|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 8:19 pm Předmět: |
|
|
| djgas napsal: | | Hulkie napsal: | Prosím tě ty v žádném případě nemáš ztížené podmínky pro CKD.
Olej, vajíčka, majonéza, tučné mleté hovězí, ryby v oleji, tresčí játra, to mají všude na světě.
Nevím kolik vážíš, ale reálně spotřebuješ max. 400 g masa na den, protože to představuje 100 g bílkovin a ty potřebuješ reálně tak 150, protože se počítá čistá svalová hmotnost, ne špek. Ketóza ti svaly ochrání, obecně nízkosacharidové diety mají největší antikatabolický efekt. Takže i ty drahé ryby nemůžou být tak drahé, aby sis nemohl 200 g porci dát...
Ketogenní dieta se dobře drží, je pestrá (ANO, po celotýdenním nízkosacharidovém trápení přijde nálož sacharidů přes víkend, kdy jíš prakticky co tě napadne), funkční, jako jediná reálně omezuje chuť k jídlu (v ketóze jím klidně jednou za pět hodin)... |
Tyhle suroviny uz mam sehnane, o to se nebojim.Ted uz se jen dostat do ketozy, cetl jsem i o spouste modifikacich a to jako davkovani bilkovin jako normalne tj.2-3g/kg, ale s temito pokusy zacnu az pozdeji, pripadne. |
do ketozy se dostaneš bez sacharidů za několik dnů i bez jakékoliv fyzické aktivity...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
djgas
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 8:22 pm Předmět: |
|
|
S tim problem nemam-kupa volneho casu a fitek je tady dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 8:29 pm Předmět: |
|
|
Mozna jsem to nekde minul , ale jak vis ze nejsi v ketoze? Meris? Jestli jo tak kdy a jak. Ja treba momentalne ani o nejaky ketoze vubec nevim a obcas jen namatkou zmerim pomoci ketonovejch prouzku.
|
|
| nahoru |
|
 |
djgas
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 8:40 pm Předmět: |
|
|
Merim pomoci test.prouzku rano a nekdy namatkove vecer.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
fireblader
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 8:46 pm Předmět: |
|
|
podle mě vymýšlíš blbosti, když budeš dodržovat co máš, do ketózy se dostaneš,vykašli se na ovoce, sacharidy, dej na měsíc ketodietu a od druhého zahaj adaptační fázi a spálíš všechen přebytečný tuk ...
sám jsi psal, že Ti v minulosti ketodieta fungovala, tak nevymýšlej blbiny a udělej to jako jsi to dělal poprvé _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
djgas
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 8:50 pm Předmět: |
|
|
Poprve jsem to drzel dle planu "vyzivoveho poradce",tzn.4x denne protein+kousky ovoce k tomu=zadne tuky az na hrst orisku, dle me ne zrovna idealni, ale jo mate pravdu, dodrzim to mesic a uvidi se....
|
|
| nahoru |
|
 |
fireblader
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 8:56 pm Předmět: |
|
|
| djgas napsal: | | Poprve jsem to drzel dle planu "vyzivoveho poradce",tzn.4x denne protein+kousky ovoce k tomu=zadne tuky az na hrst orisku, dle me ne zrovna idealni, ale jo mate pravdu, dodrzim to mesic a uvidi se.... |
já jsem to měl poprvé od doktora, uživatelsky příjemnější, koukni se sem: Ketogenicka Dieta - Prehled, rady a zkusenosti - je to tam včetně průběžného měření výsledků ... _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
djgas
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 7:01 am Předmět: |
|
|
Hura, tak se podarilo, dle dnesniho testu temer nejvetsi koncentrace ketonu.Vsem dekuji za nazory a rady, ted uz jen zvladnout prechod do druheho mesice a pak pripadne do vln....
|
|
| nahoru |
|
 |
djgas
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 8:05 am Předmět: |
|
|
Jojo nasel jsem v mistnim shopu Ketony s ruznymi prichutemi 600mg v jedne kapsli cena cca 1300,- 60tbl.v nouzi pouziju
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 8:45 am Předmět: |
|
|
| djgas napsal: | | Poprve jsem to drzel dle planu "vyzivoveho poradce",tzn.4x denne protein+kousky ovoce k tomu=zadne tuky az na hrst orisku, dle me ne zrovna idealni, ale jo mate pravdu, dodrzim to mesic a uvidi se.... |
To jako fakt?
Proč byste si kupovali ketony jako suplement?
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
djgas
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 10:56 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | Protože mu asi nejde o výsledek, ale o to, aby měl papírek co nejfialovější |
To je blbost, nicmene diky radam zde se to povedlo, vaha jde taky dolu,takze spokojenost, za me
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 11:16 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | Protože mu asi nejde o výsledek, ale o to, aby měl papírek co nejfialovější |
Princ reagoval na někoho jiného a navíc nepochopil fórek...
|
|
| nahoru |
|
 |
djgas
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 11:32 am Předmět: |
|
|
Za me proste forum splnilo svuj ucel, potreboval jsem poradit a to se stalo, jen je ted potreba to uhlidat, popr.si nekde nastudovat adaptacni fazi na 2.mesic, za nejaky odkaz budu rad,ale verim ze kamarad google neco vybleje....Jeste patram po dustupnych potravinach, ktere by mi pomohly prijmout aspon nejakou vlakninu..asi seminka,apod...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|