GROKSI!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - GROKSI!  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> GROKSI!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
watouz

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostala se ke mně pouze příchuť classico. Jak už tu někdo psal chutná to podobně jako upečený sýr na plechu, nejvíce mi to připomíná parmazán, který jsem nedávno takhle zkoušel. Balení malé za tu cenu a chuť za mě nic extra. Kupovat si to určitě nebudu. Pro někoho komu chutnají výraznější sýry to ale může být ideální.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sušené věci jsou koncentrované, stejně jako sušené maso i sušený sýr. Proto se ta cena zdá vysoká.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Sušené věci jsou koncentrované, stejně jako sušené maso i sušený sýr. Proto se ta cena zdá vysoká.

Ve dvou větších balení toho nejlevnějšího máš výživové hodnoty jako ve 100g sýra. vyšlo by tě to na 60kč. Ne, nezdá se vysoká.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Hulkie napsal:

Ve dvou větších balení toho nejlevnějšího máš výživové hodnoty jako ve 100g sýra. vyšlo by tě to na 60kč. Ne, nezdá se vysoká.

a počítáš to na parmezán? nebo na eidam:)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
DiamonD123 napsal:
Hulkie napsal:

a počítáš to na parmezán? nebo na eidam:)

Když vezmu ten poslední, který je 100% grana padano, tak "100"g stojí 76kč. Odpověz si sám o kolik levněji seženeš nebo neseženeš ten sýr :)
Spazik

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2016 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za vzorky, mě chutnaly oba dva. Ještě že toho bylo tak málo, jinak bych toho zbouchal daleko víc... Je to tedy poměrně slané, ale to je asi přirozená vlastnost těch sýrů a koncentruje se to pravděpodobně tím sušením/pečením.
Tiah

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2016 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za vzorky. Mě osobně to nijak zvlášť neoslovilo. Jako zdravá chuťovka proč ne, ale cena pro mě dost vysoko.
WannaYourMother

PříspěvekZaslal: út březen 29, 2016 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý den,

přišlo dnes, česká pošta testuje trpělivost - bylo podáno 17.3., ale to je jen taková perlička

Konzistence je výborná, to mají vychytané. Osobně mi víc chutnala oranžová s Grana Padanem, přišlo mi to chuťově výraznější, zelené byly takové, obyčejné řekl bych :)

Ale skrz cenu/velikost balení si nákup odpustím - asi docením spíš sýr, za ty peníze
Italský hřebec

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky moc dekuju za vzorky. Musim velice, velice pochvalit! Jak uz tu nekdo predemnou zminil, chutna to jako pripeceny syr ktery sjel z pizzy - a to je presne ta nejlepsi cast z cele pizzy! :D

Na muj vkus mozna trochu slane, ale to jen spis abych mel taky nejakou kritiku, jinak naprosto luxusni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Kozlicek

PříspěvekZaslal: so duben 02, 2016 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji za vzorky

Chuť je dobrá, ale nevidím bohužel důvod, proč tento výrobek kupovat. Stejné chuti lze totiž dosáhnout upečením kousků 30% eidamu v troubě, nebo vyškvařením na pánvi a mám toho mnohonásobně více za minimální cenu :D
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po duben 04, 2016 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Přišly někomu v Brně vzorky? Už je to podruhé, co mi nic nepřišlo.
Protože na mě čekaly od 23.3. na poště, ale bez výzvy. A abych je za 2 minuty sežral :-)

Oranžová varianta s parmezánem mnohem lepší.

Cena mi nepřijde tak hrozná na to, že oficiální balíček je 3x větší. Semtam na chuť bych si to určitě koupil.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - GROKSI! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: