|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fireblader
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 9:01 pm Předmět: Tribulus v. Yohimbine |
|
|
Kdysi dávno jsem zkoušel yohimbine a fungoval mi dobře, tribulis jsem nezkoušel. Zdá se mi, že by mohly v zásadě působit velmi podobně, alespoň dle popisků.
Má někdo zkušenost s obojím, a podělil by se o informace. Mám na mysli, v čem fungují podobně a v čem rozdílně. _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
fireblader
|
Zaslal: čt květen 26, 2016 10:25 pm Předmět: |
|
|
Očekávám pozitivní vliv na testosteron, resp. zvýšení tvorby testosteronu.
Děkuji za odkazy, zajímavé čtení, z části to vyvrací to, co se psalo cca. před 15 lety o yohymbinu, matně si pamatuji, že se psalo o tom, že podporuje produkci testosteronu .... . Detaily si už nepamatuji, je to dávno. V zásadě mi z toho vychází, že teď prubnout yohimbine, protože potřebuji ještě dopálit nějaký tuk a tribulus buď přidat, nebo nechat na další fázi. _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá květen 27, 2016 5:00 am Předmět: |
|
|
Nic legalniho ti testak jako takovej nezvedne.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá květen 27, 2016 7:03 am Předmět: |
|
|
osobně si dovolím napsat,že tribulus jsou pouze vyhozené peníze,škoda že jsem to zjistl tak pozdě...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 8:56 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Nic legalniho ti testak jako takovej nezvedne.. |
A i kdyby zvedlo, tak testosteron v krvi má tak široké fyziologické rozmezí, že stejně nic nepoznáš. Zvýšení hladiny testosteronu v krvi o 25 % nerovná se, že se ti za nějakou časovou jednotku zvýší množství svalové hmoty o 25 %. Vem si, že průměrný muž za den vyprodukuje 7 mg testosteronu a srovnej to s dávkami anabolik, které se běžně užívají.
Pak hypotetické 1-2 mg testosteronu díky nějaké bylince nehrajou vůbec žádnou roli.
|
|
| nahoru |
|
 |
fireblader
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Nic legalniho ti testak jako takovej nezvedne.. |
Jo, stará pravda zní, že co funguje, to je nelegální, případně se nelegálním rychle stane ... .
| citace: | Pr!nc A i kdyby zvedlo, tak testosteron v krvi má tak široké fyziologické rozmezí, že stejně nic nepoznáš. Zvýšení hladiny testosteronu v krvi o 25 % nerovná se, že se ti za nějakou časovou jednotku zvýší množství svalové hmoty o 25 %. Vem si, že průměrný muž za den vyprodukuje 7 mg testosteronu a srovnej to s dávkami anabolik, které se běžně užívají.
Pak hypotetické 1-2 mg testosteronu díky nějaké bylince nehrajou vůbec žádnou roli. |
Nechci si rozbít vlastní produkci testosteronu, pouze s postupujícím věkem cítím, že je to horší.
| citace: | vejdy osobně si dovolím napsat,že tribulus jsou pouze vyhozené peníze,škoda že jsem to zjistl tak pozdě...
|
A zkoušel jsi i nějaké "větší" dávky? _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
fireblader
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 12:18 pm Předmět: |
|
|
| fireblader napsal: | | Tom3 napsal: | | Nic legalniho ti testak jako takovej nezvedne.. |
Jo, stará pravda zní, že co funguje, to je nelegální, případně se nelegálním rychle stane ... .
| citace: | Pr!nc A i kdyby zvedlo, tak testosteron v krvi má tak široké fyziologické rozmezí, že stejně nic nepoznáš. Zvýšení hladiny testosteronu v krvi o 25 % nerovná se, že se ti za nějakou časovou jednotku zvýší množství svalové hmoty o 25 %. Vem si, že průměrný muž za den vyprodukuje 7 mg testosteronu a srovnej to s dávkami anabolik, které se běžně užívají.
Pak hypotetické 1-2 mg testosteronu díky nějaké bylince nehrajou vůbec žádnou roli. |
Nechci si rozbít vlastní produkci testosteronu, pouze s postupujícím věkem cítím, že je to horší. Nechci nic přehánět, případně pouze držet produkci tam kde byla ... .
| citace: | vejdy osobně si dovolím napsat,že tribulus jsou pouze vyhozené peníze,škoda že jsem to zjistl tak pozdě...
|
A zkoušel jsi i nějaké "větší" dávky? | _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 12:45 pm Předmět: |
|
|
Mně tribulus na psychiku fungoval, bohužel vždy jenom v době, kdy jsem dlouho necvičil (a celkově prakticky nic fyzicky nedělal, strava taky KO). Dával jsem 10 až 20 kapslí denně.
Když rozjedu trénink, tak se cítím "defaultně dobře" a tribulus nijak nepoznám...
|
|
| nahoru |
|
 |
fireblader
|
Zaslal: pá květen 27, 2016 1:28 pm Předmět: |
|
|
| sousedovic Toníček napsal: | Mně tribulus na psychiku fungoval, bohužel vždy jenom v době, kdy jsem dlouho necvičil (a celkově prakticky nic fyzicky nedělal, strava taky KO). Dával jsem 10 až 20 kapslí denně.
Když rozjedu trénink, tak se cítím "defaultně dobře" a tribulus nijak nepoznám... |
A jiný efekt než na psychiku? _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne květen 29, 2016 8:08 pm Předmět: |
|
|
jj óbr velké dávky aj ten pravý bulharský,ale jedíné co jsem cítíl značný úbytek finanční hotovosti...
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: ne květen 29, 2016 11:02 pm Předmět: |
|
|
| fireblader napsal: | | sousedovic Toníček napsal: | Mně tribulus na psychiku fungoval, bohužel vždy jenom v době, kdy jsem dlouho necvičil (a celkově prakticky nic fyzicky nedělal, strava taky KO). Dával jsem 10 až 20 kapslí denně.
Když rozjedu trénink, tak se cítím "defaultně dobře" a tribulus nijak nepoznám... |
A jiný efekt než na psychiku? |
libido, i když těžko to odlišit od "psychiky"
jinak si osobně myslím, že to využití prakticky nemá
|
|
| nahoru |
|
 |
fireblader
|
Zaslal: út květen 31, 2016 9:42 pm Předmět: |
|
|
ok, takže TT je fajn drahé placebo, které jsem právě odepsal, protože už tomu nevěřím a můj pocit, který jsem nabyl před cca. 12 či 14 lety, kdy se začal ve velkém propagovat byl zřejmě správný ....
yohimbine minimálně nějaké účinky má, těžko říct, zda ty, které se mu připisují ...
holt legální doplňky nefungují a člověk utratí mraky peněz za nesmysly : ( _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
Zaslal: st červen 01, 2016 6:53 am Předmět: |
|
|
Yop tribulus vyhodene peniaze.
Ak by si chcel ale nieco poskusat z tychto doplnkov.. popozeraj sa po "GABA" / "Mucuna"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|