Tloustka kuze

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tloustka kuze  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Tloustka kuze
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dejvinho

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 10:44 am    Předmět: Tloustka kuze Odpovědět s citátem

Cau, jsem ted uz 2 mesic v diete 10kg dole, jsem ektomorf vaha jde dolu jak nic, tuku zas tak moc uz nemam, ale bricho je skoro stejny jak v objemu, i kdyz jsem v pase shodil hodne, tak brisaky jsou skoro stejne neviditelny jak v objemu no kdyz si ale chytim kuzi napr na horni polovine bricha prijde mi ze proste uz jen drzim kuzi skoro bez tuku ale ta kuze mi prijde o dost tlustsi a hustsi nez u vsech kamaradu co jsem porovnaval a to maj vic tuku nez ja a brisaky maj vic videt, znamena to ze mi nezbyva nic jineho nez to vypalit do mrte a bejt hubenej jak proutek?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyfoť se a hoď to sem.
Třeba máš malé břišáky.
dejvinho

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok pak vyfotim, no tezko rict nikdy jsem je nevidel a to jsem v mladi byl extremne hubenej, ale ani na fotce z mladi kdy mam pri 180cm 60kg nejsou videt, jinak bricho skoro necvicim, ale zase mam trenink stavenej na zakladnich cvicich, kdy stred tela musi zabirat
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chceš mít "hezký břicho", tak nějaké izolované cviky na něj jezdit musíš.
Také mám relativně málo podkožního tuku a břišní svaly nemám kdo ví jaké. U mě je to ale tím, že jsem na konci tréninku po nohách už líný břicho cvičit. Ne že bych věřil tomu, že na "hezký břicho" stačí jen základní cviky.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
...jinak bricho skoro necvicim, ale zase mam trenink stavenej na zakladnich cvicich, kdy stred tela musi zabirat

Ty si blázon, okamžite ho začni cvičiť preboha, drepy aj mrtvoly preťažujú spodný chrbát ako sviňa, musíš cvičiť aj antagonistu - brucho.
dejvinho

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj je mi to jasny vim o tom, ale jak rika princ vetsinou uz neni sila a chut, tak dam max 3x20 prednozovani a jdu domu
dejvinho

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pilarius

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počet tukových buněk se v dospělosti takřka nemění. Můžeš sice vyprázdnit jejich obsah, ale ony v podkoží zůstanou. Dle fotky bych ale řekl, že máš prostě zatím svaly hlavně malé, pročež nejsou vidět. Makej na sobě a nechtěj výsledky hned. Dva měsíce jsou prd, hlavně když ses soustředil na redukci.
dejvinho

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vim ze svalu je malo, skoro 2 roky makam, ani nechtej vedet jak jsem vypadal driv jen jsem cekal ze jako ektomorf to vysekam a ono nic, problem je ze uz si nemuzu dovolit moc hubnout, bych vypadal pak hrozne
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Počet tukových buněk se v dospělosti takřka nemění. Můžeš sice vyprázdnit jejich obsah, ale ony v podkoží zůstanou. Dle fotky bych ale řekl, že máš prostě zatím svaly hlavně malé, pročež nejsou vidět. Makej na sobě a nechtěj výsledky hned. Dva měsíce jsou prd, hlavně když ses soustředil na redukci.

Já myslím, že hyperplazie tukových buněk (tedy zmnožení buněk, rozdíl od hypertrofie - zvětšení) se v dospělosti také děje. Pak se člověk v objemu zprasí, zvětší se mu počet tukových buněk a následný pokus o čisté nabírání v dalším objemu bude ještě těžší, ale to není předmětem topicu.

Dejvinho: Ten tuk tam nějaký je, při dobrém světle by horní břišáky mohly být vidět.
Ale hlavní problém je ten, že je tam prostě méně svalů celkově, tedy i na břichu a ty svaly nejsou vidět.

Můžu se zeptat na hmotnost, výšku a věk?
speedy

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vykasli sa na dietu, jedz normalne, davaj si normalne doplnky a poriadne cvic. Sokuj svaly. Vobec neries objemovku a rysovanie. Tebe vylezu tehlicky az ked budes vypadat ako albin zo Somalska (svaly tam mas ale male, nevidno ziadne sikme, ani naznak buchiet..). To dobre poznam, kedze som sam extra ektomorf. Moja rada na brucho? Zacni trenovat human flag.
dejvinho

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo souhlasim s vama, jenze vim jak jsem vypadal v objemu kdy jsem mel tuku a vody o dost vic a svalove to na horni polovine nebylo nejak o dost slavnejsi nez ted, proto se nechci dostat tam kde jsem byl v zime, chtel jsem to "vysekat" a od zari jit cistsi objem bez nejakyho vypraseni,ale proste nemuzu uz hubnout, pred dietou jsem planoval ze pri nynejsi vaze budu vysekanejsi, jinak vek 22, vyska 184-5, a vaha v objemu 86, ted 75
FilipF

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemáš fotku s těma 85 kg?
Janekk

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je hodně špatný po 2 letech, nejde vidět, že bys vůbec sáhl na činku, bohužel. Bud bych našel trenéra s normální atletickou postavou, aby toho nedosáhl nějakým zhlečením, což je dneska na dením pořádku, napíše ti trénink udržovačku, díky který pomalu porosteš a pojedeš podle toho aspon rok, než napíše další, každý tři měsíce prohodit pár cviků a změnit série bohatě stačí. Osobně bych nic sám nevymýšlel a šel někam pro radu, jelikož pokud dáš na rady ostatních a budeš žrát rýži, brambory, hovězí, vajíčka, vločky, ty nejkvalitnější suroviny a přesto dodáš tělu víc než potřebuješ, stejně nabereš opět tuky, chce to jíst ale hlídat si kolik.
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2016 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janekk napsal:
To je hodně špatný po 2 letech, nejde vidět, že bys vůbec sáhl na činku, bohužel. Bud bych našel trenéra s normální atletickou postavou, aby toho nedosáhl nějakým zhlečením, což je dneska na dením pořádku, napíše ti trénink udržovačku, díky který pomalu porosteš a pojedeš podle toho aspon rok, než napíše další, každý tři měsíce prohodit pár cviků a změnit série bohatě stačí. Osobně bych nic sám nevymýšlel a šel někam pro radu, jelikož pokud dáš na rady ostatních a budeš žrát rýži, brambory, hovězí, vajíčka, vločky, ty nejkvalitnější suroviny a přesto dodáš tělu víc než potřebuješ, stejně nabereš opět tuky, chce to jíst ale hlídat si kolik.

Tohle bylo dobrý :D Bud bych našel trenéra s normální atletickou postavou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tloustka kuze Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: