| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr L.
|
Zaslal: pá květen 13, 2016 12:10 pm Předmět: Energie do tréningu |
|
|
Zdravím, cvičení mě baví, ale jakmile přijde na léto, tak jsem z tepla unavený a do tréningu nemám dostatek energie. Potřeboval bych poradit účinný nakopávač. Mám zkušenosti např. s Sci-mx X-plode Hardcore. Po dávce tohoto suplementu jsem po cca 20 minutách musel začít cvičit, protože jsem cítil brnění a nepřestalo, dokuď jsem ho ze sebe nedostal pořádným tréningem :). Potřeboval bych ale doporučit něco jiného, protože už nestojím o žádné napumpování svalů ve stylu NO. Jde mi opravdu o náběh energie.
Děkuji za všechny rady ;).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Frybis
|
Zaslal: pá květen 13, 2016 12:27 pm Předmět: |
|
|
Za mě topovka SizeAndSymmetry Impact N.O. III
Ve 20g je 3.5g AKG, 3.5g Beta alaninu a 3.5g Citrulinu, kterej má největší efekt na to brnění..
Dávám si jeden a půl odměrky tedy těch 30g a je to opravdu znát, to mravenčení je šílený :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr L.
|
Zaslal: pá květen 13, 2016 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Frybis napsal: | Za mě topovka SizeAndSymmetry Impact N.O. III
Ve 20g je 3.5g AKG, 3.5g Beta alaninu a 3.5g Citrulinu, kterej má největší efekt na to brnění..
Dávám si jeden a půl odměrky tedy těch 30g a je to opravdu znát, to mravenčení je šílený :D |
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Četl jsem si na to recenze a samé klady. Účinky do 3min a několkanásobně účinnější než redbul :D. Dobrý tip, děkuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá květen 13, 2016 12:46 pm Předmět: |
|
|
Doporučil bych kvalitní čistou guaranu. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr L.
|
Zaslal: pá květen 13, 2016 12:56 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Doporučil bych kvalitní čistou guaranu. |
Guaranu jsem zkoušel v pilulích i sypkou, ale nijak na mě nepůsobila, i když ze všech stran slyším chválu :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá květen 13, 2016 12:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá květen 13, 2016 1:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá květen 13, 2016 1:37 pm Předmět: |
|
|
sem asi divnej ale kdyz se necitim plny energie tak proste cvicit nejdu, to bude asi taky ten duvod ze posledni dobou mam prumer neco mezi 1-2x tydne _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
Zaslal: pá květen 13, 2016 1:45 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | kofein v tabletách 200 mg v tabletě, dáš 2 a budeš nazastavitelný... , k tomu 2 talbety taurinu a uletíš do nebes... |
Za pár týdnů si na kofein zvykneš natolik, že s tebou taková dávka pak už nic neudělá.. dával jsem 3 tablety a pak už to ztratilo smysl, tolerance těla na kofein stoupá velmi rychle..
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá květen 13, 2016 1:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá květen 13, 2016 2:10 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: |
však nikdo neříká, že to musíš dávat před každým tréninkem, aby sis na to zvyknul... |
Já si snad udělám printscreen tohoto historického momentu kdy cipínek napsal normální komentář
|
|
| nahoru |
|
 |
Frybis
|
|
| nahoru |
|
 |
0utsider
|
Zaslal: so květen 14, 2016 10:57 am Předmět: |
|
|
Jsem na tom podobne. Zkusil sem Hellgel i Agreez ale ucinek temer 0,0nic.
Jeste sem si rikal, ze vzhledem k tomu piju vyhradne jen vodu, tak by docela dobre mohl pusobit kofein, ale spis bych radsi neco komplexniho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 14, 2016 2:07 pm Předmět: |
|
|
Cisty beta alanin
Neni drahej
Dej si kavovou lzicku...... Uvidis _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |