Trhající se MadMax bandáže-vaše zkušenosti

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trhající se MadMax bandáže-vaše zkušenosti  Úvodní stránka -> Ostatní -> Trhající se MadMax bandáže-vaše zkušenosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wondra

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 11:09 pm    Předmět: Trhající se MadMax bandáže-vaše zkušenosti Odpovědět s citátem

Čau, mám nějakou dobu MadMax bandáže na lokty a kolena. Velikosti jsem vybíral dle tabulky a doporučení výrobce a od doby co je mám jsem prakticky nepřibral. Začaly se trhat už snad po třech týdnech což je po deseti trénincích. Bandáže natahuju čistě v ose končetiny a nehýbu s nima do stran, kde bych mohl způsobit natržení. Jako první odešly loketní a teď už totálně rupla i kolenní. Reklamovat to nebudu ani zkoušet, protože mě určitě pošlou někam že sem si to opotřeboval. Jde mi spíš o to, že nejsou úplně nejlevnější a už bych předpokládal alespoň půlroční výdrž...

db

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S bandážema od MadMax zkušenosti nemám, měl jsem kdysi od MadMax trhačky a urval jsem je hned třetí trénink- zkoušel jsem tenkrát bezpalcový úchop v sériích na mrtvolu. Tak ta značka asi celkově za moc nestojí.
Jestli od nich máš účtenku, zkusil bych to i reklamovat, nebo jim to aspoň ukázat, co prodávaj za hnůj.
Jinak jestli chceš nějaké bandy na prohřátí a pocit stažení- osvědčili se mi látkové od select sport.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MIP

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2016 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozhodně to reklamuj, jestli je máš tak krátkou dobu. Navíc i na první pohled vypadají skoro nenošené. Pěkná ukázka nekvalitního šmejdu.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 12:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám stejnou zkušenost. Loketní jsem vybral přesně podle tabulky a nenatáh jsem je ani přes předloktí, takže mi leží ve skříni. Bandáže na kolena mně naštěstí byly, ale už je mám taky po 2 měsících natrhlý, sice to není tolik jako u tebe, ale stejně to nasere...
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 7:44 am    Předmět: Re: Trhající se MadMax bandáže-vaše zkušenosti Odpovědět s citátem

wondra napsal:
Reklamovat to nebudu ani zkoušet, protože mě určitě pošlou někam že sem si to opotřeboval.

Zvláštní přístup. Strhat na internetu ano, ale zeptat se, jestli mi neuznají reklamaci, to nebudu ani zkoušet... Určitě by mi ji neuznali:)
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem si minulej týden utrhl zase od MadMaxu ten suchej zip u bandáží na zápěstí. Účtenku bohužel nemám, takže si to asi zkusím přišít silonem nebo co.
wondra

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 9:23 am    Předmět: Re: Trhající se MadMax bandáže-vaše zkušenosti Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
wondra napsal:
Reklamovat to nebudu ani zkoušet, protože mě určitě pošlou někam že sem si to opotřeboval.

Zvláštní přístup. Strhat na internetu ano, ale zeptat se, jestli mi neuznají reklamaci, to nebudu ani zkoušet... Určitě by mi ji neuznali:)

Ano a halki je tady. Jestli jsi to nepochopil z textu tak jsem měl za to že to není normální, proto jsem psal sem jestli se to stalo ještě někomu. Mám obecně špatně zkušenosti s reklamackama ale po přečtení obdobných příspěvku jsem došel k závěru že napíšu přímo do madmaxu a uvidím jak se k tomu postaví. Každopádně tohle není žádné strhávání ale pouze se delkm o zkušenosti protože jsem je považoval za kvalitní značku...
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám s reklamacema zkušenosti smíšené. Někde vůbec neřeší a okamžitě dávají nové zboží nebo dokonce vrací peníze - chci-li. Někde se hádají a nakonec přiznají pochybení. A někde, pokud jsem si zvlášť jistý, volám znalce a nechávám zpracovávat znalecký posudek. Ale závěry dělám až na úplném konci toho procesu, protože některé firmy jsou skutečně solidní a jiné ne. A u Mad Maxu nemám osobní zkušenost, ale bez toho, že bych reklamovat zkusil bych závěry nedělal.

To je jako když ten valach jde za sousedem přes kopec půjčit necky na zabíjačku. Vyjde a po chvilce si říká "no jó, ale co dyž mi je nebude chtít pučit, šak sem ho posledně v hospodě pomluvil". A jde dál a říká si "no jó, ale šak jak byl posledně on u mňa, tak jsem mu taky nepomohl". A už je skoro u něho a říká si "no a jesli se mu doneslo, že mu chodím za ženou,
tak to je úplně v prdeli". A tak dojde až k jeho chalupě, zabuší na dveře a když mu soused
otevře rovnou zařve "víš co, nech si ty necky, ty sviňo jedna, já se bez nich obejdu!"
Spazik

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jim to budeš reklamovat, aspoň budou mít nějaký feedback na zlepšení výrobku, pokud je to solidní firma.
Špatně zvolená velikost může být taky důvod, ono vybírat něco podle tabulky na internetu je dost ošidné. U oděvů/obuvi často zjistíš že je pro tebe daleko vhodnější velikost o číslo menší/větší, než podle "tabulky"... Proto když něco takového objednávám přes internet, často objednám 2-3 nejbližší velikosti, vyberu si tu nejlepší a zbytek vrátím, za těch pár korun poštovného to stojí, než hrát ruletu.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Když jim to budeš reklamovat, aspoň budou mít nějaký feedback na zlepšení výrobku, pokud je to solidní firma.
Špatně zvolená velikost může být taky důvod, ono vybírat něco podle tabulky na internetu je dost ošidné. U oděvů/obuvi často zjistíš že je pro tebe daleko vhodnější velikost o číslo menší/větší, než podle "tabulky"... Proto když něco takového objednávám přes internet, často objednám 2-3 nejbližší velikosti, vyberu si tu nejlepší a zbytek vrátím, za těch pár korun poštovného to stojí, než hrát ruletu.

Není to moc hezké, ale vyplatí se zkusit v normálním obchodě, potom poděkovat a objednat přes net. Já na to žaludek nemám, a pokud mi prodavač věnuje svůj čas a je ochotný, většinou pořídím už na místě.
ygg

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

Není to moc hezké, ale vyplatí se zkusit v normálním obchodě, potom poděkovat a objednat přes net. Já na to žaludek nemám, a pokud mi prodavač věnuje svůj čas a je ochotný, většinou pořídím už na místě.

Ani tohle nemusí být řešení, mám dvě neoprénové nákolenky/bandáže od jedné a téže firmy, stejná velikost. Koupené v rozmezí cca půl roku .. je tam docela citelný rozdíl ve velikosti. Jakž tak se to dá, ale ...
A byla to má blbost, kupoval jsem v obchodě, jen jsem nepředpokládal, že když kupuji úplně to samé, tak může být rozdíl.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mluvil jsem spíš o těch botech, co Spazik nakousnul...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Mluvil jsem spíš o těch botech, co Spazik nakousnul...

Ono se to občas dá i odhadnout takový zákazník a marže (nebo teda alespoň u nás) jsou dostačující a dá se zákazníkovi slevit tak, aby si to za "každou cenu" koupil u nás a měl tak pak důvod přijít zas.
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pred 2 roky se mne utrhl hak od MadMaxu, vubec me nanapadlo jit to reklamovat , ale kdyz sem po case byl v obchode s doplnkama vyzivy, kde jsemtyhle haky kupoval, tak jsem to prodavaci rekl a on na to, ze jsem je mel donest a hned by mne dali nove, ze konkretne MadMax je v tomhle velmi vstricny
wondra

PříspěvekZaslal: čt březen 24, 2016 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Napsal jsem madmaxu a bylo mi odpovězeno že se jim neoprenové bandáže NIKDY nevrátily ještě. Tak budu teda asi první a v úterý jim to posílám.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trhající se MadMax bandáže-vaše zkušenosti Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: