|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xMichalx
|
Zaslal: st březen 30, 2016 3:35 pm Předmět: jídlo po ranním tréninku |
|
|
Chtěl bych se zeptat co by jste mi poradili k jídlu po ranním tréninku (trénink až po snídani).
Bez snídaně nedám ani ránu, takže budíček, snídaně, cesta do posilky, posilka, cesta do práce a pak je čas na nějaké jídlo, ale nevím jaké.
Takový hrubý nástřel jídelníčku, který můžete taky klidně zhodnotit, ale primárně mi jde o tu radu toho jednoho jídla:
Snídaně: Musli 80g, bílý jogurt 250g, banán
Svačina po tréninku:
Oběd: Restaurace nebo vlastní (v restauraci volím klasicky nějaké maso, prostě co je a když je to z vlastních zásob tak např. toho:)
- rýže (120g) s tuňákem (70g) a vajíčkem (2ks)
- těstoviny (165g) s tuňákem (70g) a vajíčkem (2ks)
- rizoto
Svačina: taky nevím jistě. "Potřebuji něco rychlého a skladného - málo času, jídlo v autě nebo MHD"
- 2ks celozrného pečiva / bageta se šunkou, sýrem
Večeře: - plátek nějakého masa s rýží/bramborem/těstovinama
- varianty jako oběd
Když bych měl hlad a chuť, tak si ještě dám 250g tvarohu. Osladím medem nebo ovocem.
Cíl: rozhodně nehubnout, spíše přibírat. Teď ale dost běhám, tak to jde těžko. (82kg/188cm)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sk
|
Zaslal: st březen 30, 2016 3:54 pm Předmět: |
|
|
nejake maso na kosticky s ryzi...do krabicky a zbastit. Ono taky zalezi kolik mas casu do obeda. Cottage treba se taky asi snese.
jinak ty obedy jsou mizerne co se tyka objemu jidla...toho tunaka bys mel mit aspon 2x tolik (spis 3x)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 30, 2016 3:56 pm Předmět: |
|
|
V DMku maji chutne protejnove tycinky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 30, 2016 4:12 pm Předmět: |
|
|
Ja bych to nedramatizoval,ono je to vcelku jedno, co si das _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st březen 30, 2016 5:03 pm Předmět: |
|
|
Já bych tam dal něco takovýho, není to těžký pro žaludek a dá se to dobře napočítat, kolik bílkovin potřebuješ (proteinový palačinky aka jen protein, baking powder, nejakej bílek....jeslti dáváš sachry tak můžeš hodit nějakou tu vločku ..)
_________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 7:30 am Předmět: |
|
|
Díky všem za vyjádření.
Já to právě dramatizovat nechci, ale mám teď tu možnost se v práci najíst (relativně v klidu a v případě potřeby si to i ohřát v mikrovlnce). A navíc mám i nějaký peníz navíc, který bych rád v ideálním případě využil na nějaké "lepší" jídlo.
Pavelito: vypadá to krásně, někdy určitě vyzkouším, i když asi ne pravidelně
sk: tak nějak jsem to s tím tuňákem čekal :-) vycházel jsem z toho, že se prodává velká a malá plechovka, tak jsem vzal velkou a rozdělil ji na dvě porce, ale asi teda bude lepší dát si ji celou.
Jinak ten časový harmonogram ráno by měl být asi takový:
5:20 budíček + snídaně
6:20 - 7:40 (cca) trénink
8:00 prostor na jídlo
12:00 oběd - takže času před obědem po tréninku je ještě dost...
A celkově vzato, když doplním to jídlo po tréninku, a zvětším obědovou porci je ten jídelníček OK? Neberu to teda úplně striktně, ale + -
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 7:51 am Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | Já bych tam dal něco takovýho, není to těžký pro žaludek a dá se to dobře napočítat, kolik bílkovin potřebuješ (proteinový palačinky aka jen protein, baking powder, nejakej bílek....jeslti dáváš sachry tak můžeš hodit nějakou tu vločku ..)
|
Ešte by si mohol napísať aj presné množstva ingrediencií na porciu na fotke. :) Diik
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 8:21 am Předmět: |
|
|
| xMichalx napsal: |
A celkově vzato, když doplním to jídlo po tréninku, a zvětším obědovou porci je ten jídelníček OK? Neberu to teda úplně striktně, ale + - |
asi jo, to sam uvidis jestli se vaha pohne nebo ne...asi by tam u te vecere misto ,,platek masa,, melo byt neco jako ...,,poradny kus masa....,,
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 9:26 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | V DMku maji chutne protejnove tycinky | Včera jsem sežral tři. Za tu cenu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
vidlodlak
|
Zaslal: út srpen 16, 2016 7:55 am Předmět: |
|
|
K té svačině se mi nejvíce osvědčili proteinové tyčky, je to rychlé a účinné;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|