Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 848, 849, 850 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ryvaru

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
co konkrétně je na tom blbost? měl bys to lépe vysvětlit.

co takhle třeba ten tvůj výrok "zlatý kladky"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
classic

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:11 pm, celkově upraveno 1 krát
kulíšek

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
ryvaru napsal:
classic napsal:
co konkrétně je na tom blbost? měl bys to lépe vysvětlit.

co takhle třeba ten tvůj výrok "zlatý kladky"

ale co konkrétně je na tom za blbost?

Celé a úplně všechno. Co to je za kec? Když se někdo zraní špatným cvičením, jeto jeho a jen jeho chyba, že cvičí blbě. Ne toho cviku...

Jsem na tyhle pindy uplně alergická.. kladkama nikdy základní cviky nenahradíš, nejsou funkční a vůbec...
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Základní cviky jsou ty nejpřirozenější pohyby, který člověk může dělat, jestli se u toho zraní, dělá to blbě.
Mnohem větší zlo pro tělo jsou právě ty kladky.
classic

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:11 pm, celkově upraveno 1 krát
kulíšek

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
hraju šachy, můj cíl je dlouhý kvalitní život, slušná kondice a štíhlá postava. k čemu je mi mrtvý tah?

Zvedám činky. Cvičím mrtvý tah... právě proto, že chci mít zdravá záda bez bolestí, být silná, funkční, pevná, odolná... taky dělam spoustu věcí na kondici a o štíhlou postavu se vlastně nemusím snažit :)

Z šachů musí bolet záda celkem slušně, ne? Úplně vidím tu pronaci ramen, povolené mezilopatky, přetížený trapéz, krk v háji, o flexorech nemluvě....
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je to funkční síla?

Btw. na email mi přišla neuvěřitelná reklama na erekci.
classic

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
pokud se oba dožijeme 75 let, tak budu pořád hrát šachy... ale ty mrtvý tah už zhruba 30 let dělat nebudeš. víš, že mi ani moc není líto, že nemám ve třiceti letech ocelový pláty na páteři? a zajímalo by mě, kolik lidí, co se dožilo 90-100 let, kdy dělali mrtvý tah? co myslíš, kulíšku? zcela jistě si myslím, že je sport (všeho s mírou) užitečný, ale mé přesvědčení o užitečnosti těžkých vah je velmi silně nalomeno, snad bych i řekl, že toto přesvědčení neexistuje. strečink, kardio, chůze, a lehká tělesná práce, tomu věřím.

Víš, spousta lidí, která se v současné době dožívá tohodle věku celý život velmi těžce pracovala. Nehráli šachy, nedělali strečink, či lehké kardio. Zažili koncentráky, války....

Máme u nás v republice několik vzpěračů, co zvedají i ve věku přes 80 let...
Nevidím jediný důvod, proč bych neměla za dvacet, třicet let cvičit mrtvé tahy :D

Je mi 32 a jsem v super kondici. Ano, mám za sebou dost zranění, ale to se prostě stává a není to tím, že cvičím blbě... Vlastně nic mě nebolí (ano, krk dávám dohromady, ale za pár týdnů to bude pohoda), žádné problémy jinak nemám :) Mám pevné klouby a osvalená záda. Kdybych necvičila, byla bych na tom mnohem, mnohem hůř. Třeba dle tvrzení doktorů mi to osvalení na krku zachránilo před ochrnutím. A před necelými dvěma měsíci jsem z autonechody, kdy jsem zrušila auto na odpis odešla po svých, což nikdo nechápal a opět mi bylo řečeno, že můžu poděkovat tomu, co mě drží pohromadě... K něčemu ty svaly přeci jen jsou :)
ygg

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

classic napsal:
... mé přesvědčení o užitečnosti těžkých vah je velmi silně nalomeno, snad bych i řekl, že toto přesvědčení neexistuje. strečink, kardio, chůze, a lehká tělesná práce, tomu věřím.

Nic proti tomu z toho co jsi napsal, ale samozřejmě je pitomost to vydávat za nějakou univerzální cestu k věčnému mládí a zdraví. Každý jsme jiný, každému funguje i nefunguje něco jiného.

Dobré by bylo si taky ujasnit co kdo chápe pod pojmem těžká váha.

Jinak obecně bývá problém, jak zde již několikrát zaznělo, v blbé technice provádění cviku, nikoli ve váze.
classic

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne, lebo nebyvaju robotnici a banici v 30ke dojebani a nebolia ich vobec klby :D
Radyn

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 6:33 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak to dopada kdyz sachysta rozdava moudra o tezke praci
kulíšek

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
presne, lebo nebyvaju robotnici a banici v 30ke dojebani a nebolia ich vobec klby :D

Asi tak

Já třeba nikdy na tréninku nechodím do maxima. Tedy na těch silových rozhodně ne. Vlastně ani na závodech ne (většinou jdu jeden, max dva pokusy) Pokud se tedy bavíme o dopadech na cns a pod... hned si vzpomenu na pumpičkáře co jedou shazované serie, vynucená opakování a tak.. třeba i na kladkách.... OMG všechno na světě se dá dělat dobře a nebo taky špatně... nejde to takhle kategorizovat přece. Stojím si za tím, že správná technika a dobře sestavený plán silového tréninku může člověka udržet v super kondici a zdravého do velmi vysokého věku....
classic

PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2016 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil classic dne út prosinec 06, 2016 10:12 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 848, 849, 850 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: