|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pr!nc
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 10:52 am Předmět: |
|
|
Vyfoť se a hoď to sem.
Třeba máš malé břišáky.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 12:22 pm Předmět: |
|
|
Ok pak vyfotim, no tezko rict nikdy jsem je nevidel a to jsem v mladi byl extremne hubenej, ale ani na fotce z mladi kdy mam pri 180cm 60kg nejsou videt, jinak bricho skoro necvicim, ale zase mam trenink stavenej na zakladnich cvicich, kdy stred tela musi zabirat
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 2:00 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | ...jinak bricho skoro necvicim, ale zase mam trenink stavenej na zakladnich cvicich, kdy stred tela musi zabirat |
Ty si blázon, okamžite ho začni cvičiť preboha, drepy aj mrtvoly preťažujú spodný chrbát ako sviňa, musíš cvičiť aj antagonistu - brucho.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 2:03 pm Předmět: |
|
|
Jj je mi to jasny vim o tom, ale jak rika princ vetsinou uz neni sila a chut, tak dam max 3x20 prednozovani a jdu domu
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 2:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pilarius
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 3:40 pm Předmět: |
|
|
Ja vim ze svalu je malo, skoro 2 roky makam, ani nechtej vedet jak jsem vypadal driv  jen jsem cekal ze jako ektomorf to vysekam a ono nic, problem je ze uz si nemuzu dovolit moc hubnout, bych vypadal pak hrozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 4:37 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Počet tukových buněk se v dospělosti takřka nemění. Můžeš sice vyprázdnit jejich obsah, ale ony v podkoží zůstanou. Dle fotky bych ale řekl, že máš prostě zatím svaly hlavně malé, pročež nejsou vidět. Makej na sobě a nechtěj výsledky hned. Dva měsíce jsou prd, hlavně když ses soustředil na redukci. |
Já myslím, že hyperplazie tukových buněk (tedy zmnožení buněk, rozdíl od hypertrofie - zvětšení) se v dospělosti také děje. Pak se člověk v objemu zprasí, zvětší se mu počet tukových buněk a následný pokus o čisté nabírání v dalším objemu bude ještě těžší, ale to není předmětem topicu.
Dejvinho: Ten tuk tam nějaký je, při dobrém světle by horní břišáky mohly být vidět.
Ale hlavní problém je ten, že je tam prostě méně svalů celkově, tedy i na břichu a ty svaly nejsou vidět.
Můžu se zeptat na hmotnost, výšku a věk?
|
|
| nahoru |
|
 |
speedy

|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 4:59 pm Předmět: |
|
|
Jojo souhlasim s vama, jenze vim jak jsem vypadal v objemu kdy jsem mel tuku a vody o dost vic a svalove to na horni polovine nebylo nejak o dost slavnejsi nez ted, proto se nechci dostat tam kde jsem byl v zime, chtel jsem to "vysekat" a od zari jit cistsi objem bez nejakyho vypraseni,ale proste nemuzu uz hubnout, pred dietou jsem planoval ze pri nynejsi vaze budu vysekanejsi, jinak vek 22, vyska 184-5, a vaha v objemu 86, ted 75
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipF
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 5:14 pm Předmět: |
|
|
Nemáš fotku s těma 85 kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
Janekk
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 5:32 pm Předmět: |
|
|
To je hodně špatný po 2 letech, nejde vidět, že bys vůbec sáhl na činku, bohužel. Bud bych našel trenéra s normální atletickou postavou, aby toho nedosáhl nějakým zhlečením, což je dneska na dením pořádku, napíše ti trénink udržovačku, díky který pomalu porosteš a pojedeš podle toho aspon rok, než napíše další, každý tři měsíce prohodit pár cviků a změnit série bohatě stačí. Osobně bych nic sám nevymýšlel a šel někam pro radu, jelikož pokud dáš na rady ostatních a budeš žrát rýži, brambory, hovězí, vajíčka, vločky, ty nejkvalitnější suroviny a přesto dodáš tělu víc než potřebuješ, stejně nabereš opět tuky, chce to jíst ale hlídat si kolik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 5:34 pm Předmět: |
|
|
| Janekk napsal: | | To je hodně špatný po 2 letech, nejde vidět, že bys vůbec sáhl na činku, bohužel. Bud bych našel trenéra s normální atletickou postavou, aby toho nedosáhl nějakým zhlečením, což je dneska na dením pořádku, napíše ti trénink udržovačku, díky který pomalu porosteš a pojedeš podle toho aspon rok, než napíše další, každý tři měsíce prohodit pár cviků a změnit série bohatě stačí. Osobně bych nic sám nevymýšlel a šel někam pro radu, jelikož pokud dáš na rady ostatních a budeš žrát rýži, brambory, hovězí, vajíčka, vločky, ty nejkvalitnější suroviny a přesto dodáš tělu víc než potřebuješ, stejně nabereš opět tuky, chce to jíst ale hlídat si kolik. |
Tohle bylo dobrý :D Bud bych našel trenéra s normální atletickou postavou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|