|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 2:21 pm Předmět: |
|
|
Mohlo by vás potěšit, dnes jsem objevil.
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zzdenika

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá duben 08, 2016 2:26 pm Předmět: |
|
|
Mně to pobavilo, protože vím, jak se na takové dietě blbě přibývá. Ale fanatici se bouří:)
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 2:33 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Mně to pobavilo, protože vím, jak se na takové dietě blbě přibývá. Ale fanatici se bouří:) |
Ale tak články na novinkách, co si budeme povídat :-) ted jsem si to přečetla, to mě snad ani nemůže rozčílit, ani rozesmát.
Na téhle stravě se dá jak hubnout, tak nabírat. Obojí vyzkoušené. Asi stejně blbě/dobře jako na jiných typech stravování.
Akorát mě baví lidi, co nadšeně a zapáleně kritizujou něco, o čem mají hodně povrchní znalost. Třeba z těch novinek. (A tím samozřejmě nemyslím tebe) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
1MG
|
Zaslal: pá duben 08, 2016 3:03 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Mohlo by vás potěšit, dnes jsem objevil.
|
dost dobrý :-) potěší to jen toho, kdo ví, že pravidelná a kvalitní stolice má větší opodstatnění než pravidelný a kvalitní sex :-))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 3:11 pm Předmět: |
|
|
| zzdenika napsal: | | S tou vrcholovou jógou bych taky byla opatrná :D Taky nebude "moc" zdravá... |
Joooo hypermobilita - báječná věc. Vrcholově si ji teď "užívám".... na rehabkách.
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: pá duben 08, 2016 6:50 pm Předmět: |
|
|
| zzdenika napsal: | | ... nebude "moc" zdravá... |
Tssse !
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: po duben 11, 2016 7:39 am Předmět: |
|
|
| speedy napsal: | | zzdenika napsal: | | ... nebude "moc" zdravá... |
Tssse !
|
Hledala jsem něco, co sama zvládnu
A sice chápu, že pole dance je pro ohebný, ale tak tragicky jako na obrázku bych to neviděla
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: po duben 11, 2016 7:42 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | zzdenika napsal: | | S tou vrcholovou jógou bych taky byla opatrná :D Taky nebude "moc" zdravá... |
Joooo hypermobilita - báječná věc. Vrcholově si ji teď "užívám".... na rehabkách. |
Ani netušíš, jak ti rozumím. Z flexi legs mě bolí kyčle ze všeho ostatního ramena Ale stejně to miluju
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po duben 11, 2016 8:29 am Předmět: |
|
|
| zzdenika napsal: | | speedy napsal: | | zzdenika napsal: | | ... nebude "moc" zdravá... |
Tssse !
|
Hledala jsem něco, co sama zvládnu
A sice chápu, že pole dance je pro ohebný, ale tak tragicky jako na obrázku bych to neviděla |
No zas takový vzrůšo pole dance skutečně není.....tvl ten pán se snad zasukoval ne???
| zzdenika napsal: | | Ani netušíš, jak ti rozumím. Z flexi legs mě bolí kyčle ze všeho ostatního ramena Ale stejně to miluju |
Já bych s ohledem na můj momentální zdravotní stav doporučila to nehrotit....
Ona flexibilita je pěkná věc, ale má to i svá negativa a ano... pro ty, kdo by mi tu chtěli říct "My jsme ti to říkali.".... hypermobilita je fakt dost na houno - uznávám.
Ale na druhou stranu Zdeni ze mě mluví pouze momentální indispozice...hned jak zase budu ready, tak se zasukuju - to jsem si jistá. Prostě to miluju. Takže se mnou nenech rozhodit.
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: po duben 11, 2016 8:49 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | zzdenika napsal: | | Ani netušíš, jak ti rozumím. Z flexi legs mě bolí kyčle ze všeho ostatního ramena Ale stejně to miluju |
Já bych s ohledem na můj momentální zdravotní stav doporučila to nehrotit....
Ona flexibilita je pěkná věc, ale má to i svá negativa a ano... pro ty, kdo by mi tu chtěli říct "My jsme ti to říkali.".... hypermobilita je fakt dost na houno - uznávám.
Ale na druhou stranu Zdeni ze mě mluví pouze momentální indispozice...hned jak zase budu ready, tak se zasukuju - to jsem si jistá. Prostě to miluju. Takže se mnou nenech rozhodit. |
Já to nehrotím (NIKDY), ale když mi někdo ukáže jak se dostat do baleríny nebo do alegry, tak to tam prostě narvu napoprvé (i kdyby mi nohy/záda měly upadnout). Já si tím kompenzuju cviky, který všichni ostatní umí hned a mně nejdou (jako třeba ornament)
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: po duben 11, 2016 8:56 am Předmět: |
|
|
| zzdenika napsal: | Já to nehrotím (NIKDY), ale když mi někdo ukáže jak se dostat do baleríny nebo do alegry, tak to tam prostě narvu napoprvé (i kdyby mi nohy/záda měly upadnout) . |
Prvně by jsme tu asi neměly spamovat a být OT a druhak..... (né že by to u mě nefungovalo podobně ), ale když si to přečteš.....
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: po duben 11, 2016 9:10 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | | zzdenika napsal: | Já to nehrotím (NIKDY), ale když mi někdo ukáže jak se dostat do baleríny nebo do alegry, tak to tam prostě narvu napoprvé (i kdyby mi nohy/záda měly upadnout) . |
Prvně by jsme tu asi neměly spamovat a být OT a druhak..... (né že by to u mě nefungovalo podobně ), ale když si to přečteš..... |
OT: :D :D Ok, máš pravdu, budu asi pozornější v tom, co píšu.
Bez OT: Jsem "paleo" už asi 3 roky, sem tam výkyv, častěji však primal. Vyhovuje mi to, netrpím, tak často migrénami jako dřív, jen mám občas tendence zajídat stres (kterého mám v práci vcelku dost).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|