| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CharlesWood
|
Zaslal: čt září 26, 2013 4:54 pm Předmět: Vitargo |
|
|
cetl jsem ze je to pecka, pouzivate to nekdo misto dextrozy nebo maltodextrinu po treninku?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
JPS1
|
Zaslal: čt srpen 04, 2016 12:24 pm Předmět: |
|
|
Překvapilo mne, že s tím nikdo nemá zkušenost ani se tu o tom moc nepíše. Takže zbývá to prubnout
Vitargo od Scitecu je na cestě, dám vědět.
|
|
| nahoru |
|
 |
ervinko
|
Zaslal: čt srpen 04, 2016 1:15 pm Předmět: |
|
|
Niečo nájdeš na body-test.cz, žiaľ nedovoľuje mi to pridať link, tak daj do vyhladávača
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt srpen 04, 2016 1:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá srpen 05, 2016 8:20 am Předmět: |
|
|
ale to nikdo netvrdí
až se objeví nová forma filtrování proteinů, taky téma zkušenosti neodbudem slovy jen jiná forma proteinu. Vyzkoušíme, ochutnáme, pokecáme.
edit: četl jsem oba zdroje, v podstatě si odporují. Ing. Iva Veselá nicméně působí důvěryhodně a navíc je kočka. Petra Nováka neznám..
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: po srpen 08, 2016 2:40 pm Předmět: |
|
|
první dojem:
drahé
lepkavé
chuť syntetický pomeranč
špatně se rozpouští - asi to bude chtít mixnout
pojem instantní si vysvětluji jinak
Cíl:
použiju ráno před tréningem spolu s kreatinem. Chodím od 6:30 a nechci jít úplně hladovej. Glukoza moc rychlá, normální jídlo bych si musel ve fitku odložit. Navíc takhle ráno není chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út srpen 09, 2016 7:59 pm Předmět: |
|
|
nepozna to ani vrcholovej sportovec _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: st srpen 10, 2016 8:53 am Předmět: |
|
|
pozná. krkal jsem to asi dvě hodiny a musel to zajíst sýrovým mlsounem místo potréningového mixu, jinak to nešlo..
S maltodextrinem problém nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st srpen 10, 2016 2:44 pm Předmět: |
|
|
dobry, bavime se ale o nejakym "ucinku" _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |