Dnes jsme oslavili sedmdesátiny jednoho člena rodiny. A mně se podařilo koupit skvělé víno, všichni si ho moc chválili.
Byl to ryzlink rýnský, víno originální certifikace 2015 od Znovínu, polosuché, fakt moc dobrý + krásná barva a skvělá vůně.
To mě poser.
Osobně zahrádkářům nemůžu přijít na jméno, bo jednu osadu mám za souseda. A bo je tam většina ještě starých soudruhů, tak nějak nechápou, že už dávno neplatí pravidla, která byla dřív.
Jakože jejich je za plotem, kam nikdo nesmí. Ale na mou stranu plotu se chodit může, at už na petrklíče, nebo houby, nebo si zasadit stromek, který by u nich stínil,...
S takovou at mám obavu, že vláda z nich ještě udělá nějaké "orgány", za jejichž osočení půjdu na přestupkové.
Já se Ti Yggu i přes nějaké rozpory v názorech nějak přestávám divit, čekám, že mě časem někdo udá za to, že jsem kulak a neplním dávky
_________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru