|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jaký máte obvod paže? |
| Méně než 30cm |
|
2% |
[ 8 ] |
| 31-34cm |
|
8% |
[ 25 ] |
| 35-36cm |
|
10% |
[ 31 ] |
| 37-38cm |
|
16% |
[ 47 ] |
| 39-40cm |
|
17% |
[ 49 ] |
| 41-42cm |
|
14% |
[ 41 ] |
| 43-44cm |
|
11% |
[ 32 ] |
| 45-46cm |
|
7% |
[ 21 ] |
| 47-48cm |
|
4% |
[ 12 ] |
| 49-50cm |
|
2% |
[ 8 ] |
| Více než 51cm |
|
4% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 286 |
|
| Autor |
Zpráva |
MALTIK
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Vanil napsal: | | MALTIK napsal: | | Vanil napsal: | | MALTIK napsal: | pred 2,5 rokem sem zacinal na 30cm ted 44cm |
Sakra to jsi dobrej. Obdivuju ta neuvěřitelná zlepšení. |
Taky sem se pekne nadrel (znovu uz bych zacinat nechtel) ale kdybych nemel ,,posilku" doma tak by to tak jednoduchy nebylo !! |
Hele, já to myslel ironicky. Ruka 30 je dost tyčinka a udělat z ní za 2,5 roku 44 mi přijde dost nepravděpodobný. I když je možný, že se pletu. Jen mně to tak rychle nešlo a to mi ještě tak cenťák chybí. |
Věř mi když poctivě makáš, poradně a kvalitně žereš tak za 2,5 roku dokažeš nemožný !!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lobo100+

|
Zaslal: ne únor 13, 2005 9:50 pm Předmět: |
|
|
maximum bolo 46 v celku dobra kvalita, momentalne 43-44 shitna kvalita
viz obrazok _________________ Krční páteř rupne, když se na ní dupne
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:05 pm Předmět: Re: hehehe |
|
|
| m4l napsal: | | 4HOVADO:tak tomu snad sam neveris cos napsal.chces tim rict ze v 19 mas ruku 49?a to pises jeste ze poradne cvicis 2roky a bez AS proboha !!!nejaky lidi sou fakt xmichu... | asi sem k tomu mel napsat,ze je to v objemu a mam 115kg,vyrysovanejch sem mel loni v cervnu 44 a 95 kg, pak prisla mononukleóza,shodil sem 10 kilo, pak sem mel pul roku dietu a nemohl cvivcit,shodil sem na 40cm, po te diete sem byl nasranej a zacal hodne zrat uplne vsechno, a jelikož mám sklony k tloustnutí tak sem se dostal na tech 115/49.........tet budu muset dat aspon 6 tydnu sach vln........
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:09 pm Předmět: Re: hehehe |
|
|
| Schwaca napsal: | | m4l napsal: | | 4HOVADO:tak tomu snad sam neveris cos napsal.chces tim rict ze v 19 mas ruku 49?a to pises jeste ze poradne cvicis 2roky a bez AS proboha !!!nejaky lidi sou fakt xmichu... |
KVANTITA NEZNAMENA KVALITU !!! | vo tom mě povídej *16* pocitam ze po diete budu mit nejvic tak 45 *16*
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:16 pm Předmět: Re: hehehe |
|
|
| HOVADO napsal: | | m4l napsal: | | 4HOVADO:tak tomu snad sam neveris cos napsal.chces tim rict ze v 19 mas ruku 49?a to pises jeste ze poradne cvicis 2roky a bez AS proboha !!!nejaky lidi sou fakt xmichu... | asi sem k tomu mel napsat,ze je to v objemu a mam 115kg,vyrysovanejch sem mel loni v cervnu 44 a 95 kg, pak prisla mononukleóza,shodil sem 10 kilo, pak sem mel pul roku dietu a nemohl cvivcit,shodil sem na 40cm, po te diete sem byl nasranej a zacal hodne zrat uplne vsechno, a jelikož mám sklony k tloustnutí tak sem se dostal na tech 115/49.........tet budu muset dat aspon 6 tydnu sach vln........ | ...stojí mi to za to rozčilování??...shodils na 40 cm a pak začals žrát vše a protože máš sklony k tloustnutí máš paži 49 cm a teď si dáš vlny ???...proč???.....shodíš něco z bicepsu???.....prosimtě pokud si už něco vymyslíš tak to zkus nějak realističtěji ať tomu věří aspoň 5 % lidí....
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:18 pm Předmět: Re: hehehe |
|
|
| Deadlift napsal: | | HOVADO napsal: | | m4l napsal: | | 4HOVADO:tak tomu snad sam neveris cos napsal.chces tim rict ze v 19 mas ruku 49?a to pises jeste ze poradne cvicis 2roky a bez AS proboha !!!nejaky lidi sou fakt xmichu... | asi sem k tomu mel napsat,ze je to v objemu a mam 115kg,vyrysovanejch sem mel loni v cervnu 44 a 95 kg, pak prisla mononukleóza,shodil sem 10 kilo, pak sem mel pul roku dietu a nemohl cvivcit,shodil sem na 40cm, po te diete sem byl nasranej a zacal hodne zrat uplne vsechno, a jelikož mám sklony k tloustnutí tak sem se dostal na tech 115/49.........tet budu muset dat aspon 6 tydnu sach vln........ | ...stojí mi to za to rozčilování??...shodils na 40 cm a pak začals žrát vše a protože máš sklony k tloustnutí máš paži 49 cm a teď si dáš vlny ???...proč???.....shodíš něco z bicepsu???.....prosimtě pokud si už něco vymyslíš tak to zkus nějak realističtěji ať tomu věří aspoň 5 % lidí.... | Můžu ti poslat týden starý fotky ,jinak už asi tak 3 měsice zase cvičím
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | tak sem s nima...a jestli máš aspoň 45 cm...tak mi věř že to vcelku snadno poznám...popravě...moc tomu nevěřím...ale asi ze mě mluví závist | to je dobrý, me uz se parkrat stalo ze se me lidi ptali co sypu, cloveka to docela nastve.dystak mě dej í-mejl
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:26 pm Předmět: |
|
|
mail mám v profilu...tak se tam mrkni
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | mail mám v profilu...tak se tam mrkni | oukej upozorňuji že následující obrázky budou drastické
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:32 pm Předmět: |
|
|
| HOVADO napsal: | | Deadlift napsal: | | mail mám v profilu...tak se tam mrkni | oukej upozorňuji že následující obrázky budou drastické | máš to tam
|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:34 pm Předmět: |
|
|
| HOVADO napsal: | | HOVADO napsal: | | Deadlift napsal: | | mail mám v profilu...tak se tam mrkni | oukej upozorňuji že následující obrázky budou drastické | máš to tam |
taky bych si dal varku :) ifbb@centrum.cz diik
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
|
|
Tak co jakej je? _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
|
|
Tak co?... _________________ STOP AND SMELL THE AMMONIA!
|
|
| nahoru |
|
 |
HOVADO

|
Zaslal: út únor 15, 2005 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | | Tak co jakej je? | si můžu rovnou udelat internetový stránky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|