Doukoukano.
Genialni, propracovany,ztresteny, uzasny....
Naprosto TOP seros !!!!!!!!!! http://www.imdb.com/title/tt1865718/?ref_=nv_sr_1
Pral bych si mit tu vecicku co oni, vymazat si ho z hlavy a uzit si to znova.
Nevadi, Dany dala opäť epic speech, to mi staci, inak vynikajuca seria zatiaľ, a to vravim ako fanda knih, ktory sa tesi z alternatívnej telm verzie.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak predpokladam ze v hre budu lode toho noveho korunovaneho vo vode (Theonov stryko) ktory je dalsi z tych, co za nou chcu ist so spustenymi nohavicami.
Najlepšia časť GoT doposiaľ, podobne ako bitku Briene s Houndom považujem za top stredovekého súboja na plátne, tak toto bolo niečo epické, poctivá rezba, chaos, krv, blato, črevá, šťanky, sračky, výborne natočené!
....draci sú skvostní!!!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ja by som prezil aj bez drakov, ale bitka o Winterfell dobra. Bolo jasne ze ulohou Gianta je tam zahucat a tak aj bolo, cakal som ze ukaze viac, v tom obkoleseni bol prekvapivo marny. Stacil by mensi strom v rukach a bolo by :)
Ramsey tiez posiel lahko, lahsie, ako vacsina jeho obeti:P Dufal som,
ze ho poslu ako darcek Theonovi. Ale s lukom mu to islo:)
Uvidime, co prinesie 10nka...asi vzruchy v K.Landing...
Ja by som prezil aj bez drakov, ale bitka o Winterfell dobra. Bolo jasne ze ulohou Gianta je tam zahucat a tak aj bolo, cakal som ze ukaze viac, v tom obkoleseni bol prekvapivo marny. Stacil by mensi strom v rukach a bolo by :)
Ramsey tiez posiel lahko, lahsie, ako vacsina jeho obeti:P Dufal som,
ze ho poslu ako darcek Theonovi. Ale s lukom mu to islo:)
Uvidime, co prinesie 10nka...asi vzruchy v K.Landing...
Jon to strategicky úplne posral, mal jednak normálne vyzbrojiť obra - kyj + nejaké to železo na neho navešať, nech je lepšie chránený + brat/nebrat, mal sa vrátiť a držať línie, prežilo by mu pol armády, takto je to kruté Pyrrhovo víťazstvo, ale Ramsey pošiel pekne, ako pes!
"Conor Bless"
Judson: Vela ludi na GoT pinda, ale mne sa to paci, herci su skveli, nie je to len o nasili, mna bavia tie intrigy na pozadi, charaktery postav tiez ako su vykreslene. Zacal som pozerat az od 5.ej serie s tym, ze z youtube videi som mal napozerane kto je kto a o co ide a chytilo ma to.
Teraz skonci 6ta a po nej nas cakaju este 2 kratsie
Turakam: Tak ono Ramsey mal toho viac v hlave, John v srdci. Takticky bieda, keby jeho jazda bola o cosi pomalsia, tak je po nom. A keby neprisiel Little Finger, tak to prehraju na hlavu. Prezivsi by boli stiahnuti z koze...
Tipujem, ze Cervena zena v dalsej epizode zahuci Davosovou rukou, vyzera byt nasraty...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru