|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tobias92
|
Zaslal: po duben 04, 2016 1:59 pm Předmět: HGH Fragment |
|
|
Pokud to porušuje pravidla, tak se omlouvám a pochopím LOCK. Jinak jak je to s tímto peptidem? Je zakázaný? Je legální?
Nikde jsem nezávislou odpověď nedohledal.
Předem děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po duben 04, 2016 2:18 pm Předmět: |
|
|
Je to klasifikovano pod hormonalnimi latkami, takze je to ilegalni... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po duben 04, 2016 2:52 pm Předmět: |
|
|
ted o tom mluvil grznar ve videu, tak budou peptidy in jak svin _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: po duben 04, 2016 3:10 pm Předmět: |
|
|
Magumi: Peptidy mi nepřijdou úplně pochybný, ale do AAS se mi zatím jít nechce, i když je mám prakticky po ruce. Spíš si rozšiřuji obzory
Lunreal: To jsem chtěl vědět, díky!
Lock
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po duben 04, 2016 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | Je to klasifikovano pod hormonalnimi latkami, takze je to ilegalni... |
tím bych si nebyl tak uplně jistý...
| tobias92 napsal: | | Magumi: Peptidy mi nepřijdou úplně pochybný, ale do AAS se mi zatím jít nechce, i když je mám prakticky po ruce. |
Nechci se tady přiklánět ani k jedné variantě, obojí není dobře, ale peptidy právě pochybný jsou. Je to stále neprobádaná oblast, ikdyž to v US už frčí dlouho stále se spousta věcí neví a každý laboruje. O AS si toho můžeš hodně nastudovat, pozitivní a negativní dopady jsou známy, u peptidů ne. A tvrdit, že jsou absolutně bez negativ, jak tvrdí Grznár, je nesmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po duben 04, 2016 4:11 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | Lunreal napsal: | | Je to klasifikovano pod hormonalnimi latkami, takze je to ilegalni... |
tím bych si nebyl tak uplně jistý...
|
Tak pokud jsi vedec a mas je pro svou laborator tak asi OK :), ale jinak se jedna o latky s hormonalnim ucinkem a ty jsou osetreny stejnym zakonem jako latky s anabolickym ucinkem. Nebo co jsi myslel tim ze si nejses jistej? _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: po květen 02, 2016 12:01 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem koukal na seznam zákonem zakázaných látek, a tyto látky tam nejsou, jsou jen na antidopingové listině + tam jsou nějaké růstové faktory jako IGF apod. Ale většina peptidů tedy nelegální není.
Jen takový poznatek. Já vím, že proti tomu každý zbrojí, mě jen děsí to, s jakou lehkostí to Grznár apod. prezentují a pro mladé kluky je to jediný zdroj informací a nemají si to kde ověřit. Proto mi připadá důležité, aby se o těchto věcech hovořilo i na seriózních forech (jako třeba toto), kde bude řečená i ta druhá strana této problematiky. Nebo se pletu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
aloha123
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po červenec 18, 2016 8:01 am Předmět: Re: HGH Fragment |
|
|
| tobias92 napsal: | Pokud to porušuje pravidla, tak se omlouvám a pochopím LOCK. Jinak jak je to s tímto peptidem? Je zakázaný? Je legální?
Nikde jsem nezávislou odpověď nedohledal.
Předem děkuji. |
V Čr je to novinka, v USA na tom jede hodně lidi, každopádně to nic legálního není a některé studie již prokázaly, že to máte stejné negativní účinky jako AS.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|