|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po květen 16, 2016 9:30 pm Předmět: |
|
|
 len tak ďalej! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
fireblader
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út květen 17, 2016 2:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 17, 2016 2:29 pm Předmět: |
|
|
Shodit 50 kilo je obrovský kus práce a chtělo to pořádně silnou vůli. Gratuluju a držím palce ať se ti takhle daří i dál! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 17, 2016 2:34 pm Předmět: |
|
|
Parada Jaro, tohle je opravdu slusny kus prace a drzim palce do dalsiho hubnuti
Celkem by me zajimalo, co te k tomu vedlo a jaka byla tvoje motivace? byly to pouze zdravotni duvody? a jak se ted bez tech 50kg citis? ja na sobe citim i 3 kg kdyz zhubnu, takze si nedokazu predstavit, co s tebou udelalo pul metraku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út květen 17, 2016 2:52 pm Předmět: |
|
|
jááá smekáám!!!!  to je neuvěřitelně úžasňoucí !!!
já jásám když sundam 4 kila, takžéé Ode dneška Tě řadím mezi své mega motivátory,....jsi boží !!! _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út květen 17, 2016 2:58 pm Předmět: |
|
|
A neklesla ti sila u tlaků? Sorry ale tohle k Tobe patří :) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út květen 17, 2016 3:05 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | já jásám když sundam 4 kila, takžéé Ode dneška Tě řadím mezi své mega motivátory,....jsi boží !!! |
No Zlatka, ty hlavne 50 kg nechudni :)
Johncreasy - co si nam svojho casu slubil, to plnis Len tak dalej. A 15 kg "masa" pri 50 kg ubytku nie je ziadna tragedia. Neviem, ako si to vyratal, ale kazdopadne ked sa rube les, v tomto pripade sibirska tajga, lietaju aj triesky. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út květen 17, 2016 3:32 pm Předmět: |
|
|
ještě jednou děkuji.
Zlata: Vůbec nechci být neomalený, ale všichni víme, že jestli je něco úžasňoucí, tak Váš zadek a vlastně i vše přilehlé.
Draper: Vždycky je to souběh pocitů. V počátku byl krom celkového znechucení a ujasnění si nesmyslnosti toho stavu těžké obezity, hlavním faktorem strach o zdraví, resp strach o dobu dožití. Já se vlastně dlouhá léta nevážil, nebylo kde, tak jsem koupil váhu.. a začal. Pak chce z toho mít chlap i nějakej vizuální bonus.....ono to z té fotky není vidět, ale kůže na podbřišku vypadá na nic, skutečně když na to nějak nastřádám, tak bych si to chtěl nechat upravit chirurgicky, s váhou kolem 110kg by to snad šlo.
Wondra: Klesla, ale v podstatě po 40 shozených kilech jen o nějakých 10kg na Military a 20kg na benchpress. Pak jsem dietu přerušil, chtěl si dát od ní dva měsíce volno a rameno začalo bolet. Tu bolest vyléčil až moment, kdy mi při tlacích v sedě rameno vypovědělo službu, regulérně ve zlomku vteřiny vypnulo, spadlo mi to na bradu...a dodnes má pocit, že došlo k částěčné změně jeho polohy...luxaci. Nyní mě nic nebolí, ale prostě mě to nepustí do váhy, něco tam vždy přepne..a je konec série. Jedině, kde mohu držet slušné váhy je multipress. Z počátku jsem nemohl benčovat ani s 90kg. Teď dám tak 8x110kg...slaboučké. To jsem jezdil na ramena:)
Ahola, Cizo: Děkuju z podporu. Ikdyž jsem držel dost přísnou a jednotvárnou dietu, neměl jsem s tím takový problém, spíš mě mrzí úbytek síly a hmoty, ale samozřejmě, celkově to hodnotím jako změnu k lepšímu. Jen ta kůže mě mrzí a demotivuje:) Ale za chyby se holt platí:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út květen 17, 2016 3:37 pm Předmět: |
|
|
johne luxus, kuzi vyresis chirurgicky, tusim to dnes uz nestoji ani tolik penez moje mamka taky hodne zhubla a za par penez to potom nechala odriznout a vypada super _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út květen 17, 2016 4:06 pm Předmět: |
|
|
Kubaz: Dík, nicméně pár peněz? Jak pro koho, chlape, jak pro koho:)))
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út květen 17, 2016 4:42 pm Předmět: |
|
|
to abychom vytvorili nejakou sbirku tady na ronnie foru _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út květen 17, 2016 4:47 pm Předmět: |
|
|
to teda.:))) Už u nás ve fitku pár lidí přislíbilo. Pomohli mi i vloni s knihou, lidé jsou lepší než myslíte, když jste pesimista:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|