Nevim jestli sexualni abstinence dela zivot barevny :D ja byvam nabrousena :D nekdy az prehrsle hyperaktivni
Hihi Derpinka to je krasne ^ ^ v sobotu jedu natacet videoklip jedne kapelky :D neco ve stylu jak delal Marpo - Zvedam tak se tesim. To zas bude srandy ;) :D
Ehem ^ ^ nabizis se mi tez jako otrok? Chtel bys mi nakladat osu? ;)
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Rano me hodne rozhodilo, brečela jsem. Ano jsem citlivka, ale tohodle chlapa jsem měla ráda a setkání s ním řadim mezi opravdu silny zazitky kor jeho slova "You have to work hard girl, day by day, till you die...." mnou znova projela jak blesk. Motivace do treninku neuveritelna.
Tlaky na multipressu za hlavu
15x 20kg
10x 30kg
10x 40kg
8x 40kg
8x 40kg
8x 40kg
fuf to bylo tezky, ramena zas natekly, bolavy jen spustit ruce :D ale nesmim polevit, pauzy jen na prodýchání
rychlovka trenink, ramena v jednom ohni, ale musela jsem... odted uz kazdej trenink tezkej
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
... Na pódium jej vynese obnažená, osvalená a vůbec i jinak obdařená slečna. ....
nemas nejake fotky?
ehm mam....i video
dlouhy den
Strasne dlouhy den
Na trenink jsem sla az po 22 hodine... tzn po 14 hodinach prace...bez pauzy.
Pri treninku me rozveseloval smisek a prdelka jmenem David Lupac ^ ^
Deadlift
8x 70kg
6x 90kg
6x 90kg
5x 100kg
5x 100kg
5x 100kg
To bylo stelovani :D abych to odjela tak jak se mu to libi..jsem za to vdecna, za kazdou radu a upravu techniky
Tyjo, kéž by bylo u Nás fitko taky otevřené ještě v 10 večer
Prestehuj se na Hloubetin a muzeme makat spolu hihi
Pomalu zacinam s pripravou
Vaha 78kg
Miry 100x 71x 101
Prijdu si mrnava, plocha, neforemna, divma dneska. Fuj. Znate to jeden den se cejtim jak anticka kraska jindy jako barokni andilek a dneska jak vyslech skritek Doby
Legpress
18x plosina
10x plosina plus 50kg
10x plosina plus 50kg
10x plosina plus 50kg
10x plosina plus 50kg
Bulharsky drep o lavici a kotouci
12x 10kg
12x 10kg
12x 10kg
12x 10kg
12x 10kg
Jo poznatek. Strasne me bolej bedra pri legpressu a jakyhokoli dtepu a pri nadechu a kdyz se snazim spat. Uplne bodani..a je to pocit jako kdyz mas trosku rozpojeny lego...drzi to pohromade ale jsi nervozni :'D
Naposledy upravil Zlata dne čt červen 09, 2016 9:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Zlati moc Ti fandím, jsi báječná a hroznej dříč, ale když to tak dlouhodobě sleduju, nedokážu se ubránit pocitu, že jedeš na dluh. Moc tréninků, málo spánku, moc práce, takže to rozpojený Lego je toho asi důsledkem. Poznáš tuto?
Zlati moc Ti fandím, jsi báječná a hroznej dříč, ale když to tak dlouhodobě sleduju, nedokážu se ubránit pocitu, že jedeš na dluh. Moc tréninků, málo spánku, moc práce, takže to rozpojený Lego je toho asi důsledkem. Poznáš tuto?
Iiiikkkk dekuju moc to moc zahreje...
Inu prisla jsem svou vinou o hlavni sponzoring, tak tedka nahanim praci jak se da..bohuzel na ukor prave zdravi jak se zda. Ale na nalade mi to nejak neubira ikdyz ano mela bych zpomalit. Nebo me to co nevidet sunda a budu mimo nekolik tydnu a nebylo by to poprve. Takze to zkusim jake to je odpocivat ^ ^ ...treba se mi to zalibi
Inu prisla jsem svou vinou o hlavni sponzoring, tak tedka nahanim praci jak se da..bohuzel na ukor prave zdravi jak se zda. Ale na nalade mi to nejak neubira ikdyz ano mela bych zpomalit. Nebo me to co nevidet sunda a budu mimo nekolik tydnu a nebylo by to poprve. Takze to zkusim jake to je odpocivat ^ ^ ...treba se mi to zalibi
Copak? Místo na recepci Eaglu budeš sedět před ním, s kloboukem v rukách? :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru