|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Judson

|
Zaslal: po duben 18, 2016 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: po duben 18, 2016 10:28 pm Předmět: |
|
|
Jo pěkné, než vyrostou ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 19, 2016 4:19 am Předmět: |
|
|
Malé tlačítko Nezajímá mě na youtube pěkně funguje. Už se mi dnes nezobrazila ani jedna Grznárovina ani Beranovina ani jiná *ina :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út duben 19, 2016 5:36 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Malé tlačítko Nezajímá mě na youtube pěkně funguje. Už se mi dnes nezobrazila ani jedna Grznárovina ani Beranovina ani jiná *ina :-) |
Hledal jsem ho jak fretka, ale vypadal jsem jak vůl. Kdepak jsi ho našel?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 19, 2016 5:55 am Předmět: |
|
|
Zobrazí se až po najetí myši na to místo.
PS: nemám nic proti videím Aleše Lamky a zobrazovat si je nechám :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
renso

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 20, 2016 7:24 am Předmět: |
|
|
Třetí týden beara, 3 kila nahoře a skoro bych řekl, že ubylo tuku na břiše. Po roce jsem si navíc dopřál kreatin a funguje naprosto neuvěřitelně. Nakonec tu formu na léto možná i stihnu. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 20, 2016 10:43 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Napriek tomu, ze podla Berana a Grznara je bear PIC.VINA, tak som ho teraz tiez opacil a je to dobre...vahovo som sice nejak extra neposkocil (a to som zral), ale maso sa na mna ocividne nalepilo. Aj ked na Cizosaura samozrejme nemam :) |
Já jsem sice teď spíš taková cizoještěrka než cizosaurus, ale ten trénink prostě šlape, i když je to jen poloviční bear. Za ty roky jsem tělo adaptoval na vysokou intenzitu, která mi přinášela perfektní výsledky, ale střídání objemu a intenzity se dá udržet podstatně dýl, než se člověk utaví.
ad. duo z cirkusu - to snad ani nemá cenu komentovat :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st duben 20, 2016 11:07 am Předmět: |
|
|
Po pár dnech virozy a celkového následného znechucení nad mou stravou jsem nasadil dva dny jen na ovocných a zeleninových šťávách, následovaly dny ve stylu dopoledne spíše sachry, odpoledne spíše bílkoviny, tuny zeleniny, jednoduchá risotta, těstoviny,...
Po týdnu jsem úplně jako znovuzrozený, lehčí, svěží, parádní pocit!!! Asi už se tělo muselo ozvat samo _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st duben 20, 2016 11:20 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Po pár dnech virozy a celkového následného znechucení nad mou stravou jsem nasadil dva dny jen na ovocných a zeleninových šťávách, následovaly dny ve stylu dopoledne spíše sachry, odpoledne spíše bílkoviny, tuny zeleniny, jednoduchá risotta, těstoviny,...
Po týdnu jsem úplně jako znovuzrozený, lehčí, svěží, parádní pocit!!! Asi už se tělo muselo ozvat samo |
a proč to takhle nehraješ pořád, když to má takové skvělé výsledky? párky a klobásy jsou chuťově lepší, co? _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|