Jak navýšit kalorický příjem ??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak navýšit kalorický příjem ??  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jak navýšit kalorický příjem ??
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rainier

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čaues, mírně offtopic, ale kde si vypočítáváte BMR? Někde mi to vypočetlo 1900kcal, někde 2500kcal, to je docela rozdíl..

28let, 192cm, 88kg, sedavé povolání, ale každý den trenink (posilovna silový - menší výdej, mma a kruhové tréninky výdej kolem 1000kcal).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pilarius

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, správná kalkulačka ti řekne, podle jaké rovnice počítá a jestli započítává opravdu jen bazál, nebo i nějaký základní pohyb.
Rovnic se používá víc, do jejich relevantnosti nevidím. Osobně mě zajímá jen skutečný bazál - jakýkoliv další pohyb si už umím (s kalkulačkou) orientačně připočítat sám. Některé kalkulačky do toho automaticky cpou právě i nějaký ten základní pohyb.
Věřil bych tedy nejnižší hodnotě za předpokladu, že ji to počítá s výškou, váhou, věkem i pohlavím.
Guffy

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobre dekuji za odpovedi :) muzu se zeptat kdyby jsi mel viz priklad u toho jidelnicku neco upravit co by to bylo?
FilipF

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde najdu tu kalkulačku? Díky
FilipF

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

není to moc když mi tedka vyšlo 2950 Kcal? 188cm 86,5kg pas 86cm trénink 4x týdně.
pilarius

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FilipF: To určitě není bazál. Radši si založ vlastní téma. Mimochodem "trénink 4x týdně" je "informace" asi jako "jím denně 3 jídla".

Guffy: Jako jídelníčku na jeden den mě moc nenapadá, co tomu vytknout. Sto lidí - sto chutí. Osobně bych tam necpal ten olej a dal si radši rybky nebo ořechy/semena. Jestli na tom oleji kuře smažíš, tak extra panenský olej se ti nejspíš přepaluje. Taky by neuškodilo víc zeleniny, ale nutné to není. Jo a do kafe radši mlíko, ale to je zase o chutích (laktóza je taky cukr a k tomu tam je i špetka bílkovin).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak navýšit kalorický příjem ?? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: