|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Janekk
|
Zaslal: po červenec 25, 2016 5:43 pm Předmět: Zatnuté vs nezatnuté svaly |
|
|
Zdar lidi, pročítal jsem zahraniční weby a zajímalo by mě to i tady.
Přijdu před zrcadlo jen tak a vypadám jak máslo, jakmile ale zatnu, vylezou krásně svaly, břicho, stehna a lýtka a pod. Mám kolem 14% tělěsného tuku.
Jak to děláte vy? Taky chodíte v létě po koupáku zatnutý a po nasazení trička na to prdíte? :D Dík, jo a řeč je o naturálech.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mik90
|
Zaslal: po červenec 25, 2016 5:48 pm Předmět: Re: Zatnuté vs nezatnuté svaly |
|
|
| Janekk napsal: | Zdar lidi, pročítal jsem zahraniční weby a zajímalo by mě to i tady.
Přijdu před zrcadlo jen tak a vypadám jak máslo, jakmile ale zatnu, vylezou krásně svaly, břicho, stehna a lýtka a pod. Mám kolem 14% tělěsného tuku.
Jak to děláte vy? Taky chodíte v létě po koupáku zatnutý a po nasazení trička na to prdíte? :D Dík, jo a řeč je o naturálech. |
Zatínaj všichni, pokud teda nemají 5 a mín procent tuku :D Když jsem měl tehdy 25% tělesnýho tuku, snažil jsem se zatínat, ale po pár minutách jsem se málem podělal :D tedka s nějakýma 17% to vydržim dlouhoo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: po červenec 25, 2016 5:50 pm Předmět: |
|
|
Dobrý dotaz. Pre naturála je dôležité nielen chodiť celý čas napnutý, ale treba si vytýčiť aj správnu trasu chôdze, aby stále na teba doliehali slnečné lúče len spredu, nikdy nie zozadu, lebo všetky tvoje vyrýsované svaly sa stratia pod tieňom.
Počas nočných hodín ds vysktuj iba v prítmí a šerom svetle, aby tvoje svaly dostali lepšiu definíciu.
Inak pokiaľ si naturál, tak svaly ti bude vidno iba ak sa napínaš.
Eventuálne, keď budeš zatínanie praktizovať v každodennom živote, si telo na to zvykne a budeš sa napínať podvedome, bez toho, aby si na to myslel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janekk
|
Zaslal: po červenec 25, 2016 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Berserk_Grom napsal: | Dobrý dotaz. Pre naturála je dôležité nielen chodiť celý čas napnutý, ale treba si vytýčiť aj správnu trasu chôdze, aby stále na teba doliehali slnečné lúče len spredu, nikdy nie zozadu, lebo všetky tvoje vyrýsované svaly sa stratia pod tieňom.
Počas nočných hodín ds vysktuj iba v prítmí a šerom svetle, aby tvoje svaly dostali lepšiu definíciu.
Eventuálne, keď budeš zatínanie praktizovať v každodennom živote, si telo na to zvykne a budeš sa napínať podvedome, bez toho, aby si na to myslel. |
Jestli tomu dobře rozumim, měl bych se snažit co nejvíce zatínat svaly také při chůzi apod, alespon zpevnit břišní svaly a dýchat nosem. Pokud chodim oblečený, dost často na to kašlu a neumím dýchat nosem, většinou dýchám pusou..
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po červenec 25, 2016 6:13 pm Předmět: |
|
|
asi okurková sezóna v plném proudu, docela jsem se zasmál... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po červenec 25, 2016 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Berserk_Grom napsal: | Dobrý dotaz. Pre naturála je dôležité nielen chodiť celý čas napnutý, ale treba si vytýčiť aj správnu trasu chôdze, aby stále na teba doliehali slnečné lúče len spredu, nikdy nie zozadu, lebo všetky tvoje vyrýsované svaly sa stratia pod tieňom.
Eventuálne, keď budeš zatínanie praktizovať v každodennom živote, si telo na to zvykne a budeš sa napínať podvedome, bez toho, aby si na to myslel. |
Mas vynikajici smysl pro humor!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 25, 2016 6:50 pm Předmět: |
|
|
A čo mám robiť, keď vyzerám nahovno zatnutý aj nezatnutý? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po červenec 25, 2016 6:55 pm Předmět: |
|
|
To tě lituju decarabasi, kdybys vypadal jak já a vážil co ty, mohl bys být mr. olympia (zrcadlový) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út červenec 26, 2016 7:43 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | A čo mám robiť, keď vyzerám nahovno zatnutý aj nezatnutý? |
A na co ty bys potřeboval zatínat na pláži??? Soraya tě zná zatnutého i nezatnutého ne??
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út červenec 26, 2016 7:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út červenec 26, 2016 7:52 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Jak na pláži, ja si pláž nemôžem dovoliť. Chcel som sa zaťať len tak pri rybníku Ale máš pravdu, Soraya presne vie, aký som, keď sa zatnem. Vtedy by mi najradšej jednu vyťala |
Bych v tom případě možnááááá nezatínala před Sorayou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út červenec 26, 2016 8:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|