Zaslal: po červen 06, 2016 11:57 am Předmět: Suplementace - Cestovani-Letadlo
Mám takový dotaz, nacházím se v Itálii a potreboval bych aby mi kamarad dovezl Protein a agrezz, zajimali by me zkusenosti jestli nekdo ma jak tohle prepravovat...aby jsem to nekoupil a jemu nerekli at to na letisti vyhodi.
Mám takový dotaz, nacházím se v Itálii a potreboval bych aby mi kamarad dovezl Protein a agrezz, zajimali by me zkusenosti jestli nekdo ma jak tohle prepravovat...aby jsem to nekoupil a jemu nerekli at to na letisti vyhodi.
Ma nekdo takove zkusenosti s prepravou?
Děkuji moc
Pokud bych to vezl v báglu v zavazadlovém prostoru, neřešil bych to vůbec. Pokud bych to vezl v příručním zavazadle, byl bych připraven to otevřít. Prášek, co chápu, není v letadle zakázán, ale je šance, že budou chtít kontrolovat vzorek.
Ma nekdo takove zkusenosti s prepravou?
Děkuji moc
A nebylo by jednodušší si to rovnou objednat poštou i s dodáním do Itálie, nebo že by to kamarád poslal poštou?
Do letadla ano, ale jedině do zavazadlového prostoru, pokud to bude chtít vzít dovnitř v příručním zavazadle, riskuje v lepším případě to, že mu to vezmou, v horším nějaké vysvětlování o co jde a zmeškání letadla ... .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru