|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: st březen 16, 2016 12:04 pm Předmět: |
|
|
Tak z odpovědi plyne že ano, neumíš číst?
Btw jsem zvědav nad budoucností tohoto klubu.
Pár dnů to tu vřelo emocemi, že Vila vyvolených by mohla se závistí spáchat sebevraždu.
Už to vypadalo, že si všichni poplácáte po zádech, uroníte slzu sounáležitosti, necháte Nereze s jeho vášní na pokoji, skalní fanoušci nabouchaných žen zde půjdou hledat vlké sny a kulturistky vzor ke svému snažení, ostatní uvědoměle pomlčí a nebudou klást blbé otázky...
...a Diamond to zabije tím, že zase začne řešit, jestli fakt Nerez má v té první zalíbení (byť je díky předchzím desítkám stránek Nerezova odpověď zřejmá) _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
speedy

|
Zaslal: st březen 16, 2016 12:06 pm Předmět: |
|
|
V tom pripade ma bude zaujimat, ci bude giver abo receiver
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st březen 16, 2016 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Tak z odpovědi plyne že ano, neumíš číst?
Btw jsem zvědav nad budoucností tohoto klubu.
Pár dnů to tu vřelo emocemi, že Vila vyvolených by mohla se závistí spáchat sebevraždu.
Už to vypadalo, že si všichni poplácáte po zádech, uroníte slzu sounáležitosti, necháte Nereze s jeho vášní na pokoji, skalní fanoušci nabouchaných žen zde půjdou hledat vlké sny a kulturistky vzor ke svému snažení, ostatní uvědoměle pomlčí a nebudou klást blbé otázky...
...a Diamond to zabije tím, že zase začne řešit, jestli fakt Nerez má v té první zalíbení (byť je díky předchzím desítkám stránek Nerezova odpověď zřejmá) |
Nejsem si jistej, ale připomíná mi toho chlapa, co si hraje na ženu, jak tu někdo nedávno postoval, tak mě to zajímá
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st březen 16, 2016 12:38 pm Předmět: |
|
|
https://www.google.co.uk/#q=matt+kroc
Mne je to jedno a nesudim, len mi vzdy prislo divne volat ten sport "zenska" kulturistika. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st březen 16, 2016 2:41 pm Předmět: |
|
|
Nevíte vlastně někdo co je většinou hlavní problém žen s velkými svaly? Mi přijde, že k tomu musí mít v podstatě poruchu pohlavní identity. Proto chtějí vypadat jako muž....
(tím myslím v podstatě všechny na AS)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 16, 2016 3:15 pm Předmět: |
|
|
Ježíšikriste!!! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronwyn

|
Zaslal: st březen 16, 2016 5:25 pm Předmět: |
|
|
K pohlavni identite - i kdyz jsem ja osobne treba kulturistka byla, tak si pis ze sulina jsem nikdy nikomu nezavidela  dokonce nejsem ani lesba, ani bi a ani nechci nejakeho super subika  naopak - mam rada kdyz je chlap chlap..... kupodivu skutecnej chlap, co si je sam sebou jistej ze je chlap a vi kdo doma nosi kalhoty ty svaly zase tak moc neresi a zjistila jsem ze diky vizazi jsem se aspon vyhnula typkum, se kterejma by ty vztahy stejne staly za ....  Cimz nerikam ze jine holky to treba nemaj jinak - lesbicek i castecne trans holek jsem potkala v tomhle sportu taky dost....
A treba proc mam rada ten sport a delam co delam - mam hned nekolik duvodu - jednak se mi male zadky a velka vecka libila vic nez ramena jak zavodni uzenac a prdel jak valach, postavy jak kulturistu (90. leta) tak kulturistek (preferuju 90. leta) mi prisly elegantni, esteticke a "umelecke"... daleko vic nez normalni lidske telo. Mela jsem rada postavy superhrdinu a libilo se mi umeni Borise Valejjo ktery kupodivu kresli svalnate zeny v hromade svych obrazu - ktere jsem mela rada. A tim padem bylo lakave vypadat jako takovy obraz nazivo sama...
A za druhe casem jsem v tom nasla sebevyjadreni - svaly jsou pro mne osobne vyjadrenim ULTIMATNI SVOBODY ZENY  Ano - jsem feministka - ale taky chapano postaru, nikoliv dnes, kdy je vetsina "feministek" zblblych studentek gender studies - cili v duchu prvnich prukopnic z 80.a 90. let verim ze zenskost se ma oddelit od sexuality, a nemela by se sexualitou spojovana, protoze jinak jde o velmi povrchni vnimani sveta - kdyz bude akceptovan jen JEDEN medialni obraz zeny - pak 90% ostatnich zen bude trpet frustraci a jejich zivot bude mit snizenou kvalitu - jelikoz ani ostatni tak nevypadaji (porovnej % zen ktere trpi poruchami potravy, ktere fanaticky nakupuji za drahe sumy hromady nepotrebnych kramu jen aby je to udelalo "hezci a vice zenske" - aka priblizilo je to teoreticky propagovanemu vzoru - a ktere podlehaji plasticke chirurgii)....cimz nerikam ze vsechny ostatni by mely byt kulturistky, ale to,ze kulturistika pro mne treba znamenala akceptovat napriklad svoji genetiku a nesnazit se ji zmenit.... tento obraz (medialni) neni pravym obrazem zeny.. je falesny, povrchni. Taky si myslim ze zena by sve sebevedomi mela ziskavat diky vysledkum a diky seberealizaci a to ve stejnych mantinelech jako chlapi....nikoliv z toho ze 1000 chlapu da lajk jeji odhalene zadnici jak se to stalo ted v dobe socialnich medii zvykem.... cili ano - ja treba chapu tenhle sport feministickou perspektivou. A kdyz jsem se to naucila vnimat, dalo mi to prave onen osobni pocit svobody a pohody, ktery opravdu hromade zen chybi....
To jen na zamyslenou proc to treba nektere z nas delaji (protoze s timhle postojem vim, ze mezi holkama co posilujou a jsou krapet vetsi nez bikini, nejsem sama - hromada holek ve figure, WPD i kulturistice to totiz vnima dost podobne) _________________ "Překážky nejsou bariérou úspěchu, jsou jeho podmínkou"
"But budes trpet bolest discipliny a nebo utrpis bolest z porazky".
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st březen 16, 2016 5:27 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě, že nechtějí vypadat jako muži. Samozřejmě, že jim vadí, když jim začnou růst fousy pod nosem, zhrubne jim hlas, zmastní pokožka. Ale chtějí velké svaly a na to je potřeba vyšší hladina hormonů. A tak začínají se slabšíma věcma a postupně pokračují dál a dál.
Ženská kulturistika stojí na mužských hormonech. Tak to prostě je. Zkuste si představit, jak do sebe večer láduje koktejl ve stříkačce, co by udělal chlapáka i z vás, ne tak z ní...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronwyn

|
Zaslal: st březen 16, 2016 5:30 pm Předmět: |
|
|
PS: a spis nez na obranu jsem zareagovala vzhledem k tomu jake se tu objevily bludy, tim spis kdyz nektere ty holky za ta leta co se v tom sportu pohybuju znam osobne a nektere dost dobre  narozdil od lidi, kteri je max. videli nekde na obrazku nebo mozna zahledli letmo na Expu _________________ "Překážky nejsou bariérou úspěchu, jsou jeho podmínkou"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 16, 2016 5:50 pm Předmět: |
|
|
Julie Foucher
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 16, 2016 6:05 pm Předmět: |
|
|
Za mě ta druhá:-).
A na těch špičkách bych tu poslední fakt naživo vidět nechtěl :-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bronwyn

|
Zaslal: st březen 16, 2016 6:16 pm Předmět: |
|
|
no vida a tohle je treba presne otazka toho osobniho vkusu, protoze mne ta crossfiterka prijde ze ma daleko "chlapstejsi" postavu nez rada kulturistek a fitnessek (to kvuli tomu sirokemu pasu)
neco co se libi mne treba... a co reprezentuje dle treba meho vkusu idealni musclewomen...
Latorya Watts (to vecko  )
Shanique Grant -to same - ze na to maj tyhle holky takovou genetiku... uzasne
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12800326_10201480961342806_7968841041158791739_n.jpg?oh=3ef30cb2af0693ce4a614b490ae734e9&oe=57547B6B
Anne Freitas co ze sebe udelala WPD tak nevim co udelala s pasem ale pecka! (link z FB)
a neco z minulosti
Sharon Bruneau
Tonya Knight
Anja Schreiner - takhle by podle mne mela vypadat idealni svalnata zenska postava, vzor momentalne nr. 1 (Lenda totiz nemuze byt vzor, ta je geneticky tak stavena ze takova se narodi jednou za uherak.....)
Marjo Selin
Laura Creavalle... _________________ "Překážky nejsou bariérou úspěchu, jsou jeho podmínkou"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|