| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Théby
|
Zaslal: po červenec 18, 2016 10:29 am Předmět: BCAA |
|
|
Jak je to se suplementem BCAA? Je doopravdy nezbytný? Jsem začátečník a beru prozatím pouze protein
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po červenec 18, 2016 10:56 am Předmět: Re: BCAA |
|
|
| Théby napsal: | | Jak je to se suplementem BCAA? Je doopravdy nezbytný? Jsem začátečník a beru prozatím pouze protein |
Bcaačka jsou uplně zbytečný, pro začátek ti stačí protein, maltodextrin po tréninku (ovoce není nejvhodnější) a vitamíny (Bkomplex, Vitamin C, Chrom, Vápník hořčík a zinek, klidně Omega 3)
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po červenec 18, 2016 11:08 am Předmět: |
|
|
Pokud mas vyresene jidlo (dostatek kalorii a bilkovin) tak jsou tri hlavni suplementy, ktere bys mel resit:
- multivitamin
- omega3
- travici enzymy
Pokud mas jidelnicek tak jakoze napul, "potrebujes" jeste protein. BCAA jsou az nekde uplne na konci, i kdyz fitness marketing ti bude tvrdit, ze bez bcca spalis vsechny svaly, zkatabolizujes a zmensi se ti penis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 18, 2016 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Pokud mas vyresene jidlo | , nepotřebuješ žádné suplementy
Promiň za opravu
Edit: Ještě dodám. Jediný vhodný "suplement", který je ale pro začátečníky strašně důležitý, je dobrý trenér.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po červenec 18, 2016 2:59 pm Předmět: Re: BCAA |
|
|
| FrantaatnarF napsal: | | Théby napsal: | | Jak je to se suplementem BCAA? Je doopravdy nezbytný? Jsem začátečník a beru prozatím pouze protein |
...klidně Omega 3) |
Zrovna omega 3 je stejna hovadina jako krealkalin a podobne věci, bez nich se v pohode obejde pokud ma dobry jidelníček
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po červenec 18, 2016 3:02 pm Předmět: Re: BCAA |
|
|
| Study napsal: | | FrantaatnarF napsal: | | Théby napsal: | | Jak je to se suplementem BCAA? Je doopravdy nezbytný? Jsem začátečník a beru prozatím pouze protein |
...klidně Omega 3) |
Zrovna omega 3 je stejna hovadina jako krealkalin a podobne věci, bez nich se v pohode obejde pokud ma dobry jidelníček |
Tak at si kupuje drahyho lososa nebo se prdi s makrelou. 100 kapsli omega 3 je kolem 280kc.
|
|
| nahoru |
|
 |
AldaB
|
Zaslal: út červenec 19, 2016 1:42 pm Předmět: cas |
|
|
to je.. to poznas casem :) chce to ve vsem cas. ale koukni tady na to bcaa ja s nim jsem spokojeny allmax aminocore 1166g
|
|
| nahoru |
|
 |
BednaSvalu

|
Zaslal: st červenec 20, 2016 5:03 pm Předmět: Re: BCAA |
|
|
| Théby napsal: | | Jak je to se suplementem BCAA? Je doopravdy nezbytný? Jsem začátečník a beru prozatím pouze protein |
BCAA nech až do dietky :) ze začátku potřeba nejsou, pokud nemáš problémy s regenerací, ale to už jsou výjimky
|
|
| nahoru |
|
 |
AldaB
|
Zaslal: so červenec 23, 2016 8:44 pm Předmět: Re: BCAA |
|
|
| BednaSvalu napsal: | | Théby napsal: | | Jak je to se suplementem BCAA? Je doopravdy nezbytný? Jsem začátečník a beru prozatím pouze protein |
BCAA nech až do dietky :) ze začátku potřeba nejsou, pokud nemáš problémy s regenerací, ale to už jsou výjimky | Tak to je casty problem ta regenerace. to je obtizny. ale na to si clovek zvykne jak zacne chodit pravidelne pak uz neni ani unavenej ale bcaacka jsou vyborny krok. ja mam od gonutrition bcaa+ 180 tabletek a je to bomba urcite vyzkousej .)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |