| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 21, 2016 11:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | btw ted jsem si tak vzpomnel, jak to vypada s brnenskym obchodem? :D |
Komplikovaně. :) My totiž máme vyhlédnuté konkrétní varianty prostor, ale nedaří se nám je získat - takže se na jednu stranu snažíme dál (a já věřím, že to nakonec dopadne), ale abychom nezaháleli, řešíme mezitím jedno jiné město. Každopádně Brno je pořád priorita číslo jedna, jenom se musí vyřešit to místo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 22, 2016 7:51 am Předmět: |
|
|
pokial to nie je priamo Spilberk, tak snad sa s tym da nieco robit _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 22, 2016 10:46 am Předmět: |
|
|
ja bych kdyztak pronajal pul svyho bytu 1+1, je to celkem v centru a v okoli je hodne posiloven _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po únor 22, 2016 11:15 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | ja bych kdyztak pronajal pul svyho bytu 1+1, je to celkem v centru a v okoli je hodne posiloven |
Jo řeknu to Lucce, která to řeší, to se nedá podle mého ani odmítnout tohle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po únor 22, 2016 11:48 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Draper napsal: | ja bych kdyztak pronajal pul svyho bytu 1+1, je to celkem v centru a v okoli je hodne posiloven |
Jo řeknu to Lucce, která to řeší, to se nedá podle mého ani odmítnout tohle. |
LOL, dit by vam to tam vsechno vyzral a vypil )
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 1:15 pm Předmět: |
|
|
Zpatky k tematu Hero. Pouziva nekdo? Ohlasy? Jde mi predevsim o stravitelnost (=neposrat se z toho do hodiny po konzumaci apod). Ted je v akci tak bych mu dal sanci. Doposavad jsem mel jako PTN OneStopExtreme od Reflexu, ale nesedi mi to mnozstvi sacharidu v nem. Growth Matrix je pak zase priserne drahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 1:19 pm Předmět: |
|
|
Já ho měl....ještě jsem do něj dával lžičku kreatinu a byl v pohodě... I rozpustnost _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 5:01 pm Předmět: |
|
|
já měl od SynTech All In One a byl jsem s ním opravdu spokojený. Ale chápu že to ti asi moc neřekne :D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá květen 13, 2016 9:25 am Předmět: |
|
|
Ok, dal sem tomu sanci. Doufam, ze tentokrat me extrifit moc nezklame.
|
|
| nahoru |
|
 |
0utsider
|
Zaslal: so květen 14, 2016 10:55 am Předmět: |
|
|
Rozpustnost v klidu, davam do nej lzicku creatinu a pohoda. Neposeru se z toho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |