| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 1:59 pm Předmět: |
|
|
Zkusím to.
Nevíte o zajímavé akci v sobotu 12.3.2016 nebo prostě zajímavosti tak do 100km od Brna. Udělal bych si někam výlet a nenapadá mě nic.
Díky _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 10, 2016 2:11 pm Předmět: |
|
|
Poslal bych tě na Vranov/Bítov, ale otvírají až na Velikonoce... takže možná tak akce na kuřecí prsa:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 10, 2016 2:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 10, 2016 2:18 pm Předmět: |
|
|
kurňa...jel bych taky:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 2:23 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Zkusím to.
Nevíte o zajímavé akci v sobotu 12.3.2016 nebo prostě zajímavosti tak do 100km od Brna. Udělal bych si někam výlet a nenapadá mě nic.
Díky |
Těžko tipnout, co tě tak baví, ale v Olomouci je o víkendu výstava For Model - kluci tam celkem rádi chodí minimálně pokoukat.
http://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/akce/for-model.aspx
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 2:28 pm Předmět: |
|
|
Já bych se zcela nezvaně zastavila u e-witch na kafe a prošla si tam ty lesy. :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 10, 2016 3:23 pm Předmět: |
|
|
Hulkie, naopak vypadá to celkem dobře. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 10, 2016 4:21 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem minulý týden na skok na pražském i na brněnském. Na bratislavském toho bude víc a budou i krásné hostesky. Tady jich moc nebylo:)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po březen 14, 2016 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Já bych se zcela nezvaně zastavila u e-witch na kafe a prošla si tam ty lesy. :) |
na kafe se stav :)
... a daymoon ať si projde ty brněnské, jsou krásné a hluboké a vsadím se, že je ještě pořádně neprolezl ... a cpe se někam 100km daleko
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 14, 2016 1:18 pm Předmět: |
|
|
Co je v domě, není pro mě. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po březen 14, 2016 1:54 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | Ikee napsal: | | Já bych se zcela nezvaně zastavila u e-witch na kafe a prošla si tam ty lesy. :) |
na kafe se stav :) |
Dík! :) Mám teď na lesy a skály v plánu Hruboskalsko, Berounsko a možná přijdeš na řadu dřív než si myslíš. :) My svazáci jsme totiž strašní kulišáci. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po březen 14, 2016 2:00 pm Předmět: |
|
|
... vlastně hledám doprovod na prolezení jedné podzemní chodby ... i když mám důvodnou obavu, že většina svazáku by se tam asi někde zasekla :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 14, 2016 2:03 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... vlastně hledám doprovod na prolezení jedné podzemní chodby ... i když mám důvodnou obavu, že většina svazáku by se tam asi někde zasekla :D |
A tady vidim prilezitost pro jednoho stihleho a s vlastni celovkou.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po březen 14, 2016 2:29 pm Předmět: |
|
|
... fajn, ale půjdeš přede mnou
|