Proč je mi špatně z ARGININu?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proč je mi špatně z ARGININu?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Proč je mi špatně z ARGININu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dj

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 12:11 pm    Předmět: Proč je mi špatně z ARGININu? Odpovědět s citátem

Ahoj, je mi špatně po suplementací argininem a nevím si rady. Pokud pozřu arginin (vyzkošel jsem AAKG od různých výrobců - aminostar, vitalmax. To samé jsem zažil s přípravky Nitrix a Expand). Projevuje se to tak, že je mi nevolno. Žaludek „na vodě“, pocity na zvracení. Tyto vedlejší účinky se u mě dostavují už s tak nízkou dávkou jako je 0,5g AAKG (zpravidla 1 kapsle). Zajímalo by mě jestli jste se setkali u někoho s podobnými problémy. Na webu googlenim „arginine side effects“ jsem se docetl, že tyto vedlejší účinky arginine zřejmě běžně existují. Já bych chtěl rozumět tomu, co dělám špatně, dají se tyto vedlejší účinky argininu nějak potlačit?

Neměli jste náhodou někdo podobné problémy? Nevíte co s tím?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to je pro tebe opravdu tak nutný Arginin užívat?
Grimley

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přece se to nevyhodí :)

Každopádně jestli ti to nedělá dobře, tak to jednoduše neužívej a je to :) dej si třeba kafe ...
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous? Ty jsi arginin asi nikdy nemel ze? :D

Mam kamose, ktery ma po argininu to same a kdyz budes trochu googlit,tak zjistis, ze alergie na arginin je sice ne moc casty, ale obcas se vyskytujici jev
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každýmu dělá na bachor blbě něco jinýho. Někomu kreatin, někomu arginin, mně vyšší dávky glutaminu. Můžeš to zkusit s jedlou sodou, nebo ledovou colou, ta zklidňuje žaloudek.
Spazik

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to nejez, stejně to nemá žádný účinky (já jsem teda žádné nepozoroval).
cipinek

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

arginin má skvělé účinky, ale nechápu, proč mě vymazali, nebyl jsem přehnaně vulgární...
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Tak to nejez, stejně to nemá žádný účinky (já jsem teda žádné nepozoroval).

To asi funguje jen mne a Zlatce :D (a mozna jeste Cipinkovi, ale ten si to mohl splect s vodkou , protoze po chlastu ses taky pak nazilovanej )

Ale vazne, ja moc na suplementy nehraju, ovsem arginin na me zabira jak zadnej jinej
Tom3

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik ho davate?
weelz

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak neber sračky a pořádně se nažer normálního jídla...
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Kolik ho davate?

12-15g
ted jsem teda ale off :-) , at si telo odvykne
mirus

PříspěvekZaslal: čt březen 10, 2016 7:34 pm    Předmět: arginin Odpovědět s citátem

Dávkuju Arginin v menších dávkách několikrát během dne a před tréninkem větší dávku cca 10g. I před spaním cca 3g.
Pokud někdo trpí na Arginin (možná to bude značkou dodavatele ) a je v tom nějaký sajrajt místo kvalitního Argininu.
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 6:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to nesmrdí jako mužský produkt (který arginin obsahuje), není to arginin
Tom3

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2016 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaj vazne tolik? Ja cetl ze nad 5g je katabolicky..ikdyz v okoli treninku je to celkem putna ze.
Jinak se ho v praci par kg nadycham, pocita se to?
Dj

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 2:36 pm    Předmět: arginin Odpovědět s citátem

Všem díky za názory. Zaznělo tu pár dotazů proč chci jíst arginin, tak to chci vysvětlit. Nejde mi ani tak o napumpování během tréningu, to je odle mě na nic, a stejně to splaskne. Ani si nemyslím, že užívání argininu způsobí lepší svalový růst nebo regeneraci (máte-li opačné zkušenosti, tak mi to napište, ale já jsem lepší regeneraci s argininem nezažil). Jde mi o tohle - chci dávat arginine před spaním. Mám totiž takový problém, že po tréningu (a zvlášť hrudníku) se mi v noci stává, že se mi během spánku jakoby nedokrvují ruce a když se v noci probudím, tak je to dost nepříjemné, kdzž mám zdřevěnělé ruce.
Nevím co za tím vězí, možná to, že jsou prsni svaly nějak víc napnuté a kvůli tomu hůř proudí krev do rukou. Je to asi kravina, ale mě to otravuje. Když beru arginin, tak tento problém vymizí - asi proto, že se cévy roztáhnou a lépe se to prokrví. ALE je to vytloukání klínu klínem..

Měl bych tedy na vás další otázky, snad mi poradíte:
1. Myslíte že ty nevolnosti spojené s braním argininu jsou alergie nebo je to prostě jen tím, že se moc prokrví žaludek, stejně jako ostatní svalstvo?
2. Třeba by místo argininu šlo užívat L-Citrulin, Není to přímo arginin, tak myslíte že by mi to pomohlo od žaludečních problémů?
3. Zaznamenali jste po podávání argininu nebo NO pripravků lepší svalový růst a regeneraci? (podle mě je to jen placebo). Nic takového jsem nezažil. Jen mi bylo špatně.
4. Jak dokážete pozřít tak vysoké dávky argininu? Víc jak 2g nárazově je podle mě brutální. Z toho bych asi zvracel. Není vám z toho špatně?
5. Jak na vás působí arginin během aerobních aktivit? Já pokud vezmu arginin před plaváním nebo tréningem juda, tak mám pocit, že snad dostanu infarkt. Takový pocit, že srdce pumpuje o 106 a není schopné to roztažené krevní řečiště utáhnout. Když ostaní po souboji leží vyčerpáním na zemi, tak já musím stat a nelehat si, protože jinak se mi krev nahrne do hlavy s pocitem že bouchne.
6. Zaznělo tu, že více jak 5g argininu působí katalyticky. Snažil jsem se na toto téma googlit, ale nenašel jsem o tom nic. Poprosil bych Toma3 aby kdyžtak uvedl zdroj, rád bych to pročetl.
7. Užíváte arginin s L-lysinem? Prý je to lepší z důvodu, že příjem argininu odbourává lysin. A nedostatek lysinu = snížená odolnost vůši oparům všeho druhu. Tohle možná souvisi s předchozí otázkou. Mohlo by za tím být něco, že příjem argininu brání lysinu aby se ukládal do řetězců bílkovini a tím pádem nemůže nová bílkovina vznikat?

Je to dotazů jak na informační kancelář, ale radši to píšu takhle pohromadě. Furt o tom přemýšlím a nemám v tom jasno. Budu rád za každou vaši radu a názor.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proč je mi špatně z ARGININu? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: