|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
samouk
|
Zaslal: ne duben 03, 2016 6:21 pm Předmět: Brambory z trouby / Co k tomu? |
|
|
Zdravím,
dávám pravidelně na svačinu pečené brambory z trouby, ale pořád nevím, co k tomu dát. Abych měl maso X krát denně na to nemám, zajišťuji to maso víceméně po tréninku, ale spíš bych potřeboval radu, co takhle dát k bramborům na svačinu. Samotné se zeleninou mi už lezou krkem...
Váš tip?
Díky
|
|
nahoru |
|
|
| | |
Riku
|
Zaslal: ne duben 03, 2016 6:25 pm Předmět: |
|
|
Já je žeru s ochuceným tvarohem (česnek, cibule nebo paprika, to už je na tobě..)
|
|
nahoru |
|
|
hosmel
|
|
nahoru |
|
|
samouk
|
Zaslal: ne duben 03, 2016 6:30 pm Předmět: |
|
|
To slyším poprvé a zní to lákavě..
To Riku: domácí tvarohová pomazánka, nebo kupuješ a kterou?
Jiné tipy vás nenapadají?
|
|
nahoru |
|
|
hosmel
|
Zaslal: ne duben 03, 2016 6:36 pm Předmět: |
|
|
Domácí , vezmeš tvaroh (v tom igelitu) dáš ho do misky, zaleješ lehce vodou, nasekáš do něj co chceš, lehce osolíš a rozmixuješ tyčovým mixérem .
|
|
nahoru |
|
|
samouk
|
Zaslal: ne duben 03, 2016 6:49 pm Předmět: |
|
|
Ok, na Úterý zkusím!!! díky moc
A náhodou něco ve smyslu lunchmeatu neexistuje? to už je rovnou maso potom asi ne? :-D
Jinak díky za tip!!!
|
|
nahoru |
|
|
Hulkie
|
Zaslal: ne duben 03, 2016 6:54 pm Předmět: |
|
|
hosmel napsal: | Nemůžu si pomoct, ale já k bramborám dávám tvaroh s medvědím česnekem, nebo jarní cibulkou. Mohl bych to jíst pořád
Edit: Koukám že mně někdo předběhl |
jak to děláš s tím medvědím česnekem? viděl jsem ho jednou v životě v Kauflandu, jinak všude sušený.
|
|
nahoru |
|
|
hosmel
|
Zaslal: po duben 04, 2016 2:02 pm Předmět: |
|
|
Hulkie napsal: | hosmel napsal: | Nemůžu si pomoct, ale já k bramborám dávám tvaroh s medvědím česnekem, nebo jarní cibulkou. Mohl bych to jíst pořád
Edit: Koukám že mně někdo předběhl |
jak to děláš s tím medvědím česnekem? viděl jsem ho jednou v životě v Kauflandu, jinak všude sušený. |
No, já mám čerstvý ze zahrádky, ale určitě jde pěstovat i za oknem. Česnek si nakrájím najemno a malé množství dám do tvarohu, zaliju vodou a rozmixuju, pak přidám zbytek česneku a hotovo. Může se ještě dosolit, ale já jsem se to skoro už odnaučil .
|
|
nahoru |
|
|
Makuška
|
Zaslal: po duben 04, 2016 2:15 pm Předmět: |
|
|
U mě jednoduchá věc - uvařím červenou čočku (dobrý zdroj bílkovin), dám ji do mísy, ochutím solí, pepřem, majoránkou, přidám jedno vajíčko, utřený česnek, trochu strouhanky - vypiplám rukama takový "těsto", vytvořím z toho bochánky a na pánvi z toho nasmažím takový karbenátky - dá se to jíst za tepla i za studena udělat do zásoby - v ledničce to vydrží i 3 dny. K těm bramborám myslím ideální - k tomu nějaký dresing á la zakysaná smetana, česnek, pažitka a jedeš.
|
|
nahoru |
|
|
Grimley
|
Zaslal: po duben 04, 2016 3:04 pm Předmět: |
|
|
Dobry zdroj bilkovin...aha _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
nahoru |
|
|
mirus
|
|
nahoru |
|
|
Grimley
|
Zaslal: po duben 04, 2016 4:09 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se ... čočka nad zlato ... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
nahoru |
|
|
samouk
|
Zaslal: po duben 04, 2016 5:14 pm Předmět: |
|
|
Jak rozeznat kvalitní červenou čočku od nekvalitní? V tescu se dá najít kvalitní čočka?)
|
|
nahoru |
|
|
Makuška
|
|
nahoru |
|
|
Riku
|
Zaslal: po duben 04, 2016 8:28 pm Předmět: |
|
|
Smažená čočka? rly? Proč rovnou ne smažák, ještě lepší zdroj bílkovin.
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|