|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: so květen 21, 2016 7:33 am Předmět: Jak zhodnotit tisícovku? |
|
|
Asi se dočkám nejrůznějších tipů a případného ťukání na čelo, na co se zase ptám, ale takhle při sobotě mi to nedá
Mám možnost mít měsíčně zcela bez námahy a v podstatě jako milý bonus získat cca 1000 až 1500 Kč.
Není to ani málo, není to ani závratně moc. Jde to schovat pod polštář, zaplatit si holku na noc, koupit si tunu masa, zahrát si na Kristiána v restauraci, ale jistě to jde i nějak zhodnotit.
Jak by jste postupovali?
Dát si je pod polštář a za rok mít 12000 až 18000?
Koupit si za 500 stírací losy, doufat ve výhru a zbytek pod poštář? Sportku? Na koníčky?
Vrtá mi právě dost hlavou, že pokud je to v podstatě "za nic" peníz do kapsy, proč to nějakým způsobem nezkusit rozmnožit. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: so květen 21, 2016 8:23 am Předmět: |
|
|
Mam to dost podobne, cca od zacatku roku.
Normalne to dam do penezenky, a ono to case zmizi, staci mit jako pomocniky manzelku a decka
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so květen 21, 2016 8:26 am Předmět: |
|
|
Mi to povídej, dvě děti a žena vždy najdou důvod, za co to utratit. Ale víš jak, nějaký peníz to je, tak přemýšlím a vymýšlím. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so květen 21, 2016 8:29 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Mi to povídej, dvě děti a žena vždy najdou důvod, za co to utratit. Ale víš jak, nějaký peníz to je, tak přemýšlím a vymýšlím. |
Jinou dalsi moznost sem planoval, ze to budu davat bokem do krabicky do skrine, a pak az toho bude vic tak neco koupim. Ale nakonec sem si rekl, prece nejsu decko, ty prachy se prece nestrati, at je dam nekam bokem nebo utratim, porad je "mam" jen jinde a v jine podobe, takze klidne pak muzu neco koupit z uctu a rict si jako, to je za ty prachy na vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 21, 2016 8:34 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so květen 21, 2016 8:45 am Předmět: |
|
|
Nie je to veľa peňazí. Ale za rok máš 15 litrov čo sa zíde, tak ak tie peniaze teraz na nič konkrétne nepotrebuješ, daj to na termiňák nech to vykryje aspoň infláciu. Za pár rokov z toho môže byť dajme tomu 100kkč a to už sa dá zhodnotiť možno trochu lepšie. Stále sú to však relatívne malé prachy. Existujú aj online poradne na toto, príp. poradiť sa vo viacerých bankách, ale to asi neni zdarma. Tak by som to urobil ja.
Ďalšia alternatíva je našetriť si na nejaký zážitok - skok z lietadla, jazda športovým autom, vysnívaná dovolenka, pánska jazda s luxusnými spoločníčkami
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so květen 21, 2016 9:01 am Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: |
Ďalšia alternatíva je našetriť si na nejaký zážitok - skok z lietadla, jazda športovým autom, vysnívaná dovolenka,
pánska jazda s luxusnými spoločníčkami |
Nebo
http://www.eroticke-masaze-mikulov.cz/cenik/
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: so květen 21, 2016 9:27 am Předmět: |
|
|
Terminovane ucty su absolutna pi... pre tak malo $ - urok minimalny a este ti z neho zoberu. Terminovanym akurat supportujes banku. To uz radsej stavebne sporenie.
Odkladaj to bokom, alebo chod na burzu... ked najblizsie padne rubel kupuj..
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: so květen 21, 2016 9:30 am Předmět: |
|
|
Tak fakt je, že s tisícovkou velkou parádu neuděláš, žádnej zázračnej recept jak uplést z hovna bič bohužel neexistuje  takže pokud ti jde o finanční zhodnocení, prvních pár let asi bude nejrozumnější prostě šetřit, a když si k tomu pokaždé přidáš pár stovek ze svého, za pár let to může hodit pěknou sumičku, kterou už má smysl nějak rozumně investovat. Hlavně si nenech radit od všelijakých finančních poradců, kterým jde jen o to lidi překecat k tomu, aby svoje peníze svěřovali finančnímu ústavu, který je platí.. _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: so květen 21, 2016 4:58 pm Předmět: |
|
|
si udelej stavebko _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: so květen 21, 2016 5:22 pm Předmět: |
|
|
To je moc malá suma pro rozumnou investici. Já preferuju jednoznačně akcie, může být teď zajímavá Moneta Money Bank nebo stará dobrá KB. Ty dávají tučnou a stabilní dividendu cca 5-6% ročně. Ale chce to trochu větší sumu a brokera, abys vzhledem k malému objemu neplatil velkej poplatek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so květen 21, 2016 5:33 pm Předmět: |
|
|
Jsem koupil za 120 Kč stírací losy a výhra 550 Kč _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 21, 2016 5:41 pm Předmět: |
|
|
Tak to tak praktikuj dál, a budeš mít rychle po problému. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|