|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dejvinho
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út červen 07, 2016 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: |
Také nemám ve srovnání s vrstevníky sílu (dlouhé končetiny a tím ne ideální pákové poměry můžou znít jako výmluva, ale pro mě prostě 10 shybů vykonaných dvěma cvičenci s různými hmotnostmi a délkou dráhy pohybu nejsou ty samé výkony). |
Ale rekl bych, ze se to zacne projevovat az od urciteho stupne ,,pokrocilosti,,. Ze silove objemovym treninkem ten zaklad nabere kazdy. Nemusi trhat rekordy v trojboji, ale ten zaklad by tam mel podle me byt. A kdyz vemu ty hodnoty co uvedl dejvinho, tak jsou podprumerne at je ektomorf nebo neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: út červen 07, 2016 3:52 pm Předmět: |
|
|
A cim je to vlastne zpusobeno ze jsem tak slabej od jakziva? Spatnej pomer svalovych vlaken? Vsak treba na mrtvolu 130 zvedne kluk co ani necvici
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: út červen 07, 2016 4:04 pm Předmět: |
|
|
Bez mihnutia oka objemovka. Tie váhy čo dávaš sú taký základ, tiež som toto dával po cca 2 rokoch tréningu pri podobnej výške a váhe, genetiku na cvičenie nemám absolútne. Priber 10kg svalov a rozdiel vo váhach a vzhľade určite poznáš. Ale treba vytrvať, za mesiac sa to nespraví.
Mrtvola pôjde, len buď trpezlivý a správne trénuj, na takých 180 sa musí dostať časom aj poleno keď sa posnaží.
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: út červen 07, 2016 4:11 pm Předmět: |
|
|
a nejakej rada na objemovej trenink? chci si zkusit neco novyho, 10kg svalu je realny tak za 3roky kdyz buh da :D 180 davaj kluci ve fitku co maj 90+kg jenze kdyz pri 85 jsem potahnul 130 tak ani nechci vedet kolik musim vazit abych nekdy takovy cislo dal
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út červen 07, 2016 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: |
Mrtvola pôjde, len buď trpezlivý a správne trénuj, na takých 180 sa musí dostať časom aj poleno keď sa posnaží. |
jsem zivy dukaz ze ne
nad hlavu dostanu i 90 kilo, ale 150 ze zeme jenom kdyz mam opravdu dobrej den
dejvinho: za sebe zakladniho beara (3x tydne, 2 cviky) a nebo Bulharskou rutinu
nizke pocty opakovani, relativne vysoka vaha a dostatek serii, podseknute maxima a rozumne cyklovani
pripadne jeste mozna korteho, ale ten se mi tolik nelibi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út červen 07, 2016 5:48 pm Předmět: |
|
|
bear je fajn, ale prijde mi moc narocny...mozna nejaka upravena varianta 3x tydne by byla lepsi ale tak to uz uvidi sam
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út červen 07, 2016 7:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: út červen 07, 2016 7:05 pm Předmět: |
|
|
da se ta bulharska rutina ject 3x tydne? ten trenink se mi zamlouva, ted jsem jel 2+1 s tim ze vzdy i o vikend pouze den volna, je to fajn zmena ale kulturisticky treninky me moc neberou
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 10:41 am Předmět: |
|
|
necital som cele tri strany.
Chces vidiet nieco, co tam nemas.
Mas slabe nevyvinute brucho s minimom hmoty, teda ani pri 3% tuku nebudes mat kocky. (teda jedine take strasne napicu ale to asi nechces)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pajasrac
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 10:23 am Předmět: |
|
|
Podle mě trénuješ úplně na hovno. Po 2 letech bys měl zvedat na mrtvolu aspoň 160kg, dřep 130kg a bench tak 100kg. Možná, že zvedáš těžký váhy, ale už to pak nedopumpuješ. Pravděpodobně nízká intenzita, moc se šetříš. Zkus jet trénink pondělí, úterý, čtvrtek, pátek (stylem AB, AB), že se budeš modlit, abys to přes víkend do dalšího pondělka odregeneroval. Dokud se z posilovny nebudeš domů plazit po čtyřech a druhý den ráno nebudeš úplně odrovnaný, tak jsi jako naturál nepodal maximum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 11:15 am Předmět: |
|
|
| Pajasrac napsal: | | Podle mě trénuješ úplně na hovno. Po 2 letech bys měl zvedat na mrtvolu aspoň 160kg, dřep 130kg a bench tak 100kg. Možná, že zvedáš těžký váhy, ale už to pak nedopumpuješ. Pravděpodobně nízká intenzita, moc se šetříš. Zkus jet trénink pondělí, úterý, čtvrtek, pátek (stylem AB, AB), že se budeš modlit, abys to přes víkend do dalšího pondělka odregeneroval. Dokud se z posilovny nebudeš domů plazit po čtyřech a druhý den ráno nebudeš úplně odrovnaný, tak jsi jako naturál nepodal maximum. |
Podle me cely tvuj prispevek je uplne na hovno ty pumpovaci. Cele to stoji a pada na jidle, chapes?
|
|
| nahoru |
|
 |
tobias92
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 11:20 am Předmět: |
|
|
Nezlob se, ale když si přečtu první příspěvek, že jsi v dietě, a pak se podívám na tvou fotku, a ještě si přečtu, že nemáš sílu... Tak co tedy vlastně chceš? :O
Mít 90 kg svalů, bez tuku a zvedat rance? Pak začni sypat. Nebo tam nahoď i nějakej tuk a uvidíš jak vše půjde nahoru, včetně síly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá říjen 14, 2016 11:24 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Pajasrac napsal: | | Podle mě trénuješ úplně na hovno. Po 2 letech bys měl zvedat na mrtvolu aspoň 160kg, dřep 130kg a bench tak 100kg. Možná, že zvedáš těžký váhy, ale už to pak nedopumpuješ. Pravděpodobně nízká intenzita, moc se šetříš. Zkus jet trénink pondělí, úterý, čtvrtek, pátek (stylem AB, AB), že se budeš modlit, abys to přes víkend do dalšího pondělka odregeneroval. Dokud se z posilovny nebudeš domů plazit po čtyřech a druhý den ráno nebudeš úplně odrovnaný, tak jsi jako naturál nepodal maximum. |
Podle me cely tvuj prispevek je uplne na hovno ty pumpovaci. Cele to stoji a pada na jidle, chapes? |
S první větou 200% souhlas.
S druhou ne. Protože to celé stojí a padá na kombinaci faktorů a jídlo je jen jeden z nich.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|