| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wilta
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 1:53 pm Předmět: vstřebatelnost bílkovin |
|
|
Zdravím, chtěl jsem se zeptat..jím tvaroh dopoledne a dnes mi řekl kamarád, že to je špatně, že kasein má negativní vliv na vstřebatelnost bílkovin, přijímaných během dne po tvarohu..tím, že nedovoluje tělu vstřebat a využít bílkoviny přijaté právě po konzumaci tvarohu..nevíte o to někdo něco? Dík všem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
wilta
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 3:09 pm Předmět: víte prd |
|
|
Tak už se na můj dotaz podívalo v tento moment 76 lidí a odpověď žádná. Z čehož soudím, že víte prd. Umíte jen dokola omílat fráze z časopisů a co řekl Franta ve fitku :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 3:16 pm Předmět: |
|
|
Pokud si dáš dopoledne čtvrt kila tvarohu a v ten den sníš další jídla a nemáš kvůli tomu tvarohu nějaké trávicí potíže (plynatost, průjem, atd.), tak bych se toho nebál.
Ze začátku posilování jsem běžně snídal čtvrt kila tvarohu, 150g vloček k tomu a nic jsem nepociťoval.
|
|
| nahoru |
|
 |
wilta
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 3:19 pm Předmět: problém nemám |
|
|
Problém nemám žádný, tvaroh mi nedělá problémy. Jde o to, že prý kasein zabraňuje vstřebávat se například z masa, které si dávám cca 4 hod po něm. Nic takového jsem neslyšel..až dnes.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 3:35 pm Předmět: Re: problém nemám |
|
|
| wilta napsal: | | Problém nemám žádný, tvaroh mi nedělá problémy. Jde o to, že prý kasein zabraňuje vstřebávat se například z masa, které si dávám cca 4 hod po něm. Nic takového jsem neslyšel..až dnes. |
Logicky kdybys nevstřebával bílkoviny z masa, tak bys měl plynatost a pěkně bys smrděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
wilta
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 3:41 pm Předmět: decarbas |
|
|
Decarbas-Prepáč, ja viem, že som dnes ráno vstal len preto, aby som ti tu mohol napísať sedemstranový referát a sklamal som... Verím, že mi to raz odpustíš
Ale je to tak. Ráno si dáš tvaroh a do konca dňa môžeš už jesť čokoľvek a nepomôže to. Ak si dáš ráno tvaroh, do týždňa pravdepodobne zomrieš na celkovú podvýživu. Fakt. Áno. Vravel mi to Franta a ten to čítal v časopise.
Krátce řečeno, to že víš prd jsi zaměnil za ironii.. :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: pá květen 20, 2016 5:00 pm Předmět: Re: víte prd |
|
|
| wilta napsal: | | Tak už se na můj dotaz podívalo v tento moment 76 lidí a odpověď žádná. Z čehož soudím, že víte prd. Umíte jen dokola omílat fráze z časopisů a co řekl Franta ve fitku :-D |
Pouč nás nebo se zase vrať do svého domovského rádia Jerevan
|
|
| nahoru |
|
 |
wilta
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 6:29 pm Předmět: blbounku |
|
|
Blbounku, asi jsi nepochopil dotaz a poučení a já měl dotaz.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 6:41 pm Předmět: Re: blbounku |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá květen 20, 2016 7:20 pm Předmět: |
|
|
Stejne je sranda, jak se tu jednou za cas objevi chytrak s dotazem tak hloupym, az to boli a jeste se navazi do ostatnich.... doufam, ze zhynes na plynatost zpusobenou premirou kaseinu.... nebo alespon doufam, ze dostanes rozum _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 7:43 pm Předmět: Re: blbounku |
|
|
| wilta napsal: | | Blbounku, asi jsi nepochopil dotaz a poučení a já měl dotaz. |
Nijak zasadne to neovlivni tvuj svalovy ne-rust. Dotedka ti to moc neslo a tvaroh na tom nic nezmeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |