|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: čt srpen 11, 2016 9:54 pm Předmět: |
|
|
KRPÁLEK!
... hlavně ty poslední dva zápasy.
A komentátora zastřelit! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sk
|
Zaslal: pá srpen 12, 2016 6:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá srpen 12, 2016 1:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: st srpen 17, 2016 8:27 pm Předmět: |
|
|
Dnes kardio cca 15 km chůze, z toho asi 5 km s jedenáctikilovým melounem na zádech, ale pokořil jsem ho, darebáka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st srpen 17, 2016 8:28 pm Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: | | Dnes kardio cca 15 km chůze, z toho asi 5 km s jedenáctikilovým melounem na zádech, ale pokořil jsem ho, darebáka. |
A dalsich 10 km si ho mel v brise ? )
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út srpen 23, 2016 9:48 am Předmět: |
|
|
Je to uz rok a 3 dny od operace zad, vyhrezla plotenka, a zatim vse v pohode.
Sice me tam obcas probehnou takovy pocity jako pripominka, ze se neco delo, ale je to ok.
Jeste stale to neustale rehabilituju aspon 2x denne po cca 15-20 min.
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: út srpen 23, 2016 11:33 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Je to uz rok a 3 dny od operace zad, vyhrezla plotenka, a zatim vse v pohode.
Sice me tam obcas probehnou takovy pocity jako pripominka, ze se neco delo, ale je to ok.
Jeste stale to neustale rehabilituju aspon 2x denne po cca 15-20 min. |
kolik jsi měl výhřez? sparinga to čeká má 16 mm, tak jsem zvědavý, chtějí mu i šroubovat obratle
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: út srpen 23, 2016 12:39 pm Předmět: |
|
|
Spartan Race Sprint v Litovli. Přihlášeno bylo asi 4215 lidí. Podle časomíry se do cíle dostalo 4030. Já na 137.místě. Posledních asi 500m, kde bylo namačkáno hodně překážek jsem toho měl dost, jinak to bylo celé na pohodu, takže cítím, že bych se příště mohl zmáčknout daleko více a udělat ještě lepší výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út srpen 23, 2016 1:04 pm Předmět: |
|
|
| xien napsal: | | Judson napsal: | Je to uz rok a 3 dny od operace zad, vyhrezla plotenka, a zatim vse v pohode.
kolik jsi měl výhřez? sparinga to čeká má 16 mm, tak jsem zvědavý, chtějí mu i šroubovat obratle |
Je to individualni, kolik tam ma kdo misto nez ten vyhrez zacne tlacit na nerv. Ja mel jen 7 mm a stacilo to na soukrome peklo )
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: út srpen 23, 2016 1:08 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út srpen 23, 2016 1:39 pm Předmět: |
|
|
| classic napsal: | | Judson napsal: | | xien napsal: | | Judson napsal: | Je to uz rok a 3 dny od operace zad, vyhrezla plotenka, a zatim vse v pohode.
kolik jsi měl výhřez? sparinga to čeká má 16 mm, tak jsem zvědavý, chtějí mu i šroubovat obratle |
Je to individualni, kolik tam ma kdo misto nez ten vyhrez zacne tlacit na nerv. Ja mel jen 7 mm a stacilo to na soukrome peklo ) |
z čeho myslíš, že jsi to měl? (asi dlouhodobou záteží - ale jakou?) |
Uplne normalka bez kecu z prasackeho mrtveho tahu. Je sice fakt, ze par let pred tim me to misto chytlo i z predpazovani s JR, takze sem tam asi mel nejakou predispozici ale MT to pak dorazilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
classic
|
Zaslal: út srpen 23, 2016 1:44 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út srpen 23, 2016 3:00 pm Předmět: |
|
|
| classic napsal: | | Judson napsal: | | classic napsal: | | Judson napsal: | | xien napsal: | | Judson napsal: | Je to uz rok a 3 dny od operace zad, vyhrezla plotenka, a zatim vse v pohode.
Je to individualni, kolik tam ma kdo misto nez ten vyhrez zacne tlacit na nerv. Ja mel jen 7 mm a stacilo to na soukrome peklo ) |
z čeho myslíš, že jsi to měl? (asi dlouhodobou záteží - ale jakou?) |
Uplne normalka bez kecu z prasackeho mrtveho tahu. Je sice fakt, ze par let pred tim me to misto chytlo i z predpazovani s JR, takze sem tam asi mel nejakou predispozici ale MT to pak dorazilo. |
to je síla.... no vlastně mě to nepřekvapuje, po tom, co jsem si projel instagram ronnieho colemana..... napi#u celej tenhle "sport"... zlatý kladky a cvičení s vlastní vahou.... |
Sorry, ale tohle je neskutečná blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|