|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: ne duben 10, 2016 7:16 pm Předmět: |
|
|
Nejaky link na UFC teraz online? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 10, 2016 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne duben 10, 2016 8:06 pm Předmět: |
|
|
Dik, ale antivirak mi tu stranku blokol a zahlasil, ze threat has been detected.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 10, 2016 8:11 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Dik, ale antivirak mi tu stranku blokol a zahlasil, ze threat has been detected.... |
používaj poriadny addblocker a budeš ok, ja u mám úplne čistučkú bez jediného okna vyskakujúceho a pod. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: ne duben 10, 2016 8:46 pm Předmět: |
|
|
fakt? lebo mne pise toto
Please disable ad block to enter in the website.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po duben 11, 2016 12:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 3:27 pm Předmět: |
|
|
Taky hard fanbase McGregora tu a.. a ticho.. som zvedavy s cim pride "shortly".
Kto nevie tak vycuval z UFC 200 a naznacil skore ukoncenie kariery. Btw Rizin event prebehol. Nabuduce chcem vidiet naozaj Sapp vs ta obluda v Douglasovom profile.
Edit: Tak to uz vysvetlil.. nieco necakane.. mudre slova z neho vypadli. Viac nez promotovanie fightov sa chce na ne pripravovat. Som zvedavy co teraz dorobia v UFC, zrusia s nim konktrakt a podpisu novy kde nebude cast o povinnej reklame UFC? Ale taktiez mi je to zahada. Trashtalker co chce prestat trashtalkovat..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 5:41 pm Předmět: |
|
|
| speedy napsal: | Taky hard fanbase McGregora tu a.. a ticho.. som zvedavy s cim pride "shortly".
Kto nevie tak vycuval z UFC 200 a naznacil skore ukoncenie kariery. Btw Rizin event prebehol. Nabuduce chcem vidiet naozaj Sapp vs ta obluda v Douglasovom profile.
Edit: Tak to uz vysvetlil.. nieco necakane.. mudre slova z neho vypadli. Viac nez promotovanie fightov sa chce na ne pripravovat. Som zvedavy co teraz dorobia v UFC, zrusia s nim konktrakt a podpisu novy kde nebude cast o povinnej reklame UFC? Ale taktiez mi je to zahada. Trashtalker co chce prestat trashtalkovat.. |
Prečítaj si ešte raz, čo chce a nechce, narobil sa za desiatich v tejto oblasti, čo aj vygenerovalo desaťnásobné príjmy... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 6:35 pm Předmět: |
|
|
White uz nekde vyrkl, ze pokud mu McGregor vcas zavola, tak na eventu bude a ze jinak se jejich vztahy nemeni, ze to neni nic osobniho.... Takze ho mozna i na tom UFC 200 uvidime. Tesil jsem se na konferu, jak mu Nick zavre tlamu. Tezko totiz prudit borca, co te porazi bez treninku.
Na netu se objevilo nekolik spekulaci:
a) na neco ho lapli - tomu moc neverim
b) podelal se ze smrti toho mladeho typa u ktere byl a ted mlzi - to bych mu veril, ale proc takhle uhybat
c) podelal se z Nicka, respektive dalsi prohry a nasledku - cemuz bych i veril
d) je to picus - tak o tom zadna
e) je to jen jeho marketingovy zamer - to psal asi nejaky ucitel ze Slovenska
Co na to jinak rict? Kdo ho mel za curaka, tak se mu to jen potvrdi, kdo ho mel za poloboha, tak ho omluvi, prostoze treba jeho profi chovani drive vynasel do nebes. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 6:39 pm Předmět: |
|
|
Podle me bude urcite na dvoustovce zapasit a jsem si i jistej, ze to je komedie, jak vytriskat jeste víc $$$ _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 6:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 8:22 pm Předmět: |
|
|
Douglas ty si vždy prispôsobíš realitu podľa svojej preferencie, takže škoda reči už ozaj. Vznikla pre teba organizácia Rizin ako stvorené, fighty presne podľa tvojho gusta ala Gaby Garcia a Procházka verzus storočný Fujita, to sleduj, to užívaj a nechápem, prečo som ťaháš moje povolanie, na ktoré som hrdý, vykonávam úprimne a s každodennou vierou v dobro a jeho šírenie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 9:06 pm Předmět: |
|
|
Mal som dlhy prispevok ale naco.. tak aspon Turakam si teda dusevne stotozneny s aktualnou cover picture idealizovaneho Conora na twitteri? + ten tweet o 7cifernych sumach nema chybu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 9:08 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Douglas ty si vždy prispôsobíš realitu podľa svojej preferencie, takže škoda reči už ozaj. Vznikla pre teba organizácia Rizin ako stvorené, fighty presne podľa tvojho gusta ala Gaby Garcia a Procházka verzus storočný Fujita, to sleduj, to užívaj a nechápem, prečo som ťaháš moje povolanie, na ktoré som hrdý, vykonávam úprimne a s každodennou vierou v dobro a jeho šírenie. |
Odpust si brekot nad povolanim ucitele, odpust si rady kdo ma co sledovat. Napsal bych abys byl konkretni jak si co pizpusobuju, ale tys nikdy konkretni nebyl, takze by to bylo jak s tim hrachem a s tou zdi, ale treba me ohromis. Ja konkretni budu:
Chlap s virou v dobro a jeho sireni obhajuje filosofii "ucel sveti prostredky", protoze nic jineho to asshole chovani CMG neni - teda podle tebe. Ty ty jeho excesy - urazeni souperu a jejich rodin, ba co dim celeho statu (brazilie), sebestredne vyroky, jak kde koho porazi a co znemana pro svet, jaky je specialni, nejlepsi a co vsechno co se mu nelibi stoji za prd, kolik vydelal a vydela, vystavovani na odiv co vsechno si koupil (a v pripade auta i pujcil, ale o tom uz moc nemluvi) - to je v tvych ocich v poradku, protoze vydela, upozorni na sebe, ma nejvetsi rating, mamrdi, na ktere ted v tom svem pofidernim vyjadreni plive si ve svych poradech s nim podavaji dvere, kazdy v irsku ho ma nalepeneho na lednicce a hlavne je to cele naplanovane, ve skutecnosti je jiny, lepsi, jakmile dojde z tiskovk UFCy, od Conana, nebo z rozhovoru do novin, kde kazdy krome neho je neschopny zavstivy kreten, vyklokta si hubu irskou whiskey a pomazli se doma s kotatkama, zene da pusu a posle na charitu vicka od pet lahvi. Proste ucel sveti prostredky.
A nepis mi, ze je to mma a tudiz neco jineho, neni to nic jineho, nez obhajoba prospecharstvi, kterou se tady jako clovek s virou v sireni dobra uz nekolik mesicu prezentujes. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 21, 2016 9:31 pm Předmět: |
|
|
S tebou nemá zmyseľ sa baviť už ozaj, lebo si nevidíš na špičku nosa, podobne pristupuješ i k veciam, ktoré ti médiá servírujú, nedokážeš filtrovať realitu a rozumieť veciam, tvoja škoda, nie moja. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|