|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Irminsul
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 5:36 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Irminsul napsal: | | jnerez napsal: | | Irminsul napsal: | | jnerez napsal: | | Irminsul napsal: | | Něco najdu neboj :) |
Zase za měsíc co. |
Jak nějaká oblíbenkyně dá něco aktuálního,hodím to sem :) |
Jaké jsou tvoje oblíbenkyně? |
Po pravdě obdivuji jakokoliv ženu co se vydala tímto směrem,ať je z jakékoliv země na světe,to co sem dávám,jsou většinou FB přítelkyně ( chci nejnovější fotky),nyní virtuální svět nabízi mnoho možností,ne jak za mého mládí,že jsem měl něco vyfoceného v časopise :) |
Dyť ta fotka je z lonska. |
Je to možné,tahle fotka mě vyjela teď :) Ale můžu se zeptat na aktuálku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: ne červen 05, 2016 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | jnerez napsal: | | Irminsul napsal: | | jnerez napsal: | | Irminsul napsal: | | jnerez napsal: | | Irminsul napsal: | | Něco najdu neboj :) |
Zase za měsíc co. |
Jak nějaká oblíbenkyně dá něco aktuálního,hodím to sem :) |
Jaké jsou tvoje oblíbenkyně? |
Po pravdě obdivuji jakokoliv ženu co se vydala tímto směrem,ať je z jakékoliv země na světe,to co sem dávám,jsou většinou FB přítelkyně ( chci nejnovější fotky),nyní virtuální svět nabízi mnoho možností,ne jak za mého mládí,že jsem měl něco vyfoceného v časopise :) |
Dyť ta fotka je z lonska. |
Je to možné,tahle fotka mě vyjela teď :) Ale můžu se zeptat na aktuálku :) |
Napsal sem jí o aktuální fotografii,abys měl klid :) Uvidíme co pošle.
Takže... Ta fotografie není aktuální,je to z Arnold classic :) Jen kvůli Tobě 20 zpráv :) Jen abys věděl že se snažím :) Sorry že to bylo aktuální!
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po červen 06, 2016 9:33 am Předmět: |
|
|
Vždyť mně to je přece jedno jestli to je aktuální nebo ne. Jen mi tvoje příspěvky většinou přijdou zmatené.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po červen 06, 2016 9:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: pá červen 10, 2016 6:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 10, 2016 6:07 am Předmět: |
|
|
Tomu říkám napruhovaný kozy. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červen 11, 2016 9:22 am Předmět: |
|
|
To teda fest. Taky sem si toho právě všiml.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so červen 11, 2016 9:28 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: |
|
Markus Ruhl s parukou. Muscle hermafrodit. Každý jedinec disponuje vkusem, jen někteří ho mají trochu pokleslý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Donnie90
|
Zaslal: so červen 11, 2016 9:32 am Předmět: |
|
|
Nechutný..To se libi jen buzerantům, který se styděj za chlapa tak si najdou aspon ženskou, která jak chlap vypadá a říkají, že je to ženská.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červen 11, 2016 12:51 pm Předmět: |
|
|
Hulkie, totéž se da říct o tvém mozku.
Donnie, proč se lezes? Tvoje uvažování je taky hodně jednoduchý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so červen 11, 2016 1:15 pm Předmět: |
|
|
To je jako vylézt na Václavák a srát uprostřed. A když ti někdo něco řekne, tak mu řekneš, proč tam leze, nebo ať se nedívá, když se mu to nelíbí
ano, totéž se dá říct o mém mozku a také o mém krasavci, když se podívám na takovou fotku, zcela jistě dojde k poklesu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červen 11, 2016 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | To je jako vylézt na Václavák a srát uprostřed. A když ti někdo něco řekne, tak mu řekneš, proč tam leze, nebo ať se nedívá, když se mu to nelíbí
ano, totéž se dá říct o mém mozku a také o mém krasavci, když se podívám na takovou fotku, zcela jistě dojde k poklesu. |
Je to jako vlézt do klubu, na kterém je napsáno "transvestit show" a pohoršovat se, že tam vystupují transvestiti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so červen 11, 2016 1:34 pm Předmět: |
|
|
to je trefné. Změňme název tohoto topicu na transvestit show, abych sem už víckrát nepáchnul:)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so červen 11, 2016 1:44 pm Předmět: |
|
|
Bez rozdávat moudrá jinam, nikdo na tvý řeči děda Vševěda není zvedavej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so červen 11, 2016 1:59 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Bez rozdávat moudrá jinam, nikdo na tvý řeči děda Vševěda není zvedavej. |
Dej si sem anketní otázku kolik lidí se chce dívat na ty nepěkné mutanty
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|