Aktuální formy VIII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 34, 35, 36  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuální formy VIII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VIII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda Zlato - ty jsi fakt poděs. Je fajn sledovat to nadšení a radost. Snad Ti to vydrží i další roky:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Teda Zlato - ty jsi fakt poděs. Je fajn sledovat to nadšení a radost. Snad Ti to vydrží i další roky:o)

poděs? hihi děkuji no, já myslim, že po všem..co mě potkalo mi nic jinyho než se radovat a řechtat ze všeho co je milý, hezký, rozkošný a úžasňoucí a tohlůe je navíc uplně skvělej nápad, jsme tu rodina, nebo aspon ja to tak vnimam, že bych se uobjímala vás zas potkat

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
fireblader

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
ještě jednou děkuji.

Zlata: Vůbec nechci být neomalený, ale všichni víme, že jestli je něco úžasňoucí, tak Váš zadek a vlastně i vše přilehlé.

Draper: Vždycky je to souběh pocitů. V počátku byl krom celkového znechucení a ujasnění si nesmyslnosti toho stavu těžké obezity, hlavním faktorem strach o zdraví, resp strach o dobu dožití. Já se vlastně dlouhá léta nevážil, nebylo kde, tak jsem koupil váhu.. a začal. Pak chce z toho mít chlap i nějakej vizuální bonus.....ono to z té fotky není vidět, ale kůže na podbřišku vypadá na nic, skutečně když na to nějak nastřádám, tak bych si to chtěl nechat upravit chirurgicky, s váhou kolem 110kg by to snad šlo.

Wondra: Klesla, ale v podstatě po 40 shozených kilech jen o nějakých 10kg na Military a 20kg na benchpress. Pak jsem dietu přerušil, chtěl si dát od ní dva měsíce volno a rameno začalo bolet. Tu bolest vyléčil až moment, kdy mi při tlacích v sedě rameno vypovědělo službu, regulérně ve zlomku vteřiny vypnulo, spadlo mi to na bradu...a dodnes má pocit, že došlo k částěčné změně jeho polohy...luxaci. Nyní mě nic nebolí, ale prostě mě to nepustí do váhy, něco tam vždy přepne..a je konec série. Jedině, kde mohu držet slušné váhy je multipress. Z počátku jsem nemohl benčovat ani s 90kg. Teď dám tak 8x110kg...slaboučké. To jsem jezdil na ramena:)

Ahola, Cizo: Děkuju z podporu. Ikdyž jsem držel dost přísnou a jednotvárnou dietu, neměl jsem s tím takový problém, spíš mě mrzí úbytek síly a hmoty, ale samozřejmě, celkově to hodnotím jako změnu k lepšímu. Jen ta kůže mě mrzí a demotivuje:) Ale za chyby se holt platí:)

S tím řešením kůže na břiše chirurgicky si to dobře rozmysli, jedna z nejlbějších operací. Příklad z poslední doby, současný ministr vnitra na této operaci byl a skoro umřel a to předpokládám měl nejlepší péči.... .

Kup hezké oblečení a nikdo to neuvidí .

Hlavně vydrž, máš obdivuhodnou vůli a udělal jsi velký kus práce!
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dík z varování, vím o tom případu, na druhou stranu věřím, že statistiky toho, kdy se něco tak extrémně nepodaří nebudou v nějaké oblasti rizika, aspoň doufám. Hlavně je to celé daleko. No s hadry nemám problém, již nyní jsem spokojen, ale přece jen, když to řeknu zjednodušeně, člověk se chce cítit před dámou dobře i bez věcí.
ripperr

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy: ja som osobne absolvoval zakrok na odstranenie prebytocnej koze z brucha (abdominoplastika) este v roku 2009. Vsetko prebehlo v poriadku a neboli ziadne komplikacie. Tiez som mal podobne pocity a problemy.

fireblader

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr: kolik jsi zhubnul? a poslal by jsi fotku jak ta jizva vypadá teď, po 7 letech?
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za info Rozparovači:) Jsem rád, že si s tím spokojenej. Ono to vlastně není nijak hrozné u mě...ale prostě člověku to vadí.
ripperr

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviem presne kolko som schudol. Nieco okolo 15kg, ale tuk sa ukladal hlavne v podbrusku a tam sa vyrazne natiahla koza. Nadbytocna koza potom ovisala a osobne mi to to vadilo. Hoci to uz nikdy nebude ono, ale po operacii je to lepsie. Na sutaz to uz nikdy nebude.

Johncreasy

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele vypadá to úplně suprově
fireblader

PříspěvekZaslal: út květen 17, 2016 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr:

díky za fotku, 15 kg fakt není moc ale tuk se někdy ukládá (i odbourává) dost zvláštně

jizva se zahojila hezky, myslím, že je to lepší, než bych já čekal
AHOLA

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2016 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ripper: Ty si bol niekedy chubby Poznam ta len z treningovych videi tu na fore, dobre stavany s fajn vykonmi, nenapadlo by ma, ze si dakedy mal taketo problemy.
fireblader

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2016 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

omlouvám se, že tu pokračuji trochu off topic, ale začíná mě to trochu děsit

já jsem ze 118 kg shodil na 88 kg, pak jsem to dva roky nechal lítat od 90 kg do 100 kg, aby se kůže adaptovala a neztratila elasticitu, teď mi odhadem zbývá dopálit 5 kg tuku (počítám, že na nějakých 10% by to břicho nemělo vypadat blbě) no a zatím mi bohužel zůstává vak tuku na spodní části břicha a celkově pás tuku přes boky a spodní záda jak záchranný kruh, tak sem za měsíc dám taky fotky a uvidíme, jestli budu řešit stejný problém, tak nějak doufám, že ten ping pong nechal kůži dost času na adaptaci a povede se to slušně ...
ondrejsc

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2016 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj fireblader,

uz tu nejaku dobu chodim kedze tu clovek dostane viac info ako na inych forach no prevazne citam nez prispievam :) Urobil si neskutocny kus prace a viem cim si si presiel a prechadzas. Niecim podobnym som si presiel aj ja sice ta vaha na zaciatku nebola tak vysoka kazodpadne ciel bol a je rovnaky ;) Myslim ze uz iba sam pre seba si velka motivacia ktora ta posuva dopredu a to nehovorim este o okoli !!

Ako pisal Ripperr neviem teda kolko si mal tuku na tele, bruchu no ja som napr operaciu nemusel podstupit samozrejme ta koza sa stiahla rokmi uplne az v 2014 kedy som prvy krat skusal predsutaznu dietu (koli foto) od Lukasa Roubika. Takze vsetko chce cas.

http://vsetkoosporte.sk/zaujimavosti/interview-s-ondrejom-a-jeho-premena

fireblader

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2016 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ondrejsc

tak nejvíc dolů dal Johncreasy, já jen

z toho:

Den D:
váha 118,6 kg
tuk 36,2 kg, 30,5%
svaly 47,6 kg
útrobní tuk 137,6 cm2
voda 38,1 l

na toto:

Den D plus sedmnáct a půl týdne:
váha 92,7 kg
tuk 13,9 kg, 15 %
svaly 45,2 kg
útrobní tuk 67,4 cm2
voda 35,2 l

v pase ze 113 na 91,4

teď budu mít data na konci května tak je sem dám, a snad na konci června i fotku, to by měl být nějaký výsledek snažení ...

ale upřímně na Tebe nemám, spodek možná, ale ten vršek bude podstatně horší ...

máš můj velký obdiv a je motivací do dalších dnů vidět, co se dá udělat, jsem v půlce cyklu ketodiety a když melu z posledního, tak mě přesně tohle nakopne jí dál

díky
ondrejsc

PříspěvekZaslal: st květen 18, 2016 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spodok mam slabsi u nohach mi chyba objem.. co ma hneva su hlavne lytka . Kazdopadne gen. predispozicie hraju velku rolu u toho sportu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuální formy VIII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 34, 35, 36  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: