|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Janekk
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 5:40 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Janekk dne po červen 06, 2016 10:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dejvinho
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 5:47 pm Předmět: |
|
|
Bohuzel to ze cvicim videt neni to ano, ale znovu podotykam ze nevis jak jsem vypadal pred 2 lety :) myslim ze progress pres 20kg neni za 2 roky spatnej, to ze tam neni hodne svalu je proste genetikou, v treninku nedelam zadny nesmyslny blbosti, tezky zakladni cviky a drzim se osvedcenejch planu, strava taky vyresena, naturalne vzdycky budu vypadat holt jak sracka bohuzel))
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 5:51 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | Bohuzel to ze cvicim videt neni to ano, ale znovu podotykam ze nevis jak jsem vypadal pred 2 lety :) myslim ze progress pres 20kg neni za 2 roky spatnej, to ze tam neni hodne svalu je proste genetikou, v treninku nedelam zadny nesmyslny blbosti, tezky zakladni cviky a drzim se osvedcenejch planu, strava taky vyresena, naturalne vzdycky budu vypadat holt jak sracka bohuzel)) |
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Nevím, jestli to lze nějak specifikovat, ale abys naturálně (i nenaturálně) vypadal jakš takš, tak si myslím, že je třeba mít minimálně BMI 25 a 8-10 % tělesného tuku. Ale jde i o tělesné poměry a stavbu těla.
Já jsem začal být relativně spokojený s formou, když jsem měl na 193cm asi 97kg.
No ale každý má ty požadavky jiné... asi jsem se dostal, kam jsem nechtěl a už trochu mo filozofuji. |
Nejlepší soudce je zrcadlo,srát na to kolik vážíš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lilblack
|
Zaslal: po červen 06, 2016 8:30 pm Předmět: |
|
|
za me bych ti taky jasne rekl ser na rysovani...proste jez! :-) ale vubec bych se nebal zaplatit si trenera aspon jednou tydne...a podle me vyresit lip jidlo. Uved sem co si jedl v objemu a co ted?
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: po červen 06, 2016 8:54 pm Předmět: |
|
|
Ale ja nechci ted na leto vypadat jak v zime, v objemu strava: vlocky 100g + protein nebo bez jak kdy, svacina 100g arasidu nebo 2x houska se syrem a sunkou, obed maso, pytlik ryze nebo 400-500g brambor, pak trenink, po nem protein, za hodku to stejny co na obed, a vecere 4 vejce bud samotny se zeleninou, nebo s kusem peciva. Ted v diete skladba jidelnicku podobna akorat mensi porce
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út červen 07, 2016 8:32 am Předmět: |
|
|
s vyskou 185 a vahou 86kg, je nejake rysovani kravina...takovou vahu bys totiz mel mit uz po lehkem vyrysovani (nemyslim az na kost). Navic je dost divne, ze jsi v diete dal dolu 10kg uz pri tak relativne nizke pocatecni vaze...to taky asi nebude idealni stav.
Pokud se ti zda, ze pri 86kg mas moc tuku, tak moc zeres nebo malo / blbe makas, pripadne kombinace obojiho. Ale mozna jsi vypadal uplne normalne a mel jsi jen nerealnou predstavu o tom, jak budes vypadat po vyrysovani :) Ostatne docela dost vetsinou napovi maximalky zakladnich cviku v ,,objemu,,.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janekk
|
Zaslal: út červen 07, 2016 8:41 am Předmět: |
|
|
sk: Co to znamená moc žereš? Kolik pak má člověk jíst, aby rost přijatelně a nešlo to do tuků?
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út červen 07, 2016 9:15 am Předmět: |
|
|
| Janekk napsal: | | sk: Co to znamená moc žereš? Kolik pak má člověk jíst, aby rost přijatelně a nešlo to do tuků? |
to je individualni...ty ruzne hodnoty mnozstvi bilkovin, tuku a sacharidu jsou prvotni priblizny nastrel. Ono to celkem funguje, zvlast v pripade lidi co zacinaji, protoze ti se vetsinou predtim stravovali naprosto nevhodne. Ale postupem casu si to clovek musi vychytat sam. (pokud na neho teda nedohlizi nejaky odbornik, se kterym to prubezne konzultuje)
Je tolik promennych...to ti na dalku nikdo presne nerekne.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: út červen 07, 2016 2:50 pm Předmět: |
|
|
Mel jsem docela dost tuku na to ze jsem ektomorf, jinak trenuju jen silove vetsinou nejaky silovy rutiny, jsem o proti mym vrstevnikum od mala slabej, kolikrat v posilce potkam lidi co cvicej po druhy v zivote a zvednou vic nez ja, takze na maximalky se nekoukam zajima me jestli se silove zlepsuju, v zime maximalky drep:110, bench: 80, tah: 130, na konci silovky 3x100, 3x75, a 3x120, nevim jakym smerem se ted ubirat
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út červen 07, 2016 3:01 pm Předmět: |
|
|
| dejvinho napsal: | | Mel jsem docela dost tuku na to ze jsem ektomorf, jinak trenuju jen silove vetsinou nejaky silovy rutiny, jsem o proti mym vrstevnikum od mala slabej, kolikrat v posilce potkam lidi co cvicej po druhy v zivote a zvednou vic nez ja, takze na maximalky se nekoukam zajima me jestli se silove zlepsuju, v zime maximalky drep:110, bench: 80, tah: 130, na konci silovky 3x100, 3x75, a 3x120, nevim jakym smerem se ted ubirat |
kašli na to, třeba máš velký penis, to stačí... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út červen 07, 2016 3:13 pm Předmět: |
|
|
Taková otázka a zamyšlení do diskuze: Měl by být nějaký tělesný typ až tak dalece zohledňován ve stylu tréninku a toho, jak vypadáme? (např. ektomorf má cvičit hlavně silově, ektomorf je dlouhý a úzký, málo tuku a svalů atd.). Málokdo tohle asi ví, ale dělení na ektomorfa, endomorfa a mezomorfa bylo původně rozdělení na základě psychologických vlastností pojících se s určitými znaky somatotypu zmíněnými výše, rozhodně ne s vlohami k budování svalové hmoty a určitému tělesnému složení
Pak slyšíme výmluvy typu: jsem ektomorf a nemůžu přibrat, nebo naopak u endomorfů, že přibírají hodně.
Já jsem se na začátku posilování také považoval za ektomorfa, nyní ale už tak asi nevypadám. Sílu nemám, ale troufám si tvrdit, že svalů nemám málo... co tím chci říct?
Ty píšeš, že cvičíš hlavně silově, to znamená spíše nižší počty opakování do 5 opakování v sérii? Když jsem takto cvičil, tak jsem přibíral nejvíce tuků.
Jestli se ti zdá, že se v rozvoji postavy moc nikam neposouváš, tak bych se snažil změnit tento trénink a přidal i série s vyššími počty opakování nebo na nějaký čas změnit cíl tréninku - nesnažit se o co největší váhu na čince, ale prostě vyrůst.
Také nemám ve srovnání s vrstevníky sílu (dlouhé končetiny a tím ne ideální pákové poměry můžou znít jako výmluva, ale pro mě prostě 10 shybů vykonaných dvěma cvičenci s různými hmotnostmi a délkou dráhy pohybu nejsou ty samé výkony).
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út červen 07, 2016 3:18 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | máš pravdu, ekťáci byli vždycky chcípáci jak tělesně, tak duševně... |
TAK TOHLE JSI ZABIL.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|