Jídelníček a břicho.

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jídelníček a břicho.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Jídelníček a břicho.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Théby

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 6:58 am    Předmět: Jídelníček a břicho. Odpovědět s citátem

Dobrý den, jsem sedmnáctiletá slečna. (174/57), velmi ráda sportuji. V zimě tabata/ kruháč. Teď každý den 50 km na kole/ hodina plavání či horská turistika. Snažím se jíst zdravě, ale mám pocit, že toho spořádám hromadu. Nicméně mám strach, abych nehubla, Váha je sice normální, ale když kdekoli řeknu, kolik vážím, tak mi nikdo nevěří. Zkrátka nevypadám na to, že sportuji.
Mů jídelníček:
Sn:5 ks žitný knackenbrot se sezamem, 100g krůtí šunky, 100g eidamu 30%, vajíčková pomazánka, okurek, ořechová tyčinka, bílá káva
SV:vanička tvarohu s medem, semínkovou směsí a rybízem
O:kuře na paprice, těstoviny, okurek
SV:kuře na paprice, těstovny, okurek
V:2 ks žitný knackenbrot se sezamem, cottage cheese, rajče, jablko
II.V:vanička tvarohu s ovocem a bílým jogurtem
Śtve mě, že dřu, ale výsledky se nedostavují. Mám neustále povolené spodní břicho a nevím, jak se ho zbavit. Předem děkuji za Vaše rady i čas:))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik denně přijmeš kalorií, bílkovin, sachrů a tuků?
sk

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

koukam, ze milujes tvaroh :)

nevim kolik snis toho kurete, ale mas tam strasne moc bilkovin ... odhadem tak 150g ?

navic co s tema bilkovinama, kdyz pak plaves, jezdis na kole, nebo slapes do kopce
Makuška

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně se mi tam zdá taky strašně moc bílkovin na to, že necvičíš nějak žádnou formou silový trénink (i když otázka co je v té tabatě a kruháči za cviky??) plus.....je toho opravdu hodně, co spořádáš. Zkusila bych to hodit aspoň do kalorických tabulek, kolik z toho čeho vyleze - celková energie, B, S, T.

Jo a to povolené spodní břicho - toho se bohužel izolovaně nezbavíš. Na jednu stranu píšeš, že nechceš hubnout, na druhou stranu ,že máš povolené spodní břicho....jenže ono nejde nezhubnout a zbavit se jen spodního břicha. Tělo když má důvod spalovat, tak spaluje tuky...ale spaluje je všude po těle = hubneš a na břiše bohužel jako poslední.
Théby

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 12:09 pm    Předmět: jídelníček a břicho Odpovědět s citátem

Tak jsem to sečetla:
10526
B:236
S:211
T:78
Théby

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak píšete, je toho hodně. Ale naši mě hlídají. Říkají, že mám neuvěřitelný každodenní výdej.
Bílkovin se snažím mít hodně, protože chci svaly, ale vím, že tudy cesta nevede. Nicméně jsem doposud nenašla nikoho, kdo mi byl schopen poradit.
Judson

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

236 B na necelych 60kg vahy je vazne dost, to uz dlouhodobe ani neni zdravy.
sk

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Théby napsal:
Jak píšete, je toho hodně. Ale naši mě hlídají. Říkají, že mám neuvěřitelný každodenní výdej.
Bílkovin se snažím mít hodně, protože chci svaly, ale vím, že tudy cesta nevede. Nicméně jsem doposud nenašla nikoho, kdo mi byl schopen poradit.

tak to opravdu nefunguje...organismus nedokaze vyuzit nekonecne mnozstvi bilkovin prirozenym zpusobem. Pocitej cca 1,5g na kg vlastni vahy = cca 90g kvalitnich komplexnich bilkovin (vejce, maso, mlecne vyrobky) ti bohate staci a to i v pripade, ze zacnes posilovat a ,,budovat,, svaly.

samozrejme pokud chces svaly, tak je treba podle toho i trenovat
kulíšek

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tolik bílkovin je fakt šílenost Strašná zátěž na organizmus...
Přidala bych na tuku, ubrala bílkovin tak max na 120g. Já mám cca tolik a to jsem o dost těžší a mám svalů, že bych mohla rozdávat :)
Makuška

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Théby napsal:

Výdej mít můžeš, ale tomu by odpovídaly ty sachry k tvým sportovním aktivitám - ne ty bílkoviny, co do sebe cpeš. Uber na bílkovinách a jestli chceš svaly, tak podle toho začni i cvičit jak už ti tu psal sk. Prostě posilovat, zvedat váhy....ono i u posilování tělo spaluje.
WannaYourMother

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 12:52 pm    Předmět: Re: jídelníček a břicho Odpovědět s citátem

Théby napsal:
Tak jsem to sečetla:
10526
B:236
S:211
T:78

Tolik jsem měl, když sem shazoval ze 110 na 100kg bílkovin je tam zbytečně moc, přes 120g bych určitě nešel
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 1:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas to cely uplne spatne. Zbytecne moc kalorii, dobry na pribirani tuku, bilkovin max 2g na 1kg tve vahy. Z celkovych kalorii bych daval 50% energie ze sacharidu, 25 - 30 z bilkovin a zbytek z tuku.
kulíšek

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FrantaatnarF napsal:
Mas to cely uplne spatne. Zbytecne moc kalorii, dobry na pribirani tuku, bilkovin max 2g na 1kg tve vahy. Z celkovych kalorii bych daval 50% energie ze sacharidu, 25 - 30 z bilkovin a zbytek z tuku.

No nevím... celkově to zase až tak moc kalorií není. Pokud cvičí a mrkni, kolik má váhu na svou výšku, toho bych se fakt nebála...

Tady je to poslední dobou samý anorektik
FrantaatnarF

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
FrantaatnarF napsal:

No nevím... celkově to zase až tak moc kalorií není. Pokud cvičí a mrkni, kolik má váhu na svou výšku, toho bych se fakt nebála...

Tady je to poslední dobou samý anorektik

2 500 kalorii s touhle vahou a s tak drobnou aerobkou je hodne...Na svych 86 kg s 10% tuku mam netreninkovy den do 2900 kalorii a doma na gauci nelezim. Treninkovy den plno soutezicich do 40 kcal na kg vahy a netreninkovy kolem 30ti. Pokud nema narocnou praci, coz na jeji vek nesedi, nebo neslape denne x hodin ve vetsi frekvenci je to hodne..
Mablung

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2016 2:27 pm    Předmět: Re: Jídelníček a břicho. Odpovědět s citátem

Théby napsal:
Předem děkuji za Vaše rady i čas:))

Vyhoď zrcadlo. S tímhle přístupem se nemusíš trápit, jestli máš půl kila špeků na spodním břiše. Stejně se ti všichni koukaj kapku jinam a oči to nebudou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jídelníček a břicho. Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: