|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Janekk
|
Zaslal: ne červenec 17, 2016 9:25 am Předmět: Plynatost |
|
|
Čau lidi, tréninkové dny konzumuji cca 2,3g bílkovin na 1kg váhy a netréninkové cca 1,7. Bílkoviny počítám normálně i z tuků a sacharidů. Poslední dva týdny furt ucházim, na záchod chodím 1x denně v pohodě, ale každých 10 minut mi vyšle tělo zprávu a já si musim prdnout, ten smrad je pro ostatní strašný, ale mě to voní, jen mě zajímá, jestli to taky tak máte.
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: ne červenec 17, 2016 9:52 am Předmět: plynatost |
|
|
Beru denně bílkovin okolo 3g/kg a nepočítám je z tuků ani sacharidů, jen čistě bílkovinový zdroje. Tuků 100g až 200g (jak kdy), sacharidů max do 200g a plynatostí netrpím, nemám to jako ty. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
vidlodlak
|
Zaslal: út srpen 16, 2016 7:49 am Předmět: Re: Plynatost |
|
|
| Janekk napsal: | Čau lidi, tréninkové dny konzumuji cca 2,3g bílkovin na 1kg váhy a netréninkové cca 1,7. Bílkoviny počítám normálně i z tuků a sacharidů. Poslední dva týdny furt ucházim, na záchod chodím 1x denně v pohodě, ale každých 10 minut mi vyšle tělo zprávu a já si musim prdnout, ten smrad je pro ostatní strašný, ale mě to voní, jen mě zajímá, jestli to taky tak máte.
Díky |
Časem to určitě zavoní i ostatním
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: út srpen 16, 2016 9:36 am Předmět: |
|
|
Pokud to voní, tak bych to prodával ve flakonech
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út srpen 16, 2016 10:04 am Předmět: |
|
|
a zkousel jsi menit protein ? ... treba bys pak mohl vonet kazdy den jinak...kava, vanilka...jahoda....
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út srpen 16, 2016 11:11 am Předmět: Re: Plynatost |
|
|
| Janekk napsal: | Čau lidi, tréninkové dny konzumuji cca 2,3g bílkovin na 1kg váhy a netréninkové cca 1,7. Bílkoviny počítám normálně i z tuků a sacharidů. Poslední dva týdny furt ucházim, na záchod chodím 1x denně v pohodě, ale každých 10 minut mi vyšle tělo zprávu a já si musim prdnout, ten smrad je pro ostatní strašný, ale mě to voní, jen mě zajímá, jestli to taky tak máte.
Díky |
Tak duvodu muze byt vic. Hodne bilkovin, a to jak celkove tak na jednu porci, steteotipni strava, obvykle kure ryze, vlocky protein, pred spanim tvaroh, nevhodna kombinace jidel, kdy treba kvasi cukry, nektere potraviny maji tendenci zpusobovat plynatost, napr. lusteniny. Zacal bych tim, ze bych snizil bilkoviny do 1,8 a to jak zivocisne tak rostlinne, zameril bych se na pestrost a vyuzival take rostlinne zdroje bilkovin jako je cocka nebo treba soja. Pokud to nepomuze, tak bych hledal pricinu v konkretni potravine. Nadmernou plynatost take zpusobuji hemeroidy, tak jestli to neni tim:))
|
|
| nahoru |
|
 |
Trubens
|
Zaslal: út srpen 16, 2016 1:47 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | nějak jsem nepochopil, jak může někdo počítat bílkoviny z tuků i ze sacharidů, ale tak, dneska už je asi možné všechno... |
Cipinek, predbehol si ma, ja sa na tom šúlam už minútu vkuse...
|
|
| nahoru |
|
 |
Trubens
|
Zaslal: út srpen 16, 2016 1:51 pm Předmět: Re: Plynatost |
|
|
| vlkisekk napsal: | | ....nektere potraviny maji tendenci zpusobovat plynatost, napr. lusteniny ...... (....)......zameril bych se na pestrost a vyuzival take rostlinne zdroje bilkovin jako je cocka nebo treba soja |
Rada vhodná nobelovej ceny... Hlavne keď kravy zvyšujú skleníkový efekt prdmi zo sóje...
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út srpen 16, 2016 1:57 pm Předmět: Re: Plynatost |
|
|
| Trubens napsal: | | vlkisekk napsal: | | ....nektere potraviny maji tendenci zpusobovat plynatost, napr. lusteniny ...... (....)......zameril bych se na pestrost a vyuzival take rostlinne zdroje bilkovin jako je cocka nebo treba soja |
Rada vhodná nobelovej ceny... Hlavne keď kravy zvyšujú skleníkový efekt prdmi zo sóje...
|
srovnavas kravu s clovekem ? ty budes nejaky myslitel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út srpen 16, 2016 2:30 pm Předmět: Re: Plynatost |
|
|
| sk napsal: |
srovnavas kravu s clovekem ? ty budes nejaky myslitel :) |
Co čekáš od Randa?
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: út srpen 16, 2016 2:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: ne srpen 21, 2016 11:08 am Předmět: |
|
|
Prskám už dvě minuty na monitor
"mně to voní" "bílkoviny nepočítám z tuků ani sacharidů"
..mam dost
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|