmuli...neváhal bych. S tvou postavu máš podle mě dobrou budoucnost a ve státech jsou ty možnosti jak se uchytit určitě lepší. Jen si za tím musíš jít. |
Příjde na to ten správnej čas, jen si musim počkat, a přitom dřít jako kůň, když se budou věci vyvíjet tak, jak je na plánu, je tu reálná šance, že by se mi tenhle sen začal pomalu plnit, chce to ale raketu penez do zacatku proč všechno stojí peníze .... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 11:55 am Předmět: |
|
|
5.3. kardio
schody 30min
a pak večer strasnej moshpit (takže 4hodinový kardio čislo 2 ) na sodomě, haadesovi, shawn strange, heaven, btw budu s nejvyssi pravdepodobností v jejich klipu
nějak jsme tam s klukama budili pozornost
přišel za mnou, slušně řečeno, silně podnapitý kluk že se vsadili s kamarádem, jestli jsem Katka Kyptová, ...odcházel zklamanej, že nejsem.....
Sekuritaci se ke me hlásili, že mě znaj z Kevinova semináře... cejtila jsem se....zvláštně :D:) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: ne březen 06, 2016 2:07 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Zlata dne ne březen 06, 2016 2:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|