Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 449, 450, 451 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
speedy

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
...

Odkazom sportu, disciplin nie su $$$. Ty to vidis v meritku priemerneho americkeho divaka vychovaneho na WWE. Conor je dobry pre marketing zuffy, pre zrutov show. Ak to spravanie ala gangsta s irskym prizvukom ma motivovat ludi robit sport.. dakujem nie.

Prekvapilo by ma keby El Tap'o bol v koliske mma oblubenejsi, znamejsi nez napr. taky Hideo Tokoro.

Conor je bublina, ktoru nafukli do obludnych rozmerov. V 145 moze excelovat. Od 155 nema sancu na belt.. ved staci nanho dat Nathana a uz sa moze ist past s tym jeho "ja som boh" pristupom. K tym faktom co si napisal... skoda sa sirsie vyjadrovat. Hlavne ak napises na jeho primitivne vyroky a urazky - "idealny bavic". Sice ak si jeden z "Trnava do teho" tak sa to cele radikalne objasnuje.

Sonnenov trashtalk je uplne niekde inde. Ten aspon poznal svoje hranice resp. ziadne z jeho vyrokov neniesli taky egoisticky odkaz ako McTapperove. Abo dajte k nemu Griffina a zhovadi sa sam.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebudem ďalej reagovať, lebo, žiaľ, možnosti vášho minoritného chápania športu sú obmedzené. Takže šup, šup hoši vytiahnuť staré vhsky a pozerať Pancrease a vytiahnuť staré dvdčka a pozerať Féďa versus Zulu, tož vrchol mma...
AHOLA

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
možnosti vášho minoritného chápania športu sú obmedzené

Zacinas sa menit na Tommyho Sme obmedzeni, len ty tomu rozumies
A pritom ide o houno... Ved kolko ludi, tolko chuti...
Turakam

PříspěvekZaslal: so březen 12, 2016 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
možnosti vášho minoritného chápania športu sú obmedzené

Zacinas sa menit na Tommyho Sme obmedzeni, len ty tomu rozumies
A pritom ide o houno... Ved kolko ludi, tolko chuti...

S tým súhlasím, ale vy sa v podobnom štýle neprezentujete, ja dokážem akceptovať názor, ale zadubenosť mi je smiešna, sorry
PMKB5

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas, vidím to stejně.
Martin.L

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam ma pravdu. Fedor je pravek a jen nostalgicky vzpominate. Conor je sice curak, ale pro mma strasne dulezitej curak. Nadprumernej fighter a zaroven to umi prodat a pritahnout lidi k obrazovkam. At se vam to libi nebo ne, on a jemu podobni sou budoucnost.
Douglas

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin.L napsal:
Turakam ma pravdu. Fedor je pravek a jen nostalgicky vzpominate. Conor je sice curak, ale pro mma strasne dulezitej curak. Nadprumernej fighter a zaroven to umi prodat a pritahnout lidi k obrazovkam. At se vam to libi nebo ne, on a jemu podobni sou budoucnost.

Prece nikdo netvrdi, ze Fedor je budoucnost mma. Napsal jsem, ze je legenda a mma nekam posunul, a to nejakym konstruktivnim smerem. Ktery mma fajter byl napriklad ve znelce olympijskych her? Ahola taky netvrdi, ze soucasne mma stoji na Fedorovi. Jde o to co prinesl a co znamena. Turakam to popira, proste to popira. ... :-D To je jako rict: nezazil jsem Gretzkyho, on v hokeji nic neznamena. Nejake reci o lpeni na budoucnosti jsou uplne mimo.
Je mozne, ze MG je budoucnost mma, ale v tom pripade se bude vic zvanit a prodavat tiskovky, nez ze se bude bojovat a sledovat eventy. A to ja si taky nedovolim poprit, protoze ten trend tu je. Ja jen od zacatku tvrdim, ze prave toto je to na hovno.
Dneska se proste vyplaci byt naprosto transparentni asshole - Trump, Babis, Konvicka, McGregor, Grznar, ten slovensky polonacek, Kim Kardasian, J. Bieber atd. atd. Je to treba tak, ale podle me to proste ok neni a zadny argument v podobe penez, pupularity, poctu ritolezcu, PPV, nebo obalek popularnich casopisu na tom nic nezmeni.
Turakam

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poprosím neťahať sem Grznára, ale už ozaj, je to úplný ústrel, ten človek neznamená nič, nedokázal v skutočnom merítku športu, ktorý robí, nič. A porovnávať mlčanlivého rusáka Féďu s dnešnými globálnymi hviezdami je zvláštne tiež, nikdy som nepísal, že nepredstavuje jednu z najvýraznejších postáv športu, ale určite nie, čo sa týka jeho rozširovania pre väčšinového diváka, to vôbec nie, plus jeho motivácia je tiež všelijaká, len o nej vehementne nehovorí, no keď mu nesedí sumička a podmienky, tak bojovať nebude... (viď. súčasný návrat, odmietanie súťaženia v legitimizovaných organizáciách, ten zápas, čo mal, by v Amerike žiadna atletická komisia ani neschválila...)
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2016 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
no keď mu nesedí sumička a podmienky, tak bojovať nebude

Zato Conor sa peniazom priam brani

Tak ako napisal Douglas, na Fedora uz viac menej len spominame, nik netvrdi, ze to v mma prave teraz zije vdaka nemu. Dohadovanie zapasov top sportovcov je vzdy o podmienkach a peniazoch, asi to nebude len Fedova specialita, ze nepoleti kam ho zavolaju. Suhlasim aj s tym co hovori Dana o Fedorovom manazmente na tom videu co som postol. Oni boli vzdy uleteni, Fedora uznavam, ale ta suia okolo neho je divna. Taka ruska :) Co sa tyka jeho zapasenia teraz, treba to brat s rezervou, ved je to byvala svetova jednicka momentalne uz dlho po zenite, ja osobne sa na jeho akekolvek dalsie zapasy divam cez prsty. Skoda, ze si to onehda nerozdal s Randym.

turakam: Priklad Grznara nie je zas tak mimo, aj keby bol Mr. Olympia jeho britke spravanie (urazky, pluvance, vyhrazky a klamstva) by to nijako neospravedlnovalo.

Taky Arnold S. bol vsetko len nie anjelik, ku kulturistike pritiahol pol planety, a aj ked si o nom myslim svoje, bol to profesional a jeho chovanie malo nejaku uroven. Tieto saskarny ju nemaju.

Co sa tyka toho, ci buducnost bude Conorova, to ukaze cas. Ja mu v podstate fandim, je to popularny neamerican so svojskym stylom, super. Kolko trvala Fedorova era vieme, Conor ma potencial, ale nie je sam. Vselico sa moze stat. Statistiku uz cistu nema. Moze sa pritrafit aj nestatsne zranenie, ci nedajboze nejaky ulet (vid Jon B. Jones) a moze byt po nej.
drlift_

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
A porovnávať mlčanlivého rusáka Féďu s dnešnými globálnymi hviezdami je zvláštne tiež, nikdy som nepísal, že nepredstavuje jednu z najvýraznejších postáv športu, ale určite nie, čo sa týka jeho rozširovania pre väčšinového diváka..

S tim bych tak uplne nesouhlasil. Fedor pritahnul lidi a byl dost popularni. Prece jen chlapik, ktery vypada, ze zrovna seskocil z traktoru, shodil zablaceny gumaky a dava za vyucenou hvezdam MMA byl predurcenej k tomu, aby ho lidi opevovali ...
Martin.L

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Martin.L napsal:

Prece nikdo netvrdi, ze Fedor je budoucnost mma. Napsal jsem, ze je legenda a mma nekam posunul, a to nejakym konstruktivnim smerem. Ktery mma fajter byl napriklad ve znelce olympijskych her? Ahola taky netvrdi, ze soucasne mma stoji na Fedorovi. Jde o to co prinesl a co znamena. Turakam to popira, proste to popira. ... :-D To je jako rict: nezazil jsem Gretzkyho, on v hokeji nic neznamena. Nejake reci o lpeni na budoucnosti jsou uplne mimo.
Je mozne, ze MG je budoucnost mma, ale v tom pripade se bude vic zvanit a prodavat tiskovky, nez ze se bude bojovat a sledovat eventy. A to ja si taky nedovolim poprit, protoze ten trend tu je. Ja jen od zacatku tvrdim, ze prave toto je to na hovno.
Dneska se proste vyplaci byt naprosto transparentni asshole - Trump, Babis, Konvicka, McGregor, Grznar, ten slovensky polonacek, Kim Kardasian, J. Bieber atd. atd. Je to treba tak, ale podle me to proste ok neni a zadny argument v podobe penez, pupularity, poctu ritolezcu, PPV, nebo obalek popularnich casopisu na tom nic nezmeni.

To ze byl ve znelce na OH je jen diky tomu ze je to kamos Putina. Fedor byl dobrej, porazil Crocopa a Minotaura. Co se dopadu na mma tyka, kazdy UFC champ mel vetsi dopad nez Fedor, kterej se nikdy do UFC neodhodlal jit. Taky rad vzpominam na Pride, byla to freak show ale dnesni UFC je o svetelny roky nekde jinde. Kazdej z UFC fighteru je profik a top sportovec. Conor zvlada marketing skvele, dukazem sou cisla, neni co resit. Ja ho nemuzu ani cejtit, ale chapu jeho vyznam. Treba takovej Ali, s charakterem hada, byl neco podobnyho jako Conor ted.
speedy

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pride a freak show? Ugh.. To uz kusok prehanate i s tym Conorom. Ten nebude zabudnuty. Nie sportovymi schopnostami ale marketingom a primitivnou show, ktora vo vysnivanej krajine leti ako teple rozky. Kto si teraz spomenie na Lesnara a to sa z neho siel kazdy poondiat.

Pred Conorom UFC znamenali mena ako Jones, Silva, GSP, Penn, Griffin, Liddell, Belfort atd atd, na ktore ste nejako rychlo zabudli. Rutten, Emelianenko.. su co najvacsiu slavu mali mimo UFC a pritom su legendami. Conor legendou nebude.

Vy ste akurat len na dnesnom hypetraine pekne pevne usadeni.
AHOLA

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Co se dopadu na mma tyka, kazdy UFC champ mel vetsi dopad nez Fedor

Aj moj oblebenec Tim Sylvia?
Tak to by ho potesilo, kedze svojho casu sme na jeho fanpage boli zaregistrovani snad piati...

Chapem, co sa snazite povedat, Fedor nebol v UFC a tym je vacsina jeho fanusikovskej zakladne mimo USA, ale podla mna sa to tu uz prehana, akoby pomaly nikto o nom ani nevedel. Ved si dajte do googo the best mma fighter of all time a Fedor bude figurovat snad vsade, casto na prvom mieste. A vy vysledkoch nebudu len stranky konciace .ru.... Ako je to mozne, ked nemal ziaden dopad? Mocna propaganda Kremla dokaze uz aj toto?
Martin.L

PříspěvekZaslal: po březen 14, 2016 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale vsak Fedor byl frajer, vubec nezpochybnuju jeho kvality. Cenen byl ale hlavne lidma od fochu. Proste dopad lidi jako Conor, GSP, Ronda, Jonnes, ale i Tito, Chuck, Silva a dalsi je vetsi. Z prostyho duvodu, sou/byli v prvni lize. Kdyz nekdo z nich umi zachazet s mediama jako Connor, je to proste smrtici kombo. Bavime se o dopadu na tlusty tupy americany ktery diky nim cumi a chodi na turnaje. Sportovni dopad ma ovsem Connor taky velky. Osobne me vic motivuje treba crocop nez ten malej ircan :)
Douglas

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2016 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 449, 450, 451 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: