|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lukasito
|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 11:41 am Předmět: Síla roste - objem velice pomalu |
|
|
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, je mi 26 let, váha 88 kg, výška 184cm, cvičím aktivněji zhruba tak dva roky, jídlo se snažím dodržovat poslední pul roku, sacharidy, bilkoviny s tím mam trochu problem, jídlo mě často nadýmá a nenatlačím do sebe těch cc 180 g bilkovin za den..ale přes tu stovku se aspon dostanu. Největší problém shledávám na prsou..váhově jsem sice šel nahoru docela hezky, sice po tak dlouhé době, ale aspon něco je základ úspěchu..nyní cca trenink co provozuju je začátek bench první zahřívací serie s 60kg poté 100 kg 3 serie cca 5-8 opakovani, když to jde občas prubnu i těch 110 aspon. Poté lavice hlava nahoru tlaky 35kg, 40 kg jednoručky 3x8 , multipress taky hlavou nahoru serie 3x po 8 s váhou cca 80 kg, poté poslední serie pyramida dolu až do úplné únavy, ke konci něco na dopumpovaní jako kladky či peckdeck. Ale objem prsou jde opravdu hodně, ale hodně pomalu, je to má nejproblémovější partie. Není možný, že cvičim moc cviku na hrudník nebo tak něco? Rád bych si přečetl pár rád i kritiku. Kdyby se chtěl někdo zeptat, ano po treinknu 2 až 3 dny kozy opravdu cítím:) .. Doplňky užívám BCCA mimo cvičení i během , po cvičení protein, teď bych rád najel ještě aspon s creatinem po delší odmlce.
Díky předem za odpovědi ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DeGuise

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 12:25 pm Předmět: Re: Síla roste - objem velice pomalu |
|
|
| lukasito napsal: | Zdravím
Chtěl bych se zeptat, je mi 26 let, váha 88 kg, výška 184cm, cvičím aktivněji zhruba tak dva roky, jídlo se snažím dodržovat poslední pul roku, sacharidy, bilkoviny s tím mam trochu problem, jídlo mě často nadýmá a nenatlačím do sebe těch cc 180 g bilkovin za den..ale přes tu stovku se aspon dostanu. Největší problém shledávám na prsou..váhově jsem sice šel nahoru docela hezky, sice po tak dlouhé době, ale aspon něco je základ úspěchu..nyní cca trenink co provozuju je začátek bench první zahřívací serie s 60kg poté 100 kg 3 serie cca 5-8 opakovani, když to jde občas prubnu i těch 110 aspon. Poté lavice hlava nahoru tlaky 35kg, 40 kg jednoručky 3x8 , multipress taky hlavou nahoru serie 3x po 8 s váhou cca 80 kg, poté poslední serie pyramida dolu až do úplné únavy, ke konci něco na dopumpovaní jako kladky či peckdeck. Ale objem prsou jde opravdu hodně, ale hodně pomalu, je to má nejproblémovější partie. Není možný, že cvičim moc cviku na hrudník nebo tak něco? Rád bych si přečetl pár rád i kritiku. Kdyby se chtěl někdo zeptat, ano po treinknu 2 až 3 dny kozy opravdu cítím:) .. Doplňky užívám BCCA mimo cvičení i během , po cvičení protein, teď bych rád najel ještě aspon s creatinem po delší odmlce.
Díky předem za odpovědi ;) |
Zkus místo velké činky jednoručky v plném rozsahu pohybu a těžké kliky na bradlech v předklonu...taky pěkně až dolů. Cpát do sebe tolik bílkovin může být ve výsledku kontraproduktivní. Jo a pyramida....fuj, to je sprostý slovo člověče!
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 12:57 pm Předmět: |
|
|
Zvys intenzitu.
Hovoris, ze kazdy trening robis nejaku vahu po x opakovani y serii. Skus sa kazdy trening prekonavat. Pridaj 1-2 opakovania alebo serie, zvys vahu chod do zlyhania, aby si mal stale pokrok. nevybudujes velky hrudnik ked budes vecne 100ku tlacit.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukasito
|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 1:20 pm Předmět: |
|
|
Ke klikům na bradlech... ty dělám taky + nějaké to závaží, ale triceps jezdím spíš se zádami, jelikož tricák mam po kozách moc unavený a pak to není ono.
Takže bench dát si třeba víc a tlačit to co nejvíc, nejlépe do kolapsu :) je mi to jasný.. Tak jako tak, mě vždy po treninku hrudníku prsa fakt hodně bolí, což si myslím značí to ,že to nejedu zase nějak bídně, ale chce to víc a víc asi.. každopádně díky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukasito
|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 1:21 pm Předmět: |
|
|
Jen mě občas fascinuje, když tam vidím nějakou hroudu ala pana bobulku nebo něco podobného a jede váhy jako ja, někdy i třeba mín, ale rozdíl v postavě je hroznej..to mě štve:)
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 1:27 pm Předmět: |
|
|
| lukasito napsal: | | Ke klikům na bradlech... ty dělám taky + nějaké to závaží, ale triceps jezdím spíš se zádami, jelikož tricák mam po kozách moc unavený a pak to není ono. |
V předklonu je to cvik na prsa, používaný převážně liftery.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukasito
|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 1:29 pm Předmět: |
|
|
to vím, že v předklonu jsou z toho pěkně cítít prsa, ale ten tric, který je do toho primárně taky zapojený je unavený a pak tomu nedám tolik, kolik bych si představoval:)
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 1:39 pm Předmět: |
|
|
to ze ten triceps predvycerpas, taky nemusi byt na skodu...
jinak jestli jedes prsa 2x tydne, tak bych si vybral 2 zakladni cviky, ktere bych stridal ob trenink...napr BP a tlaky s jednoruckama a ty bral jako hlavni a jel aspon 5 prac. serii...koukal jsem ze to mas vsechno po 3 a to mi prijde malo...je to takove...v nejlepsim prestat :)
K BP bych dal jako doplnek rozpazky a kliky na bradlech a k jednoruckam napr. sikmy bench a uzky BP
|
|
| nahoru |
|
 |
lukasito
|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 1:47 pm Předmět: |
|
|
Dobrá zkusím to tak nějak promíchat a na seriích zvýšit..díky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 3:26 pm Předmět: |
|
|
| lukasito napsal: | | Jen mě občas fascinuje, když tam vidím nějakou hroudu ala pana bobulku nebo něco podobného a jede váhy jako ja, někdy i třeba mín, ale rozdíl v postavě je hroznej..to mě štve:) |
Protože jak se uvádí když si na steroidech, ono to není vůbec o váhách jaké zvedáš. Velkými váhami se jenom rychleji odrovnáš (klouby). Pokud jde o vzhled tak kulturisté obvykle jedou hodně opakování s menší váhou, aby pořádně napumpovali svaly.
Naturálně se naopak uvádí, že jsou efektivnější komplexnější cviky s těžší váhou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|