|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: st květen 18, 2016 8:26 am Předmět: |
|
|
Tak to potěší 70k je slušná sumička _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 18, 2016 8:51 am Předmět: |
|
|
No tohle je ten případ kdy někdo píše 50sát ....nebo 13náct :)) je Škoda paběrkovat po desetikorunách, kurz byl pěknej a zápasy co mi Balbi ukazoval celkem tutovky... Škoda že tam místo 10kč nehodil litr :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st květen 18, 2016 8:55 am Předmět: |
|
|
To je pravda. Jak to někde vidím např. 18-ti letá ...tak bych toho člověka co to napsal mlátil učebnicí pravopisu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 5:25 pm Předmět: |
|
|
Už tak dva měsíce jím naprosto minimálně uzeniny (maximálně si dopřeju kousíček anglické slaniny  ). Ted jsem na návštěvě dostal jeden pár klobásek, ok snědl jsem s křenem, chlebem a zeleninou, ale musel jsem pak ještě půl páru dojíst po dětech. Dřív bych s tím neměl sebemenší problém, ale po té pauze mi pak bylo celý večer blbě, nesedlo mi to.
Tak mám docela radost, že si tělo řeklo, at to příště vynechám, když nám je bez uzenin tak dobře. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 6:42 pm Předmět: |
|
|
Hehe, ja cetl zeleniny ,a uz sem te chtel podporit, ze to nejim take. )
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt květen 19, 2016 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Už tak dva měsíce jím naprosto minimálně uzeniny (maximálně si dopřeju kousíček anglické slaniny ). Ted jsem na návštěvě dostal jeden pár klobásek, ok snědl jsem s křenem, chlebem a zeleninou, ale musel jsem pak ještě půl páru dojíst po dětech. Dřív bych s tím neměl sebemenší problém, ale po té pauze mi pak bylo celý večer blbě, nesedlo mi to.
Tak mám docela radost, že si tělo řeklo, at to příště vynechám, když nám je bez uzenin tak dobře. |
Kdyby sis dal jako správný valach panáka slivovice, měl bys chuť ještě na další:)
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt květen 19, 2016 8:22 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | mikex2 napsal: | | Právě jsem si odstranil klíště a posílám ho na vyšetření. To se mi opravdu něco zase povedlo. |
Pfú, tak snáď bude v poriadku... |
Dneska jsem dostal odpověď na mail. Všechno negativní. I maličkosti dokážou potěšit. Ale cca 1900 Kč v prdeli. Ale aspoň budu spát klidněji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt květen 19, 2016 8:35 pm Předmět: |
|
|
1900??? Já když po víkendovém sečení trávy dojdu domů a sundám, dvě, tři klíšťata, tak to potřu slivkou, zbytek kopnu do sebe (Valach zdraví hulkieho:) a tím to pro mě končí. Posílat to na rozbor, tak se nedoplatím. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt květen 19, 2016 8:40 pm Předmět: |
|
|
[quote="Bombay"]1900??? Já když po víkendovém sečení trávy dojdu domů a sundám, dvě, tři klíšťata, tak to potřu slivkou, zbytek kopnu do sebe (Valach zdraví hulkieho:) a tím to pro mě končí. Posílat to na rozbor, tak se nedoplatím.[/quote
Taky jsem to tak dělal dřív. Teďka jsem ale měl nějakej takovej divnej strach nebo co. Navíc mám asi poslední dobou nějakou horší imunitu. Nechtěl jsem to podcenit.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne květen 22, 2016 2:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne květen 22, 2016 5:48 pm Předmět: |
|
|
Ty krávo to video je drsný! Ten borec teda snesl!
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: ne květen 22, 2016 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Ty krávo to video je drsný! Ten borec teda snesl! |
myslim ze do nej strileli gumovyma, ne ostryma, ale i tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne květen 22, 2016 6:13 pm Předmět: |
|
|
No ten poslední výstřel nevypadal zrovna gumově. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: ne květen 22, 2016 6:21 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | No ten poslední výstřel nevypadal zrovna gumově. :) |
To ne, ale jestli ho trefili do hlavy tak to klidne mohlo byt.
Jinak policajti jsou bastardi, ale nechce se me verit, ze by takhle pred kamerou strelili leziciho cloveka ostryma do hlavy...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|